پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه، پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است
سرخط خبرها

حسین انتظامی کیست؟ + سوابق و بیوگرافی

  • کد خبر: ۲۳۴۳۶۷
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴
حسین انتظامی کیست؟ + سوابق و بیوگرافی
حسین انتظامی از فعالان رسانه‌ای و دبیر کمیسیون دسترسی آزاد به اطلاعات است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین انتظامی متولد دهم اردیبهشت ماه ۱۳۴۶ در شهر مشهد است؛ از فعالان رسانه‌ای و دبیر کمیسیون دسترسی آزاد به اطلاعات است و سوابقی ازجمله ریاست سازمان سینمایی و سمعی‌بصری، معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد، ریاست هیئت‌مدیره مؤسسه همشهری، بنیان‌گذار مؤسسه مطبوعاتی جام‌جم و مدیرمسئول خبرآنلاین را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.

تحصیلات

حسین انتظامی دانش‌آموخته مقطع کارشناسی رشته مهندسی شیمی با گرایش صنایع پالایش از دانشگاه تهران است. انتظامی مقطع کارشناسی‌ارشد خود را در دو رشته مهندسی فرایند در دانشگاه صنعتی‌شریف و همچنین مهندسی شیمی گرایش انرژی در دانشگاه آزاد ادامه داد و پس از آن در اوایل دهه ۸۰، وی تحصیل در مقطع دکتری را در دانشگاه عالی دفاع ملی آغاز کرد و در رشته مدیریت استراتژیک از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شد.

سوابق حسین انتظامی

فعالیت رسانه‌ای

حسین انتظامی از فعالین رسانه‌ای کشور است و علاوه بر فعالیت‌های اجرایی تالیفاتی در این زمینه داشته است. در سال ۱۳۶۸ فعالیت خود را به عنوان مدیر دفتر روزنامه قدس در تهران آغاز کرده است، او بین سال‌های ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۶ به عنوان جوانترین مدیرکل حوزه فرهنگی کشور در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عهده دار مدیریت اداره کل مطبوعات داخلی بود؛  همچنین در سال ۱۳۷۶ عهده دار ریاست ستاد جشنواره مطبوعات بوده است.

انتظامی از سال ۱۳۷۶ تا سال ۱۳۷۹ در گروه نشریات ابرار به عنوان قائم مقام و سردبیر ارشد فعالیت کرد و در سال ۱۳۷۸ به عنوان رئیس کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد منصوب شد.

روزنامه جام جم

انتظامی را می‌توان پایه گذار و موسس روزنامه جام جم در سال ۱۳۷۹ دانست، او به عنوان مدیرعامل موسسه، مدیرمسئول و سردبیر روزنامه جام جم؛ نشریه‌های فرهنگی اجتماعی را پایه‌گذاری کرد. تاسیس اولین سایت آنلاین یک روزنامه یعنی سایت جام جم آنلاین یکی دیگر از فعالیت‌های مهم و رسانه‌ای او در طول سال‌های گذشته است.

او در فاصله سال هال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ به عنوان مدیرعامل موسسه همشهری و مدیرمسئول روزنامه فعالیت‌های مطبوعاتی خود را ادامه داد، و تاسیس سایت همشهری در مرداد ماه سال ۱۳۸۵ و چاپ روزنامه همشهری عصر از اقدامات مهم او در این دوران است.

فعالیت سیاسی

انتظامی علاوه بر فعالیت‌های رسانه‌ای سابقه فعالیت سیاسی را نیز داراست، او در نیمه اول دهه ۱۳۸۰ به عنوان سخنگوی شورای عالی امنیت ملی فعالیت می‌کرد و ما بین سال‌های ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۲  ریاست شورای سیاست گذاری گروه رسانه‌ای خبر، بزرگترین بنگاه مطبوعاتی خصوصی کشور را برعهده داشت.

او از سال ۱۳۸۳ و در ۷ دوره متوالی نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات بوده است؛ فردی که با بیش از ۲۵ سال سابقه روزنامه نگاری و مدیریت مطبوعاتی، در دولت یازدهم به عنوان معاون امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول به کار شد.

اواخر آبان ماه سال ۱۳۹۷ و از سوی سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان سرپرست سازمان سینمایی ایران انتخاب شد. انتظامی در مورد این موضوع در حساب توئیتری خود نوشت: «شفافیتی که در معاونت مطبوعاتی دولت یازدهم کلید زده شد با قدرت و جامعیت بیشتری در سازمان سینمایی ادامه می‌یابد.»

او ۷ دوره متوالی را از سال ۱۳۸۳ نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت برمطبوعات کشور بود، و در دولت یازدهم حسن روحانی به عنوان معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت می‌کرد. او از سال ۱۳۹۲ عضو کارگروه «تعیین مصادیق مجرمانه» قانون جرایم رایانه‌ای است، و از سال ۱۳۹۳ تا کنون دبیر کمیسیون قانون «انتشار و دسترسی آزاد بر مطبوعات» را برعهده دارد.

انتظامی در سال ۱۳۹۷ با حکم سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان سرپرست سازمان سینمایی ایران منصوب شد.

منابع: تابناک، جماران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->