تبریک آمریکا بابت صعود تیم ملی ایران به جام جهانی قهرمانی تکنیک برتر در فوتسال بانوان جام رمضان مشهد نخستین باشگاه تیراندازی شهرداری مشهد افتتاح شد بلاتکلیفی رسول خطیبی در فوتبال ایران| یک روز مدیرعامل یک روز سرمربی! چپ‌پای استقلالی در لیست سیاه قلعه‌نویی| جلالی از تیم ملی دور شد احتمال قطعی دوباره پروژکتور‌های ورزشگاه آزادی کی‌روش، گزینه مربیگری استقلال | مذاکرات جدی بعد از پایان فصل تاریخ و ساعت بازی آلومینیوم و تراکتور | چشم بالانشینان به اراک تاریخ و ساعت بازی استقلال و خیبر خرم آباد | نقشه‌آبی‌ها برای جبران فوتسال بانوان جام رمضان مشهد در ایستگاه پایانی صعود تیم واترپلوی جوانان ایران به نیمه‌نهایی آسیا و کسب جواز حضور در مسابقات جهانی حادثه دلخراش برای مهدی امیرآبادی، کاپیتان سابق استقلال + جزئیات و عکس نگرانی سرمربی پرسپولیس از تیم ملی و امیر قلعه نویی! استقبال گرم کارتال از گندوز تردید کارتال در مورد حفظ ستاره ازبک در پرسپولیس عالیشاه دوباره مصدوم شد
سرخط خبرها

رویای جام جهانی برای برانکو و چین زنده ماند

  • کد خبر: ۲۳۳۲۰۸
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳
رویای جام جهانی برای برانکو و چین زنده ماند
چین جواز صعود به مرحله نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ را کسب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک ساعت بعد از شکست تلخ چین به کره‌جنوبی و در حالی که دل توی دل هواداران چینی نبود، سنگاپور سنگ تمام گذاشت و این تیم را در جایگاه دوم نگه داشت.

سنگاپور که چند روز پیش ۷ گل از کره خورده بود، این‌بار ایستادگی فوق‌العاده برابر تایلند داشت. کافی است بدانید اگر بازی ۳-۰ یا ۴-۱ می‌شد، تایلند چین را حذف می‌کرد و بالا می‌رفت، اما آنچه روی اسکوربورد نقش بست، حکم به صعود چهارمین کشور پهناور جهان به مرحله نهایی می‌داد.

بازی از ساعت ۱۶ در استادیوم راجا مانگالا بانکوک آغاز شد. تایلند هفته پیش چین را متوقف کرده بود تا سرنوشت کار را در دست بگیرد. آنها آمده بودند که پر گل ببرند، اما در نیمه اول فقط یک گل زدند.

گل آنها را سوفانت، ستاره ۲۱ ساله شاغل در لیگ بلژیک زد. نیمه اول به پایان رسید. با این نتیجه چین صعود می‌کرد.

تایلند که برای گل دوم تلاش می‌کرد در نیمه دوم شگفت‌زده شد. در دقیقه ۵۷ احسان فاندی از پشت محوطه جریمه دروازه حریف را گشود و بازی را یک یک کرد. کمی دل برانکو و شاگردانش آرام گرفت.

اما ۱۵ دقیقه پایانی با حملات بی‌امان تایلند همراه بود. پورامت ارجیرای در دقیقه ۷۹ زد و جارونساک در دقیقه ۸۶ گل سوم را به ثمر رساند.

تایلند یک گل دیگر می‌خواست و ۹۰+۹ به دروازه حریف کوبید، اما هرچه زد به دفاع مستحکم سنگاپور و دروازه‌بان این تیم خورد که نامش برای چین آشنا خواهد ماند: حسن سانی- ۴۰ ساله!

با این نتیجه چین و تایلند در امتیاز، تفاضل و گل زده برابر شدند. شاید خیلی‌ها تصور می‌کردند بعد از این کارت زرد محاسبه شود که تایلند اوضاع بهتری داشت، اما برد در بازی رودررو، برانکو را به مرحله نهایی فرستاد.

چه صعود شیرینی برای ایوانکوویچ! حالا شاید بدانیم که چرا برانکو بعد از دریافت یک گل مقابل کره، تیمش را عقب نگه داشت تا گل دوم را نخورد، او دقیقا به همین لحظه امید بسته بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->