سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

۷۵ درصد جمعیت مشهد غربالگری تلفنی کرونا شدند

  • کد خبر: ۲۳۳۱۹
  • ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۵
۷۵ درصد جمعیت مشهد غربالگری تلفنی کرونا شدند
هم‌ اکنون۷۵ درصد جمعیت مشهدو در مناطق ۶ گانه استان به‌لحاظ جمعیت از ۸۰ تا ۹۸ درصد ساکنان استان غربالگری تلفنی شده‌اند.
به گزارش شهرآرا نیوز، مهدی قلیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نشست ویدیوکنفرانسی با روئسا و معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی خراسان رضوی، اظهار کرد: همه‌ساله در روز جهانی بهداشت ضمن بررسی گزارش کار یک ساله، برنامه‌های ۱۲ ماه آینده را تنظیم می‌کنیم، اما امسال به‌دلیل شیوع ویروس کرونا در سطح کشور و استان وضعیت متفاوت‌تری نسبت به گذشته داشته و داریم.

وی  با بیان اینکه در سال ۹۸ اقدامات ارزنده‌ای قبل از شیوع کرونا صورت پذیرفت، افزود: از جمله این اقدامات می‌توان به اجرای طرح غربالگری و انجام موفق اپیدمی‌های مختلف بهداشتی اشاره کرد و در ماه پایانی این سال هم که نقاط مختلف ایران و دیگر کشور‌های جهان درگیر کووید ۱۹ شدند و از زمان شیوع این ویروس منحوس در سطح کشور و استان اقدامات قابل توجهی در حوزه‌های بهداشت و درمان سراسر استان به‌خصوص مشهد صورت پذیرفته است.

وی با تأکید بر اینکه در بحث خروج زائران غیرایرانی بحرینی و عربستانی به کشورهایشان به مشکل برخورده‌ایم و از استانداری خراسان رضوی درخواست رسیدگی به این موضوع را داریم، خاطرنشان کرد: از مجموع ۱۲۰۰ نفری که از کشور‌های عربستان و بحرین در مشهد بودند تنها ۲۲۰ نفر به کشورهایشان بازگشته‌اند و ۹۸۰ نفر دیگر به‌جهت عدم اجازه ورود از سوی کشور خودشان هنوز در مشهد هستند که از این تعداد ۳ نفر فوت کرده‌اند.

قلیان اضافه کرد: نیازمند اتخاذی تدبیری جدی از سوی مسئولان مربوطه جهت بازگشت کلیه آنان به اوطانشان هستیم؛ البته کنترل این تعداد باقی مانده را با همکاری معاونت‌های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به‌صورت مستمر داریم تا موجب افزایش آمار مبتلایان به کووید ۱۹ نشود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای موفق طرح غربالگری تلفنی در خراسان رضوی به نسبت دیگر استان‌های کشور، بیان کرد: طرح غربالگری تلفنی از طریق شماره ۴ رقمی ۴۰۳۰ در خراسان رضوی در حال انجام است و هم اکنون در مناطق ۶ گانه استان به‌لحاظ جمعیت از ۸۰ تا ۹۸ درصد ساکنان استان غربالگری تلفنی شده‌اند.

وی ادامه داد:، اما در شهر مشهد به‌جهت گستردگی جمعیت و عدم پاسخگویی مردم این عدد در ۷۵ درصد بوده و بین ۵ تا ۲۳ درصد از حداقل و حداکثر غربالگری‌های صورت‌گرفته در کل استان فاصله دارد.

قلیان گفت: در بحث واکسیناسیون‌ها اقدامات موثر صورت‌گرفته‌مان موجب کاهش ۹۰ درصدی ابتلا‌ها شده است و ان‌شاالله با همت خادمان سلامت این عدد را به ۱۰۰ خواهیم رساند و با همراهی تمامی زحمتکشان این عرصه به‌ویژه مدافعان سلامت بر ویروس کرونا هم غلبه خواهیم کرد و ان‌شاالله به‌زودی‌زود جشن ریشه‌کنی کووید ۱۹ را برگزار می‌کنیم.
 
منبع:شبستان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->