توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران
سرخط خبرها

استاندار خراسان‌رضوی: رکورد ساخت کلاس در استان شکسته خواهد شد

  • کد خبر: ۲۳۲۳۷۹
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۰
استاندار خراسان‌رضوی: رکورد ساخت کلاس در استان شکسته خواهد شد
استاندار خراسان‌رضوی گفت: زمینه و امکان ساخت ۵ هزار کلاس فراهم شده که ساخت این کلاس‌ها امروز آغاز خواهد شد و ان‌شاءالله رکورد سه‌ساله شکسته می‌شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری امروز (جمعه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۳)، در مراسم بهره‌برداری از ۲۱ مدرسه در قالب ۱۳۰ کلاس درس و چهار پروژه ورزش دانش‌آموزی در قالب برنامه «یادگار ابراهیم» اظهار کرد: در کشور اسلامی ما همچنان فضای سوگ ناشی از از‌دست‌دادن شهدای خدمت و در راس آن ریاست‌جمهور حاکم است.

وی افزود: با توجه به آنچه این عزیزان دنبال می‌کردند و هدف‌گذاری داشتند، باوجود این غم و خلا، بهترین کار رهروی در مسیر این شهدای عزیز و آن هم خدمت بوده و جریان خدمت بهترین رهروی برای رضایت این عزیزان و تکلیف برای ماست.

نظری با بیان اینکه در زمان شروع‌به‌کار دولت سیزدهم، آنچه اهمیت داشت، حل مسائل و گره‌ها بود، عنوان کرد: ما فرمایشات مقام معظم رهبری را دریافت کردیم که مسئولان باید برای خود اولویت‌بندی کنند و برای حل مسائل بر ظرفیت‌های درون تکیه داشته باشند. ایستایی خط‌قرمز ماست و این درست نیست که مسائل بماند و حل نشود به دلیل اینکه مثلاً منابع نداریم.

استاندار خراسان‌رضوی ادامه داد: ما مسائل را در استان فهرست کردیم. یکی از مسائل عمده در آموزش‌وپرورش استان، کمبود فضای آموزشی بود. میانگین فضای آموزشی کشور ۵.۴ مترمربع است، در حالی که متاسفانه ما در استان یک مترمربع کمتر و تقریباً ۴.۵ مترمربع هستیم. مشکل دوم توزیع این فضای آموزشی بود که سرانه در حاشیه شهر مشهد تقریباً به دو مترمربع می‌رسید.

وی اضافه کرد: این از مسائل عمده‌ای بود که در این زمینه ما بیشتر نقش و مسئولیت داشتیم. این موضوع جنبه فرادستگاهی برای آموزش‌وپرورش داشت که باید به عنوان یک مسئله عمده برای رفعش کمک می‌کردیم. منابع مالی در کشور و دولت محدود بود، بنابراین اگر می‌خواستیم براساس منابع سنواتی و جاری این مسئله را حل کنیم، امکان‌پذیر نبود، اما تاکید کردیم از امکانی استفاده کنیم که تبدیل به قانون هم شد، در برنامه هفتم قرار گرفت و سران سه قوه مجوز مولدسازی را از مقام معظم رهبری گرفتند.

نظری بیان کرد: ما بررسی کردیم که حدود ۱۲ سیزده هزار کلاس کمبود داریم. طی سه سال عمر دولت سیزدهم که متاسفانه از حضور شهید رئیسی محروم شدیم، ۴۰۰۰ کلاس ساخته شد که رکوردی در آموزش‌و‌پرورش بود. زمینه و امکان ساخت ۵۰۰۰ کلاس فراهم شده که ساخت این کلاس‌ها امروز آغاز خواهد شد و ان‌شاءالله رکورد سه‌ساله شکسته می‌شود.

استاندار خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: ۵۰ درصد این کلاس‌ها به همت خیرین و در حداقل زمان ساخته خواهد شد تا همه مدارس ما در همه نقاط تک‌شیفته شوند. این مولدسازی نقطه تمایزی نسبت به سایر مولدسازی‌های ما دارد و این است که حتی اداره‌کل آموزش‌و‌پرورش و نوسازی نیز در این برنامه قرار گرفتند تا مازاد آن‌ها در ساخت کلاس‌ها هزینه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->