پایانه بار بندرعباس و بندر شهید رجایی به فعالیت عادی خود ادامه می‌دهند کاهش ۳.۵ درصدی قیمت نفت در بازار‌های جهانی | بازار‌ها سیگنال پایان تنش‌ها را دریافت کردند؟ نانوایی‌ها در تهران اجازه تعطیلی ندارند کمبود آرد و نان وجود ندارد وضعیت فعلی کشت و توزیع برنج در کشور چطور است؟ در زمان دورکاری ادارات، بازنشستگان کشوری با شماره ۲۵۰۰ تماس بگیرند آرامش در بازار خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) واکنش کاهشی قیمت خودرو‌های داخلی به ادامه درگیری‌های نظامی ایران و اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تعویض ۳۰۰ هزار چراغ گازی پرمصرف با LED در خراسان رضوی اعلام نرخ طلا فعلاً متوقف شد + علت توزیع بموقع تمام کالا‌های موردنیاز در سراسر کشور | مردم از خرید‌های هیجانی بپرهیزند سخنگوی دولت: حقوق خردادماه ۱۴۰۴ کارمندان، مطابق اردیبهشت پرداخت می‌شود و مابه‌التفاوت در تیرماه واریز خواهد شد+ فیلم تحویل فرآورده‌های نفتی در جایگا‌ه‌های سوخت به صورت مظروف ممنوع است قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | افت ۳۰۰ هزار تومانی نرخ طلا دلار ریزش کرد | عدم اعلام نرخ طلا و سکه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رفتار‌های هیجانی در  بازار‌های مالی، منجر به  زیان می‌شود  واکنش بازار‌های جهانی، منطقه‌ای و داخلی به حمله اسرائیل به ایران تأمین مستمر کالا‌های اساسی و سوخت در استان خراسان رضوی در شرایط اضطراری ادامه دارد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شبکه بانکی ریز آمار وام پرداختی بانک‌ها به مردم و واحد‌های اقتصادی را اعلام کرد آیین نامه اجرایی واردات خودروی سواری از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد گمرک: همه مرز‌های زمینی و دریایی باز است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | انگور به بازار مشهد آمد افزایش قیمت نان فعلاً منتفی شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | نان مورد نیاز مردم تأمین است؛ جای نگرانی نیست قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی دوباره افزایش نرخ یافت وزیر پیشنهادی اقتصاد: همواره خود را پاسخ‌گوی مردم و نمایندگان می‌دانم پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری تیرماه از امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد آماده‌سازی نرم افزار تعیین نرخ اجاره بهای مسکن در مشهد ظرف یک ماه پیش‌رو یارانه خردادماه ۱۴۰۴ دهک‌های اول تا سوم واریز شد توصیه صنف جایگاه‌داران به مردم برای مدیریت مصرف سوخت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فعال شدن مسیر جدید واردات کالا از ترکیه از آخر

  • کد خبر: ۲۳۲۰۵
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۰
فعال شدن مسیر جدید واردات کالا از ترکیه از آخر
سخنگوی گمرک ایران گفت: بازارچه مرزی ساری سو مسیر جدید ورود کالا از ترکیه به ایران می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سید روح اله لطیفی اظهار داشت: با پیگیری‌های صورت گرفته و تلاش سفارت ایران در آنکارا، بر اساس تصمیم ترکیه، بازارچه مرزی ساری سو مسیر جدید ورود کالا از ترکیه به ایران می‌شود.

سخنگوی گمرک ایران اظهارداشت: با وجود پیگیری‌های بسیار، هنوز هیچ تصمیمی در خصوص عادی سازی تردد کامیون‌ها از مرز بازرگان گرفته نشده است وخبر‌های منتشر شده در این خصوص تکذیب می‌شود، ولی خوشبختانه، بازارچه مرزی ساری سو که در شرایط فراگیری ویروس کووید ۱۹ صرفاً برای ورود کامیون‌های حامل اقلام بهداشتی و دارو در نظر گرفته شده بود از آخر این هفته می‌تواند علاوه بر کامیون‌های حامل اقلام بهداشتی به کشور، پذیرای کالای وارداتی از مسیر ترکیه، با روش ترانشیپ منت یعنی جابجایی کالااز کامیون به کامیون باشد.

وی افزود: این بازارچه مرزی صرفاً می‌تواند ۱۵ کامیون را به صورت روزانه پذیرش کند که در این شرایط اقدامی رو به جلو به شمار می‌رود، گمرک ایران نیز برای اجرایی شدن این تصمیم، از امروز در حال تجهیز این بازارچه به امکانات تخلیه و بارگیری کامیونی است و با شبکه بهداشت نیز برای استقرار کارشناسان بهداشتی برای اجرای پروتکل بهداشتی ورود کالا هماهنگی‌هایی را انجام داده است.

لطیفی در پایان گفت: مسیر ریلی کشورمان به ترکیه همچنان فعال است و در ۲۴ ساعت گذشته شاهد تردد ۱۰۳ واگن کالا بین دو کشور بودیم و همچنان بهترین مسیر تردد کالا بین دو کشور در شرایط فعلی محسوب می‌شود.

گفتنی است؛ بازارچه مرزی ساری سو درفاصله یک کیلومتری مرز بازرگان دراستان آذربایجان غربی قرار دارد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->