آخرین وضعیت سبد معیشتی مادران کم بضاعت دارای طفل شیرخوار | برقراری حمایت خاص از مادران شروع دوباره دزدی از فردای روز آزادی دستگیری متهمان تیراندازی به محیط‌بان کرمانی بازسازی باند فرودگاه تبریز آغاز شد (۷ تیر ۱۴۰۴) بازمانده ترور سرچشمه، ۴۴ سال بعد | روایتی تازه از حادثه تروریستی هفتم تیر ۱۳۶۰ + ویدئو دریای خزر مواج می‌شود (۷ تیر ۱۴۰۴) بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی (۷ تیر ۱۴۰۴) کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند
سرخط خبرها

انجام موفق اولین روش درمانی کم‌تهاجمی آرتروز زانو به روش GAE در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد

  • کد خبر: ۲۳۳۹۶۵
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸
انجام موفق اولین روش درمانی کم‌تهاجمی آرتروز زانو به روش GAE در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد
نخستین روش درمانی کم‌تهاجمی آرتروز زانو به روش GAE در اتاق عمل رادیولوژی اینترونشن بیمارستان امام‌رضا‌(ع)، از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با موفقیت انجام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و متخصص رادیولوژی و فوق‌تخصص رادیولوژی اینترونشن با بیان این مقدمه که نزدیک به ۳۷ درصد افراد ۶۰ سال و بالاتر درد‌های مزمن ناشی از آرتروز (استئوآرتریت) زانو را تجربه می‌کنند، اظهار کرد: پس از شکست درمان‌های حمایتی (دارویی، فیزیوتراپی و تزریق داخل مفصل) اغلب بیماران برای رهایی از درد و بازیابی عملکرد زانو نیاز به تعویض کامل مفصل زانو و آرتروپلاستی دارند و به علت بار اقتصادی بالا و ماهیت تهاجمی جراحی تعویض مفصل زانو این بیماران به دنبال درمان جایگزین برای جراحی هستند. همچنین بسیاری از این بیماران علاوه بر آرتروز شدید زانو، یک بیماری دیگر (مثلاً چاقی شدید) هم دارند که مانع از امکان جراحی برای آن‌ها می‌شود؛ لذا در این نوع بیماران بهره‌گیری از روش درمانی GAE یکی از بهترین شیوه‌های درمانی است.

دکتر جواد محمدی در معرفی این روش نوین و کم‌تهاجمی خاطر‌نشان کرد: روش Geniculate artery embolization (اینترونشن آنژیوآمبولیزاسیون) که در ابتدا به منظور درمان همارتروز زانو به کار رفته و اخیراً برای درمان آرتروز زانو علامت‌دار پذیرفته شده است، به طور اختصاصی و انتخابی شاخه‌های شریانی زانویی مسئول محل درد زانو را آمبولیزه و مسدود می‌کند؛ لذا نئوواسکولاریتی که مسئول کاتابولیک و التهاب محل درد زانو است نیز محدود می‌شود.

وی تصریح کرد: مطالعاتی که دانشمندان در دهه‌ گذشته در دنیا انجام داده‌اند، نشان داده که GAE منجر به کاهش درد، بهبود عملکرد زانو و بهبود کیفیت زندگی بیماران می‌شود و همچنین این مزیت را دارد که چون روش درمانی کم‌تهاجمی است، انجام آن بدون درد، بدون بیهوشی و طی مدت زمان حدود یک ساعت عمل آن انجام شود؛ لذا برای بیمارانی که مایل به جراحی نیستند یا امکان جراحی زانو را ندارند، درمان مؤثری است و بیمار در روز بعد از این عمل محدودیتی جهت راه‌رفتن و فعالیت ندارد.

دکتر محمدی، فلوشیپ اینترونشنال رادیولوژی، ضمن قدردانی از استاد مسعود پزشکی‌راد، تیم تخصصی دستیاران رادیولوژی، پرستاران و پرتوکاران افزود: روش درمانی GAE برای نخستین بار بر روی خانمی هشتاد‌ساله در بخش اینترونشن رادیولوژی بیمارستان امام‌رضا‌(ع) با موفقیت انجام پذیرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->