معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید
سرخط خبرها

مخبر در مشهد: هیچ‌گاه شهید آیت‌الله رئیسی را در حالت بن‌بست ندیدم | شهید رئیسی مجاهدانه ایستاد و مسائل را حل کرد

  • کد خبر: ۲۳۳۵۱۴
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
مخبر در مشهد: هیچ‌گاه شهید آیت‌الله رئیسی را در حالت بن‌بست ندیدم | شهید رئیسی مجاهدانه ایستاد و مسائل را حل کرد
سرپرست ریاست‌جمهوری گفت: من هیچ‌گاه آیت‌الله رئیسی را در حالت بن‌بست ندیدم. ما در ابتدای کار با مشکلاتی رو‌به‌رو بودیم، اما باوجود تمام مسائل شهید رئیسی مجاهدانه ایستاد و مسائل را حل کرد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر امروز، ۲۴ خردادماه، در آیین بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۱۰۹ پروژه سفر رئیس‌جمهور شهید که در مجتمع شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: امروز جلسه سختی برای من بود و به هیچ عنوان تحمل حضور در اینجا را نداشتم، منتها زیارت امام‌رضا(ع) بسیاری از مشکلات را حل می‌کند تا بتوانیم باوجود مسائل روحی، عمل کنیم.

وی بیان کرد: دیروز بعدازظهر محضر مقام معظم رهبری بودم و جمله‌ای فرمودند که در مرقد امام‌(ره) نیز ارائه کردند. ایشان فرمودند آقای رئیسی مسیر خوبی را انتخاب کرده بود، که انصافاً هم این‌گونه است. هنوز ابعاد شخصیتی و عملکردی شهید رئیسی مشخص نشده که شاید وقت هم نبود تا روی این موضوع فکر کنیم.

اگر بخواهیم مکتب امام(ره) را در چند جنبه بیان کنیم، تمام آن‌ها در شهید رئیسی متبلور است

مخبر افزود: جمله جامعی که می‌توان در خصوص شهید رئیسی گفت این است که تربیت‌شده و آموزش‌دیده بسیار برجسته‌ای در مکتب امام(ره) بودند. اگر بخواهیم مکتب امام(ره) را در چند جنبه بیان کنیم، تمام آن‌ها در شهید رئیسی متبلور است. دینداری، مردم‌داری، علاقه به مستضعفین، متوکل‌بودن، متوسل‌بودن، شجاعت و دشمن‌شناسی نکات برجسته‌ای هستند که در مکتب امام(ره) بسیار راه‌گشاست.

سرپرست ریاست‌جمهوری ادامه داد: هر کدام از این شاخصه‌ها در زندگی امام(ره) گرهی را باز کرد و ما در زندگی شهید رئیسی نیز این موضوع را می‌بینیم. تشخیص اولویت‌ها، تعریف مسئله و بعد پیداکردن راه‌حل، روحیه مجاهدت، امید، اعتقاد به توانایی‌های داخل و اعتقاد به توانایی جوانان نخبه کشور در ویژگی‌های شهید رئیسی مشاهده می‌شد.

وی با بیان اینکه من هیچ‌گاه آیت‌الله رئیسی را در حالت بن‌بست ندیدم، عنوان کرد: ما در ابتدای کار با مشکلاتی رو‌به‌رو بودیم که در حالت عادی حل آن‌ها بسیار سخت است. در ابعاد مختلفی از جمله در بخش درمانی گرفتار بودیم، در دوران کرونا روزانه ۷۰۰ نفر کشته می‌شدند و دارو، امکانات و واکسن هم نبود؛ باوجود تمام این‌ها، شهید رئیسی مجاهدانه ایستاد و مسائل را حل کرد.

مخبر خاطرنشان کرد: حضرت آقا امسال را به نام جهش تولید نام‌گذاری کردند؛ زیرا بستر آن ایجاد شده بود. تصور دیپلماسی کشور در این مدت محدود تقریباً کار سختی بود. بعد از شهادت آیت‌الله رئیسی، هیئت‌هایی از خارج کشور آمدند که بی‌سابقه بود. دشمنان ما اطلاعیه دادند و اظهار تاسف کردند. در برخی تماس‌های حضوری و تلفنی سران‌، می‌شد عمق ارتباط ایشان را حس کرد.

سرپرست ریاست‌جمهوری اضافه کرد: یکی از ویژگی‌های بسیار بزرگ شهید رئیسی این بود که رابطه عاطفی بسیار خودمانی در سفرهای بین‌المللی خود با سران کشورها پیدا می‌کردند که حلال مشکلات بود. به برخی پیمان‌های بین‌المللی ورود پیدا کردیم که امروز آمریکایی‌ها در این کشور‌ها نشستند و نتوانستند ورود پیدا کنند. مقام معظم رهبری دستور دادند مراقبت کنید تا این دستاورد‌ها دچار چالش نشوند.

پرکردن جای خالی شهید رئیسی بسیار سخت است

وی خاطرنشان کرد: در بسیاری از مسائل به دلیل تحریم‌ها گرفتار بودیم، اما معطل تصمیم آن‌ها نشدیم. پرکردن جای خالی شهید رئیسی بسیار سخت است که امیدواریم خدا در این مسیری که ایشان خون دل خوردند و بسیاری از مسائل را تحمل کردند تا کشور آرامش داشته باشد، کمک کند. گاهی ایشان از برخی مسائل بسیار ناراحت و دلگیر می‌شد و می‌گفت اگر این حرف را بزنم یا این کار را انجام دهم، آقا ناراحت می‌شوند، بنابراین می‌گذشت و خودش هم آرام می‌شد.

مخبر گفت: ایشان مقید بودند و ابعاد معنوی‌شان کاملاً متعبدانه بود. در عین حال عملکرد یک مدیر اجرایی هوشمند، مجاهد و با تشخیص بالا را داشتند. هیچ‌وقت آیت‌الله رئیسی را تسلیم در برابر مسائل نمی‌دیدیم. ایشان اولویت‌ها را گم نمی‌کرد و در تشخیص اشتباه نداشت که نتیجه این شد. اکنون کشور به یک کارگاه تبدیل و به صورت وسیع شده و در هر استانی همین وضعیت وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->