رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳) علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۵ اسفند ۱۴۰۳) استفاده از عناوین جعلی در مهر نظام پزشکی ممنوع شد افزایش دو برابری خطر سکته مغزی در میان جوانان سیگاری دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ شد گیرکردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ‌گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟
سرخط خبرها

بوی گل یاس به اندازه والیوم آرامش بخش است

  • کد خبر: ۲۳۴۶۱۰
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۲
بوی گل یاس به اندازه والیوم آرامش بخش است
وی گل یاس بسیار جذاب است و از آن دسته بو‌هایی است که معمولا همه به آن علاقه‌مند هستند، گل یاس در طب سنتی و صنعت عطرسازی کاربرد‌های فراوانی دارد و امروزه از آن در رایحه درمانی استفاده می‌شود.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز؛ بوی شیرین گل یاس به اندازه والیوم آرامش بخش است و بدون هیچ عارضه جانبی اعصاب را تسکین می‌دهد. عطر یاس آرام‌بخش، تسکین‌دهنده و خواب‌آور ذکر شده است و برای کاهش افسردگی و استرس مفید است. استنشاق بوی خوش آن مست کننده بوده و برای فعالیت مغز و افزایش سطح هوشیاری مفید است.

تحقیقات نشان می‌دهد استنشاق بوی خوش رابطه زیادی با تندرستی دارد. پارک و ماتسون در سال ۲۰۰۸ هدیه آوردن گل برای بیماران را مورد تایید قرار دادند.آنها دریافتند که بیماران بستری شده در بیمارستان‌ها که به دلیل وجود گل، شاد و پرنشاط می‌شدند، نیاز کم‌تری به دارو برای تسکین درد پس از جراحی داشتند، فشار خون و ضربان قلب پایین‌تری داشتند، کم‌تر خسته و نگران بودند، و به طور کلی در مقایسه با بیمارانی که در اتاق‌شان گل و گیاه نداشتند، در یک حالت روانی مثبت‌تری قرار داشتند.

اتاق نشیمن‌تان یک اتاق بیمارستانی نیست، اما اگر گل‌ها و گیاهان تا این حد برای بیماران بستری شده در بیمارستان فایده دارند، پس می‌توانند روز شما را نیز کمی بهتر کنند.
مهمترین فواید بوی گل یاس شامل آرام بخش، تسکین دهنده و خواب آور، ضد افسردگی، کاهش استرس، نشاط آور، تسکین دهنده درد، تنظیم فشار خون و سبب افزایش خلاقیت می‌شود.

داشتن گل در آشپزخانه نیز ایده‌ی خوبی است. محققان کسانی را که در رستوران شام می‌خورند مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند کسانی که روی میزشان گل‌های طبیعی بود، خلق‌وخوی بهتری داشتند. عملکرد شناختی در اداراتی که گل و گیاه دارند بهتر است از اداراتی که هیچ گل و گیاهی در آنها وجود ندارد؛ بنابراین اضافه کردن گیاهان به دفتر خانگی‌تان احتمالا آن‌قدر ارزش دارد که برای زنده نگه داشتن‌شان شایسته‌ی کودی که پای‌شان می‌ریزید، هستند.

استشمام رایحه گل یاس آرام‌بخش است؛ افراد می‌توانند دسته گل‌های یاس را برای چندین روز روی میز اتاق نشیمن یا محل کار یا هر نقطه‌ای از منزل یا محل کار که بیشتر اوقات در آنجا اقامت دارند حتی در اتاق خواب بالای سرشان بگذارند، تا حداکثر استفاده را از اثرات آرامبخش این رایحه خوش بو ببرند و خواب آرام و عمیقی داشته باشند. خوابیدن در اتاقی که پر از گل‌های یاس باشد به آرامش اعصاب، خواب راحت و همچنین حفظ نشاط و کاهش تنش بعد از بیدار شدن کمک می‌کند.افرادی که در اتاق‌هایی می‌خوابند که بوی گل یاس می‌دهد سریعتر به خواب می‌روند، کمتر در رختخواب جابه جا می‌شوند و می‌توانند سریعتر و دقیقتر به سؤال‌های هوشی پاسخ دهند. شما هم می‌توانید به راحتی با داشتن چند شاخه از این گل خوشبو از مزایای آن بهره‌مند شوید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->