کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان
سرخط خبرها
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی خبر داد:

بازگشت ۱۱۰ واحد تولیدی راکد استان به چرخه تولید

  • کد خبر: ۲۳۴۳۸
  • ۲۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۹
بازگشت ۱۱۰ واحد تولیدی راکد استان به چرخه تولید
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با تاکید بر لزوم حمایت از واحدهای صنعتی گفت: اجرایی‌شدن برنامه‌های حوزه صنعت از اولویت‌های اصلی اقتصادی استان به شمار می رود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی رسولیان عصر پنجشنبه در بازدیدی که به همراه برخی مدیران اقتصادی خراسان رضوی از شهرک صنعتی توس داشت، اجرایی شدن برنامه‌های حوزه صنعت را از اولویت‌های اصلی اقتصادی استان برشمرد و افزود: این برنامه‌ها برای اشتغالزایی مولد و توسعه بخش‌های روستایی به اجرا درمی‌آید.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: در راستای توسعه صنعتی، پارسال ۱۱۰ واحد تولیدی که از نظر فعالیت اقتصادی راکد شده بود، به چرخه تولید بازگشت.

 

وی ادامه داد: تشکیل هیات‌های تخصصی کشور‌های هدف صادراتی، افزایش ارزش صادرات غیرنفتی، رفع موانع در مسیر اجرای طرح‌های صنعتی و معدنی نیمه تمام، توسعه خوشه‌های صنعتی و روستایی از دیگر برنامه‌های اقتصادی استان است.

 

وی گفت: طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، کمک فراوان به اقتصاد خراسان رضوی کرده است به طوری که اقتصاد استان به سوی توانمندی بیشتر و اقتصاد واحد‌های صنعتی به سوی دانش بنیان شدن در حرکت است.

 

رسولیان افزود: توسعه فضای کسب و کار بخش خصوصی و جذب سرمایه گذاری خارجی، توسعه صادرات غیرنفتی و تولیدات داخلی، ارتقای توان رقابتی بنگاه‌های کوچک و متوسط و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها از اولویت‌ها و برنامه‌های اصلی در سال  جهش تولید  به شمار می‌رود.

 

وی ادامه داد: ایجاد فضایی برای توسعه و فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در شهرک‌های صنعتی اطراف مشهد حایز اهمیت است، زیرا این شرکت‌ها فعالیت‌های مستمر و گوناگون در حوزه تولیدات صنعتی دارند و باید فضای بیشتر با زیرساخت‌های لازم برای گسترش فعالیت‌های خود داشته باشند.

 

وی گفت: توسعه و پیشرفت اقتصادی با علم و فناوری محقق می‌شود و در این راستا شرکت‌های دانش بنیان به توسعه سرعت می‌بخشند، در واقع رسیدن به جهش تولید نیز از مسیر توسعه فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان و ارتقای توان داخلی و توسعه نوآوری‌ها در عرصه فناوری می‌گذرد.

 

پنج هزار و ۸۰۷ پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری ۱۹۷ هزار و ۵۳۵ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۱۹۷ هزار و ۳۱۴ نفر در خراسان رضوی صادر شده است و سهم شاغلان در بخش صنعت و معدن این استان ۳۵.۶ درصد از کل اشتغال و سهم این بخش از کل ارزش افزوده استان ۱۴.۳ درصد است.

 

هم اکنون ۲۶۸ شرکت دانش بنیان در خراسان رضوی وجود دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->