فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار
سرخط خبرها

قیمت دلار با کدام استراتژی دولت چهاردهم سقوط می‌کند؟

  • کد خبر: ۲۳۳۲۷۳
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۷
قیمت دلار با کدام استراتژی دولت چهاردهم سقوط می‌کند؟
بزرگی از جامعه اقتصاددانان کشور بر این باورند که انتظارات تورمی تاثیر چشمگیری بر روند نرخ ارز در بازار کشور دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌طور کلی اخباری که چشم‌انداز روابط خارجی کشور را روشن‌تر جلوه دهند سبب شکل‌گیری روند‌های کاهشی در بازار می‌شوند. در نتیجه به عقیده برخی از کارشناسان اقبال شاخص‌های ارزی با افرادی است که نگرش مثبتی نسبت به بهبود روابط خارجی داشته باشند.

مذاکرات برجامی، گشایش‌های مربوط به دارایی‌های بلوکه شده، انعقاد قرارداد‌های همکاری با شرکت‌های بزرگ بین‌المللی و دیگر موارد این‌چنینی خبر از بهبود فرآیند ارز‌آوری به کشور می‌دهند. از سوی دیگر اخبار نقیض موارد ذکر شده نیز با افزایش ریسک‌های پیش روی اقتصاد کشور، چشم‌انداز فعالان بازار را تیره و تار می‌کند.

کافی است سیر نوسانات نرخ ارز در سال‌های اخیر را بررسی و مشاهده کنید که در زمان افزایش سطح تحریم‌ها و تغییر رویکرد بازار جهانی نسبت به اقتصاد ایران، جهش‌های ارزی شدیدی صورت گرفته است و همین‌طور بالعکس، در دوره‌های زمانی که مسوولان کشور جهت بهبود شرایط بین‌المللی با کشور‌های خارجی بر سر میز مذاکره نشسته‌اند، انتظارات تورمی فعالان بازار نیز به حداقل میزان خود رسیده و در نتیجه روند بازار ارز کاهشی شده است.

به‌طور کلی این میزان از تاثیر‌پذیری سیاسی در هر اقتصادی می‌تواند مشکل‌ساز باشد، اما در حال حاضر که بازار کشور با چنین شرایطی مواجه است، می‌توان پیش‌بینی کرد که اقبال بازار با کاندیدا‌هایی خواهد بود که برنامه‌ای جامع‌تر نسبت به آینده مناسبات سیاست خارجی کشور داشته باشند.

بررسی‌های به‌عمل آمده از روند معاملات ارزی در روز‌های پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری نشان می‌دهد که نرخ ارز در انتظار تعیین رئیس جدید دولت از میزان نوسانات خود می‌کاهد و به نوعی در خواب فرو می‌رود. این موضوع در حال حاضر نیز در حال رخ دادن است. قیمت اسکناس دلار در بازار غیررسمی به عنوان شاخص بازار ارز تهران در هفته‌های اخیر پس از یک تعدیل هزار تومانی از کانال ۵۷ هزار تومانی خارج شد و در بازه قیمتی ۵۸ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۵۹ هزار و ۵۰۰ تومان به نوسان پرداخت. این روند در بازار روز گذشته نیز ادامه داشت. دیروز سه‌شنبه ۲۲ خرداد ماه روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیر‌رسمی بازار تهران افزایشی بود. هر برگ اسکناس دلار آزاد که در بازار روز دوشنبه با ۲۵۰ تومان کاهش به رقم ۵۸ هزار و ۷۵۰ تومان رسیده بود.

در بازار روز گذشته به همان میزان رشد قیمت را تجربه کرد و در نرخ روز یکشنبه یعنی رقم ۵۹ هزار تومان معامله شد. یورو و پوند نیز در بازار دیروز به ترتیب با ۳۰۰ و ۵۵۰ تومان رشد نسبت به نرخ‌های پیشین در ارقام ۶۳ هزار و ۶۰۰ تومان برای یورو و ۷۵ هزار و ۲۵۰ تومان برای پوند معامله شدند. همچنین گفتنی است که قیمت سکه طلا نیز در بازار روز گذشته با رشدی ۱۵۰ هزار تومانی در رقم ۴۰ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان معامله شد.

منبع: دنیای اقتصاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->