معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک فرمانده صهیونیست: نابودی حماس ناممکن است | حماس ازگروهی کوچک به یک ارتش تبدیل شده است

  • کد خبر: ۲۳۴۷۰۸
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۰
یک فرمانده صهیونیست: نابودی حماس ناممکن است | حماس ازگروهی کوچک به یک ارتش تبدیل شده است
یک ژنرال صهیونیستی با اشاره به افزایش قدرت نظامی حماس اذعان کرد که حماس دیگر گروه کوچک نظامی نیست، بلکه به یک ارتش سازمان یافته محلی مبدل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در شرایطی که انتقادات و فشار محافل رسانه‌ای و چهره‌های سیاسی شاخص اپوزیسیون در اراضی اشغالی ضد بنیامین نتانیاهو در ناکارآمدی در مدیریت جنگ غزه و شکست در تحقق اهداف این رژیم در مهار مقاومت فلسطینی در باتلاق غزه افزایش یافته است، یک فرمانده ارشد اشغالگران پس از گذشت بیش از هشت ماه از جنگ در غزه به قدرت نظامی جنبش حماس در ایستادگی در مقابل ارتش این رژیم اذعان کرد.

در همین ارتباط، ژنرال «یارون فینکلمن» فرمانده منطقه جنوبی ارتش اشغالگران هفته گذشته در نشستی ویژه در ارزیابی توان نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس در غزه اذعان کرد که حماس دیگر گروه کوچک نظامی نیست، بلکه به یک ارتش سازمان یافته محلی مبدل شده است.

وی در ارزیابی خود از تلاش‌های صورت گرفته در مهار حماس در طول ۸ ماه گذشته در جنگ غزه اظهار داشت که «حماس دیگر یک جنبش سازمان یافته نیست، بلکه تبدیل به ارتشی از چریک‌های عضو سازمان‌های محلی فلسطینی مبدل شده است.»

پیش از این نیز، دانیل هاگاری، سخنگوی اشغالگران در مصاحبه با کانال ۱۳ عبری اذعان کرده بود که «تا زمانی که حکومتی در غزه جایگزین حماس نشود، سخن گفتن از نابودی حماس غیرممکن است و این پوشاندن حقایق از انظار عمومی در اسرائیل است.»

با افزایش تلفات نظامی و تشدید بیماری‌های روحی و خودکشی در میان نظامیان این رژیم، اکنون دامنه شکاف‌ها در فلسطین اشغالی میان سران این رژیم از سویی و از سوی دیگر فشار شهرک نشینان برای توافق برای مبادله اسرا بیش از بیش شده است.

در همین راستا، ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرده که از آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم ماه اکتبر گذشته (۱۵ مهر ۱۴۰۲) بیش از سه هزار و ۷۲۰ نظامی این رژیم در نبردها کشته شده‌اند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی تاکنون به سانسور شدید ارتش اسرائیل در اعلام آمار تلفات خود اعتراف کرده‌اند؛ اقدامی که به دلیل شمار بالای تلفات نظامیان صهیونیست در جنگ علیه نوار غزه و ترس از واکنش‌های بیشتر داخلی در سرزمین‌های اشغالی انجام گرفته است.

این رسانه‌ها پیشتر فاش کردند که آمار زخمی‌هایی که ارتش رژیم صهیونیستی اعلام می‌کند، با آماری که بیمارستان‌های این رژیم ارائه می‌دهند، اختلاف زیادی دارد.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز پیشتر اعلام کرده بود که ارتش این رژیم از مقام‌های بیمارستان‌ها خواسته است تا بدون هماهنگی با ارتش، هیچ آماری از تلفات را منتشر نکنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->