استاندار خراسان رضوی: طرح بافت پیرامون حرم تا نیمه شهریور به تصویب شورای عالی شهرسازی خواهد رسید معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی مطرح کرد: افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۳۶۵ پروژه با اعتبار ۵۹.۷ همتی در هفته دولت رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: اختیارات وزارت راه‌وشهرسازی را به استاندار واگذار کنید، مجلس نیز حمایت خواهد کرد نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس: شهر فرودگاهی مشهد می‌تواند ویژه‌تر از فرودگاه امام (ره) باشد خط ریلی مشهد به دوغارون باید در اولویت وزارت راه قرار گیرد نماینده مردم سبزوار در مجلس: ساخت آزادراه حرم تا حرم و قطار سریع‌السیر تهران مشهد را به چین محول کنید مکالمه تلفنی روسای جمهور ایران و روسیه | تاکید پزشکیان و پوتین بر حق ایران در غنی سازی سفارت چین در تهران درباره صف‌های طولانی دریافت روادید توضیح داد عراقچی در جده با فیصل بن‌فرحان دیدار کرد عراقچی در نشست جده: تراژدی غزه آزمونی برای وجدان جهانی است | اکنون زمان اقدام است خودکفایی وزارت دفاع در تامین نیازمندی‌ها و فناوری‌های نوین استاندار خراسان رضوی: پنج سال است که همه سرمایه‌گذاری‌ها در پروژه‌های اطراف حرم متوقف شده است ادای احترام پزشکیان و اعضای کابینه به مقام شامخ شهدا یونیسف: جنگ و قحطی در غزه روزانه جان ۲۸ کودک را می‌گیرد حاضران در نشست جده بر لزوم اتخاذ تصمیم‌های قاطع درباره غزه تاکید کردند عراقچی در جده با همتای عراقی خود دیدار کرد | تاکید تهران و بغداد بر اجرای کامل تفاهم‌نامه امنیتی ایران و عراق هشدار وزیر راه‌وشهرسازی درباره ساخت‌وسازهای شتاب‌زده در ارتفاعات جنوبی مشهد رژیم صهیونیستی و آمریکا درحال برنامه‌ریزی سفر ترامپ به سرزمین‌های اشغالی رئیس قوه قضاییه: دفاع از مظلومین عالم بخصوص مردم مظلوم غزه سیاست قطعی نظام است | جنایات علیه خادمان امنیت مردم را ریشه‌کن کنیم وزیر کشور مطرح کرد: افزایش اختیارات استانداران، گامی برای تسریع در روند توسعه کشور برنامه جهانی غذا: غزه در میانه بدترین بحران بشری روی زمین است هزاران نفر در آتن به حملات رژیم صهیونیستی در غزه اعتراض کردند ایران و اروپا در دور جدید گفت‌وگوها در ژنو مذاکره خواهند کرد پزشکیان: هیچ وظیفه دیگری جز خدمت به مردم و باز کردن گره‌های آن‌ها نداریم تجدید میثاق دولت با آرمان‌های امام خمینی(ره) + فیلم (۳ شهریور ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد به تظاهرات حامیان فلسطین در بروکسل عراقچی: توهم اسراییل بزرگ تهدیدی برای صلح و امنیت بین المللی است
سرخط خبرها

۳۴۴ صندوق اخذ رأی به خارج از کشور ارسال شده است | بیشترین صندوق در آمریکاست

  • کد خبر: ۲۳۴۰۰۹
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷
۳۴۴ صندوق اخذ رأی به خارج از کشور ارسال شده است | بیشترین صندوق در آمریکاست
مسئول برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در خارج از کشور گفت ۳۴۴ صندوق رأی به خارج از ایران ارسال شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «علیرضا محمودی» مسئول برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در خارج از کشور در کنفرانس خبری گفت: ما ۳۴۴ صندوق اخذ رای در خارج از کشور تا به این لحظه داریم. همکاران من از دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن و دفتر ایران در نیویورک اطلاع دادند که هماهنگی لازم را برای داشتن صندوق‌های سیار در آمریکا را هم انجام دادند و ان‌شاءالله در آن حوزه تعدادی صندوق سیار خواهیم داشت.

او در ادامه گفت: ما در حوزه کشور‌های همسایه هم پیگیر‌های لازم را انجام دادیم. ما در عراق ۶ حوزه اخذ رای و ۲۳ صندوق اخذ رای را داریم. سفیر و کنسول‌های ما در تلاش هستند تا صندوق‌های سیار را در عراق با توجه به ایام اعیاد و زیارتی و اینکه هموطنان زیادی در این کشور حضور دارند، بتوانند صندوق‌های سیار را هم داشته باشند.

محمودی در ادامه تصریح کرد: ما تعداد زیادی درخواست از هموطنان ایرانی مقیم کانادا داشتیم که درخواست داشتند، با توجه به اینکه سفارت ما در کانادا تعطیل است، بتوانیم رأی آنها را هم اخذ کنیم. ملاقاتی با حافظ منافع کانادا در تهران داشتیم و یادداشت رسمی را هم ارسال کردیم و درخواست کردیم که این حق مسلم هموطنان ما را به رسمیت بشناسند و آنها هم بتوانند از این حق طبیعی خود بهره‌مند شوند و در کانادا بتوانیم آرای آنها را داشته باشیم. در حال حاضر منتظر پاسخ هستیم و موضوع را پیگیری کردیم تا ببینیم این حق شهروندان ایرانی لحاظ شود.

مسئول برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در خارج از کشور در ادامه گفت: صندوق‌های اخد رای حتما در محل‌های نمایندگی جمهوری اسلامی ایران اعم از سفارت‌ها و سرکنسولگری‌ها دایر است و در برخی کشور‌ها از جمله عراق آلمان، سوئد، انگلیس و تعدادی از کشور‌ها که اتباع ایران در بخش‌های مختلف حضور دارند، سفارت و سفیر با مقام‌های محل رایزنی کردند و توانستند در محل‌های دیگری مجوز وجود صندوق‌های اخذ رای را کسب کنند و در مکان‌هایی که مجوز صادر شده، ما صندوق اخذ رای خواهیم داشت.

او توضیح داد: مثلا ما در انگلیس بیش از ۱۰ صندوق اخذ رای برای اخذ آرای داریم. در آلمان غیر از چهار نمایندگی برلین، مونیخ، فرانکفورت و هامبورگ، ما در شهر بُن نیز صندوق اخذ رای داریم.

محمودی درباره اخذ رأی از زندانیان ایرانی در دیگر کشور‌ها گفت: موضوع اخذ رای از زنداینان ایرانی متفاوت است. سفیر‌ها و نمایندگان ما برای اخد آرای ایرانیانی که محبوس هستند اقداماتی را انجام دادند. این موضوع به نوع تعامل دولت‌ها و کشور‌ها بستگی دارد و ان‌شاءالله بتوانیم در اغلب کشور‌ها بتوانیم آرای این افراد را اخذ کنیم. چون این درخواست وجود داشته است. در دوره قبل این کار انجام شد و در برخی از کشور‌ها تواسنیتم صندوق سیار را به زندان‌ها انتقال دهیم. این دوره هم همه تلاش خود را به‌کار بستیم. حتی اگر در یک کشور ما تعداد اندکی ایرانی داشتیم، ما این اقدام را پیگیری کردیم که بتواینم صندوق اخذ رای را در آن کشور داشته باشیم.

مقام وزارت خارجه ایران گفت: ما اخیرا با سفیر ایران در ژاپن صحبت می‌کردیم و همکاران ما در تلاش هستند آرای ایرانیانی را در شمال و یا جنوب ژاپن، سکونت دارند هم بتوانند اخذ کنند.

محمودی همچنین گفت در عراق، انتخابات ریاست جمهوری در ۶ حوزه انتخابیه از جمله در اربیل و سلیمانیه با ۲۳ صندوق رای برگزار می‌شود.

رئیس ستاد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور گفت: ایرانیان خارج از کشور با داشتن گذرنامه، شناسنامه و یا کارت ملی معتبر می‌توانند در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند.

محمودی گفت: بیشترین صندوق رای برای اخذ آرای ایرانیان خارج از کشور در آمریکاست و بیش از ۳۰ صندوق برای این منظور در نظر گرفته شده است.

محمودی با بیان اینکه بلافاصله بعد از پایان رای‌گیری بر اساس قانون انتخابات همکاران ما صندوق آرا را باز می‌کنند و نتایج را صورت جلسه و به مرکز مخابره می‌کنند و وزارت خارجه نیز نتایج را در اختیار وزارت کشور قرار می‌دهد، در در پاسخ به سوالی در مورد تامین امنیت برای رای دهندگان در خارج از کشور با توجه به برخی از مسائل حاشیه‌ای که در سال‌های اخیر در این ارتباط شاهد آن بوده‌ایم، گفت: ما در وزارت خارجه با سفرا و کاردار‌ها خارجی مقیم دیدار کرده‌ایم و از آنها خواستیم که بر اساس قوانین و مقررات و رویه‌های موجود امنیت لازم را برای دهندگان ایرانی در حوزه‌های انتخابیه تامین کنند تا شهروندان ایرانی بتوانند از حق خود برای مشارکت در انتخابات استفاده کنند.

او گفت: این سفرا، کاردار‌ها و مقامات کنسولی آنها، یادداشت‌هایی را به کشور‌های خود ارسال کرده‌اند و فکر می‌کنیم که بدون مشکل خاصی این موضوع را به پیش ببریم و اگر مواردی لازم شد سفرا پیگیری می‌کنند که امنیت رای دهندگان تامین شود.

محمودی با بیان اینکه تعرفه‌های لازم برای شرکت ایرانیان خارج از کشور در انتخابات پیش‌بینی شده است و ما حتی تعرفه مازاد نیز از وزارت کشور دریافت کرده‌ایم و به نمایندگی‌ها ارسال کرده‌ایم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->