واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد
سرخط خبرها

باقری: روابط ایران و عربستان در مسیر درست قرار دارد

  • کد خبر: ۲۳۱۸۲۴
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۲
باقری: روابط ایران و عربستان در مسیر درست قرار دارد
سرپرست وزارت خارجه ایران با بیان اینکه تعامل و همکاری ایران و لبنان ریشه در تاریخ دارد و همواره در رایزنی و مشورت با دوستان لبنانی هستیم، گفت: روابط ایران و عربستان در مسیر در مسیر درستی پیش می‌رود و دو طرف گام‌های جدی و موثری برای همکاری با یکدیگر برداشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، «علی باقری» سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در لبنان حضور دارد، پس از دور دوم گفت‌وگو با وزیر خارجه لبنان در یک کنفرانس خبری در محل سفارت ایران در بیروت، سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

باقری در ابتدای این نشست با تشکر از سفر وزیر خارجه و رئیس پارلمان لبنان به تهران برای ادای احترام به شهدای خدمت، اظهار داشت: تعامل و همکاری ایران و لبنان ریشه در تاریخ دارد. ما همواره در رایزنی و مشورت با دوستان لبنانی هستیم، اما این بار به طور خاص برای سپاسگزاری از دولت، مردم و شخصیت‌های عالی‌مقام لبنانی به لبنان آمدم تا از دولت، ملت و شخصیت‌های لبنان به خاطر همدلی و همراهی با مردم و دولت ایران در پی شهادت رئیس‌جمهور و وزیر خارجه شهید جمهوری اسلامی ایران تشکر و سپاسگزاری کنم.

وی در پاسخ به سوالی گفت: روابط ایران و عربستان در مسیر درست خود قرار دارد. از زمانی که روابط دو کشور به صورت رسمی احیا شد تاکنون اقدامات و تلاش‌های زیاد، جدی و موثری برای گسترش مناسبات در زمینه‌های مختلف انجام شده است.

سرپرست وزارت خارجه کشورمان افزود: ایران و عربستان اراده جدی دارند که با تعامل و همکاری با یکدیگر در کنار دیگر کشورهای منطقه، منطقه‌ای همراه با آرامش ایجاد کنند.

باقری با اشاره به رایزنی‌های اخیرش با وزیر خارجه عربستان، بیان کرد: در این رایزنی‌ها در مورد آخرین تحولات فلسطین و جنابت‌های اخیر رژیم صهیونیستی در غزه و رفح گفت‌وگو داشتیم و دو طرف تاکید داشتیم که باید اقدامات موثر، جدی و نتیجه‌بخش برای کمک به مردم فلسطین و توقف این جنایت‌ها انجام شود.

وی در مورد عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل، ادامه داد: چند ماه یا چند سال پیش که موضوع عادی سازی روابط برخی از کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی مطرح بود رژیم وضعیت نابهنجاری که امروز در میان دولت‌ها و ملت‌ها دارد، را نداشت؛ اگر صهیونیست‌ها و حامیان آمریکایی و غربی آن توانایی دارند، باید به دنبال این باشند که بقیه کشورها رابطه‌شان را با آنها قطع نکنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->