انتقال ریسک به بازار سهام؛ بورس در یک قدمی ۳ میلیون واحدی تولید صنایع افزایش یافت | زارعی سخنگوی وزارت صمت شد طلای جهانی در آستانه رکورد ۴ هزار دلاری پیش‌بینی بورس در روز چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ از دل‌نگرانی تولیدکنندگان تا دلگرمی صادرکنندگان | روایتی از هشتمین نمایشگاه خانه مدرن و ایده‌آل در مشهد + فیلم خودروسازان ملزم به درج مهلت تحویل با روز تقویمی در قرارداد‌ها آیا مرغ ارزان می‌شود؟ حضور ۱۰۰ شرکت داخلی در هشتمین نمایشگاه خانه مدرن و ایده‌آل مشهد معاون وزارت امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: لزوم اصلاح رویه‌های مخل کسب‌وکار با همکاری بخش خصوصی زنگنه: راهکار جلوگیری از گرانی توزیع اسکناس یا ضرب سکه نیست گل تازه زعفران ارزان شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) عبور پرقدرت بورس از سد مقاومتی ۲.۹ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مهر ۱۴۰۴) سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) + جدول قیمت جدید تخم‌مرغ درب مرغداری اعلام شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) مرغ در خراسان رضوی ارزان شد | کاهش ۱۰ درصدی قیمت مرغ در استان نسبت به کل کشور آزادشدن واردات تخم‌‌مرغ نطفه‌دار گوشتی رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی: فقط با برنج هندی امکان تنظیم بازار استان را داریم جولان قطعات بی‌کیفیت و تقلبی خودرو در بازار با سوءاستفاده از کارت بازرگانی غیرتخصصی بانک مرکزی مامور به جمع‌آوری ۱۰.۵ میلیارد قطعه اسکناس قدیمی و چاپ اسکناس با ریال جدید شد عرضه ۳۰ دستگاه خودرو در بورس کالا، فردا (۱۶ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات گوشت گوسفندی در مشهد گران و گوساله ارزان شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) | افزایش قیمت دام زنده دلار کانال ۱۱۰ هزار تومان را از دست داد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلا در مشهد چقدر شد؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) محرمانه‌های بانک‌های خصوصی در خراسان رضوی در پیش‌فروش امروز سکه چه قیمتی سفارش‌گذاری کنیم؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) افت حدود ۳ درصدی قیمت دینار عراق در مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دو شرکت خراسانی به زودی در بورس عرضه خواهند شد

  • کد خبر: ۲۳۳۰۱۸
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۰
دو شرکت خراسانی به زودی در بورس عرضه خواهند شد
رئیس دفتر منطقه‌ای بورس و اوراق بهادار در استان‌های خراسان شمالی و رضوی گفت: در سال گذشته ۴ شرکت در بازار سرمایه از مجموع شرکت‌های استان پذیرفته شده و عرضه اولیه شدند، علاوه بر آن ۲ شرکت پذیرفته و در شرف عرضه اولیه قرار گرفته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی رحمانی امروز ۲۱ خرداد‌ماه در محل سالن کنفرانس اداره کل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی در نشست خبری با موضوع تبیین خدمات و دستاورد‌های اقتصادی و دارایی، مالیاتی، گمرک، اموال تملیکی، بیمه ایران، بورس و شورای هماهنگی بانک‌های استان در سال گذشته اظهار کرد: در خصوص عملکرد بورس منطقه‌ای در سال ۱۴۰۲، سال گذشته با دستور استاندار جهت بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت بازار سرمایه در استان به همت اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی استان، اتاق بازرگانی استان و بورس منطقه‌ای، همایشی در خصوص بازار سرمایه در استان در مرداد‌ماه شکل گرفت.

وی افزود: ماحصل این همایش در استان مذاکره با ۲۵۰ شرکت جهت تامین مالی و پذیرش در خراسان رضوی بود. از این میان ۱۲ شرکت از شرکت‌های استان حائز شرایط جهت پذیرش در بورس اوراق بهادار تهران دیده شدند؛ همچنین ۱۳ شرکت حائز شرایط جهت پذیرش در فرابورس و پیشبرد مراحل دیده شدند. علاوه بر آن تفاهم‌نامه‌ای میان استانداری و سازمان بورس اوراق بهادار منعقد شد که در این تفاهمنامه قید شده است، روند پذیرش و تامین مالی شرکت‌های استان از بازار سرمایه تسهیل شود.

رئیس دفتر منطقه‌ای بورس و اوراق بهادار در استان‌های خراسان شمالی و رضوی ادامه داد: دیگر عملکرد بورس منطقه‌ای، رسالتی است که سازمان بورس و بورس تهران بر عهده کلیه بورس‌های منطقه‌ای در کل کشور گذاشته‌اند و آن نیز آمورش جهت ارتقاء فرهنگ سهام‌داری و افزایش سواد مالی است.

رحمانی تصریح کرد: در سال گذشته ۱۳۰۰ ساعت آموزش توسط بورس منطقه‌ای به صورت کاملا رایگان برای آحاد مردم در استان خراسان رضوی انجام گرفت. در سال جدید برای اولین بار در کشور، بورس منطقه‌ای استان‌های خراسان شمالی و رضوی با کمک اتاق بازرگانی برای بیش از ۱۰۰ نفر از خبرگان مالی و کارگزاران بورس در اتاق بازرگانی استان دوره تامین مالی از بازار سرمایه گذاشته شد.

وی اضافه کرد: در مرحله بعدی این افراد آموزش دیده با شرکت‌های متقاضی تامین مالی از بازار سرمایه به صورت b to b لینک خواهند شد. همچنین در سال گذشته ۴ شرکت در بازار سرمایه از مجموع شرکت‌های استان پذیرفته شده و عرضه اولیه شدند، علاوه بر آن ۲ شرکت پذیرفته و در شرف عرضه اولیه قرار گرفته‌اند.

رئیس دفتر منطقه‌ای بورس و اوراق بهادار در استان‌های خراسان شمالی و رضوی عنوان کرد: ۱۱۰ فقره بازرسی از دفاتر کارگزاری‌ها طی سال گذشته توسط بورس منطقه‌ای صورت گرفته و ترویج فرهنگ تامین مالی از بازار سرمایه ویژه بنگاه‌های اقتصادی در دستور کار قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->