بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به تصویب نشدن قطعنامه لغو تحریم‌های ایران: شورای امنیت سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است
سرخط خبرها

جهش چشمگیر کمک‌های مالی به کمپین ترامپ پس از محکومیت

  • کد خبر: ۲۳۱۹۲۶
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۰
جهش چشمگیر کمک‌های مالی به کمپین ترامپ پس از محکومیت
کمیته ملی جمهوری خواهان و کمپین دونالد ترامپ اعلام کردند که در ماه مه به شکل بی سابقه‌ای، ۱۴۱ میلیون دلار کمک مالی جمع آوری کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، کمیته ملی جمهوری خواهان و کمپین دونالد ترامپ اعلام کردند که در ماه مه ۱۴۱ میلیون دلار کمک مالی را جمع آوری کرده اند که این رقم تقریبا دو برابر ماه قبل از آن است.

بر این اساس، کمپین ترامپ اعلام کرد ۵۳ میلیون دلار از این رقم، تنها در عرض ۲۴ ساعت پس از محکومیت رئیس جمهور سابق در دادگاه پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی در آستانه انتخابات ۲۰۱۶، جمع آوری شده است.

روز پنچشنبه ۳۰ ماه مه سرانجام پس از ماه‌ها کش و قوس، در نهایت هیئت منصفه دادگاه منهتن نیویورک دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد انتخابات ۲۰۲۴ را در ارتباط با پرداخت حق‌السکوت به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن پیش از انتخابات سال ۲۰۱۶ و مخفی نگه داشتن صورت‌حساب‌های مالی آن گناهکار شناخت.

کمپین ترامپ و کمیته ملی جمهوری خواهان در بیانیه‌ای اعلام کردند جمع آوری این رقم نشان می‌دهد که طرفداران نوعی محاکمه ساختگی بایدن را دیده و این حکم باعث تشویق هواداران شد.

بر این اساس، ماه هاست که ترامپ و متحدانش تلاش می‌کنند تا دادستان‌های نیویورکی را متقاعد کنند که این پرونده تنها انگیزه سیاسی داشته و توطئه‌ای از جانب جو بایدن است با وجود آنکه هیچ مدرکی دال بر نقش داشتن بایدن در این پرونده وجود ندارد.

این در حالی است که در این چند ماه اخیر، کمپین انتخاباتی جو بایدن در جمع آوری کمک‌های مالی همواره از کمپین ترامپ جلوتر بوده است. ترامپ تنها در ماه آوریل با جمع آوری ۷۶ میلیون دلار کمک مالی، برای نخستین بار از بایدن پیشی گرفت.

در همین حال منبعی آگاه اعلام کرد کمپین بایدن که هنوز رقم کمک‌های مالی جمع آوری شده خود برای ماه مه را اعلام نکرده، ۲۴ ساعت پس از اعلام خبر محکومیت ترامپ در دادگاه نیویورک را، بهترین زمان برای جمع آوری کمک‌های مالی دانست.

کمپین ترامپ و کمیته ملی جمهوی خواهان تصریح کردند آنها در ماه مه بیش از ۲ میلیون کمک مالی هر کدام با میانگین ۷۰/۲۷ میلیون دلار دریافت کرده اند. همچنین یک چهارم کمک‌های ماهانه برای نخستین بار در چرخه انتخابات صورت گرفته است.

این اعداد و ارقام تا زمانی که به کمیسیون انتخاباتی فدرال ارائه نشود، تایید نمی‌شود.

کمپین انتخاباتی ۲۰۲۴ جو بایدن رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد در ماه آوریل برای نخستین بار کمک‌های مالی کمتری را نسبت به رقیب جمهوری خواهش دونالد ترامپ جمع آوری کرده است.

بر این اساس، کمپین بایدن و کمیته ملی دموکرات‌ها در ماه آوریل بیش از ۵۱ میلیون دلار کمک‌های مالی جمع آوری کرده است در حالی که این رقم از ۹۰ میلیون دلار جمع آوری شده برای وی در ماه مارس، کمتر است.

در همین حال کمپین دونالد ترامپ پیشتر اعلام کرده بود که در ماه آوریل ۷۶ میلیون دلار کمک‌های مالی جمع آوری کرده است که ۵۰/۵ میلیون دلار از این رقم را تنها در جریان یک مراسم جمع آوری کمک‌های مالی در اوایل ماه آوریل در پالم بیچ فلوریدا با حضور یک سرمایه دار بزرگ به نام جان پالسون که وزیر احتمالی خزانه داری آمریکا در صورت راه یابی دوباره ترامپ به کاخ سفید است، جمع آوری کرد.

رقم کمک‌های مالی جمع آوری شده در ماه آوریل برای ترامپ و کمیته ملی جمهوری خواهان بیشتر از رقم جمع آوری شده در ماه مارس که ۶۵/۶ میلیون دلار بوده، است.

کمپین ترامپ نیز در بیانیه‌ای اظهار کرد جمع آوری کمک‌های مالی در ماه آوریل، بسیار قابل توجه است، زیرا ترامپ در این ماه روزانه حدود ۹ ساعت طی ۴ هفته گذشته، در دادگاه پرداخت حق السکوت حضور داشته و با دادگاهی که بایدن ترتیب آن را داده، مبارزه کرده است.

گفتنی است کمپین بایدن اعلام کرد که قصد دارد در ماه ژوئن، مراسم دیگری را برای جمع آوری کمک‌های مالی با حضور برخی ستاره‌های هالیوود مانند جورج کلونی و جولیا رابرتس در لس آنجلس برگزار کند.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات‌ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود ۷۰ سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال ۲۰۲۴ برگزار می‌شود. در همین حال در جدیدترین نظرسنجی درباره انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا «جو بایدن»، رئیس‌جمهور مستقر این کشور در ۵ ایالت کلیدی از ۶ ایالت کلیدی با اندکی اختلاف پایین‌تر از رقیبش از حزب جمهوری‌خواه «دونالد ترامپ» قرار دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->