نایب رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تاسیسات اتمی ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است
سرخط خبرها

نحوه هلاکت ۸ نظامی اسرائیلی به روایت رسانه‌های عبری

  • کد خبر: ۲۳۳۹۰۶
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۰
نحوه هلاکت ۸ نظامی اسرائیلی به روایت رسانه‌های عبری
رسانه‌های عبری زبان، جزئیاتی مهمی از کمین ترکیبی که منجر به هلاکت هشت نظامی صهیونیست در رفح شد را منتشر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، اکانت امنیتی عبری زبان اینتل تایمز در خبری این عملیات را یک فاجعه توصی فکرده و نوشت، ۸ نظامی اسرائیلی بر اثر انفجار بمب در کنار یک نفر بر زرهی ارتش کشته شدند، این حادثه ما را به یاد انفجار مشابهی می‌اندازد که در محله الشجاعیه غزه رخ داد و باعث شد شرایط جنگ در آن مرحله تغییر کند.

در این بین، پایگاه خبری حدشوت بزمان هم جزئیاتی از این عملیات را که در منطقه تل السلطاندر غرب رفح رخ داد متنشر کرد.

به اعتراف این رسانه عبری زبان، شدت انفجار به حدی بود که باعث شد،  چند بالگرد برای انتقال بقایای اجساد نظامیان اسرائیلی به منطقه اعزام شوند.

کلیه نظامیان کشته شده درجه دار‌های جمعی یگان مهندسی بودند و اجساد آنها به بیمارستان‌های بیلینسون و شعاری تسیدیک منتقل شدند.

ارتش اسرائیل اعلام کرد، خانواده این نظامیان در جریان کشته شدن آنها قرار گرفتند.

این عملیات در حدود ساعت ۵ بامداد رخ داد و شلیک گلوله ضد زره علیه نفر بر حامل ۸ نظامی و افسر باعث انفجار آن شد و آتش فورا تمامی آن را در حالی که نظامیان در آن در خواب بودند در بر گرفت و باعث شد تا همه نظامیان موجود در داخل خودرو در آتش بسوزند.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی تلویزیون رژیم صهیونیستی روایت دیگری را براساس نتایج تحقیقات اولیه ارتش اسرائیل در رابطه با این حادثه منتشر کرد.

براساس تحقیقات اولیه این نفر بر زرهی که در حین حرکت دچار انفجار شدیدی شد، این انفجار به حدی شدید بود که کارشناسان در ارزیابی‌های اولیه خود آن را ناشی از انفجار یک بمب بدانند، این بمب می‌تواند کنار جاده ای، یا مغناطیسی باشد.

حادثه در سال ۵ بامداد رخ داد و نفر بر مذکور در ستونی از نفربر‌های زرهی بعد از بازگشت از یک عملیات در حال حرکت بود و در نزدیکی محلی رخ داد که نظامیان قرار بود در آنجا استراحت کنند.

نفر بر زرهی پنجمین یا ششمین نفر بر ستون بود و دقیقا پشت سر بقیه خودرو‌های نظامی حرکت می‌کرد، از اینرو تحقیقات تکمیلی در رابطه با احتمال فعال کردن این بمب از راه دور انجام می‌شود.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین خبر داد، نفر بر "نمر" (NMR) یک نفر بر مهندسی است و طبیعی است که مواد منفجره‌ای هم داخل آن برای انجام اقدامات مهندسی به همراه خود داشت، از اینرو در نتیجه انفجار اولیه مواد منفجره موجود در داخل این نفر بر هم منفجر شدند و تلفات را تشدید کردند.

ارتش همچنین تاکید کرد بر خلاف اخبار اولیه، نفر بر در حال حرکت مورد هدف قرار گرفته است، اما در زمان هدف قرار گرفتن درگیری در محور حرکت وجود نداشت، همچنین شلیک هیچ موشک ضد تانک یا زرهی نیز در محل مشاهده نشد.

ارتش اسرائیل دو ساعت بعد از این انفجار شدید، توانست خود را به به نفر بر رسانده و اجساد را از درون آن تخلیه کند، این در حالی است که منطقه وقوع انفجار کاملا در کنترل ارتش اسرائیل است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->