دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک‌هزار کلاس درس تا ابتدای مهرماه به بهره برداری خواهد رسید

  • کد خبر: ۲۳۴۷
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۶
یک‌هزار کلاس درس تا ابتدای مهرماه به بهره برداری خواهد رسید
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی: تلاش در جهت تسریع و تسهیل ثبت نام دانش آموزان در اولویت امور آموزش و پرورش استان قرار دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، قاسمعلی خدابنده در سومین جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان داشت: در سال گذشته در آموزش و پرورش استان قریب به دو هزار و ۱۱۴ پایگاه اوقات فراغت تابستانی مشغول به فعالیت بودند که خوشبختانه تعداد این پایگاه‌ها در تابستان سال جاری به دو هزار و ۵۰۰ پایگاه افزایش یافته و این پایگاه‌ها در جهت برنامه‌های قرآنی، فرهنگی، هنری، آموزشی، ورزشی و ادبی فعالیت می‌کنند و اردوگاه ها، کانون‌ها و دارالقرآن‌های وابسته به آموزش و پرورش همگی در تابستان فعال هستند چرا که اعتقاد داریم مدرسه در تابستان تعطیل می‌شود، اما تربیت تعطیل نمی‌شود.

وی با تقدیر از همکاری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی و همچنین کمک و مشارکت خیرین نیک اندیش، تصریح کرد: تعداد ۵۷۰ پروژه را در سال جاری در دست اجرا داریم و به امید خدا حدود هزار کلاس درس را تا ابتدای مهرماه ۹۸ به افتتاح و بهره برداری خواهیم رساند.

خدابنده در ادامه تاکید داشت: برگزاری مرحله استانی و کشوری المپیاد شایستگی محور و کسب رتبه نخست کشور، چهارمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان کل کشور با حضور بیش از ۴۰۰ قاری فرهنگی،   مرحله استانی جشنواره نوجوان خوارزمی، اردو‌های بسیار تاثیرگذار و معنوی دانش آموزان زیارت اولی کشور، هشتمین جشنواره نوجوان سالم، اعزام تیم دوومیدانی دانش آموزان دختر خراسان رضوی به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران به مسابقات جهانی کرواسی،   سی امین دوره رقابت‌های علمی تخصصی معلمان تربیت بدنی و آموزگاران پایه خواهر کشور و کسب عنوان قهرمانی هم در بخش خواهران و هم در بخش برادران گوشه‌ای از فعالیت‌ها و اقدامات این اداره کل در چهار ماه ابتدای سال ۹۸ است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی آگاه ساخت: با توجه به کمبود ۱۶ هزار نفر نیروی انسانی در دستگاه تعلیم و تربیت استان، تلاش‌های زیادی صورت گرفت و خوشبختانه افزایش قابل ملاحظه‌ای در سهمیه دانشگاه فرهنگیان و همچنین جذب استخدامی ماده ۲۸ در استان داشته ایم و امیدواریم با اتخاذ راهکار‌های مناسب بتوانیم این کمبود را مثل سال گذشته برطرف سازیم.

خدابنده در خاتمه افزود: قریب به هشت هزار نفر فرهنگی متقاضی نقل و انتقالات در استان هستند و در سامانه ثبت نام کرده اند و برای اولین بار این فرآیند به صورت شفاف در سامانه برای همه قابل رویت خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->