قطعی ۶ ساعته برق در برخی از محلات مشهد| خاموشی با رکوردشکنی! (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) چه خبر از بازار حبوبات؟ | لوبیاچیتی دوباره اوج گرفت ریزش ۲۰ تا ۹۵ میلیونی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش ۳۶ میلیونی قیمت شاهین دلار به کانال ۸۰ هزار تومان بازگشت (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + علت خراسان رضوی، الگوی خصوصی‌سازی صنایع در کشور است | جذب حداکثری دانشجویان به مراکز فنی‌وحرفه‌ای در طرح «ایران ماهر» جشن بزرگ تجلیل از کارگران نمونه استان برگزار شد | فعالیت ۱۳۴۶ تشکل کارگری و کارفرمایی در خراسان رضوی + فیلم تعادل بورس در روز مذاکرات | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش اقبال مردم به نسل جدید کولر‌ها با مصرف انرژی کمتر و بازدهی بیشتر | قیمت کولر در مشهد نسبت به سال گذشته تغییر محسوسی نداشته است ۱۳۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خراسان رضوی، زیر کشت گندم است قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام قیمت ۳ کالای اساسی در روزهای آینده قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۷۹ هزار تومان بیش از ۲۵۰ تن روغن مصرف خانوار در بازار مشهد و خراسان رضوی در حال توزیع است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازار به افت دلار واکنشی نشان نداد | گره گرانی کجاست؟ کاهش ارزش کالا‌های صادراتی خراسان رضوی | صادرات بیشتر، سود کم‌تر پیش بینی قیمت طلا و سکه در سایه مذاکرات ایران و آمریکا (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) خرید و فروش کارت سوخت تکذیب شد مبلغ یارانه نان اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت ارز دیجیتال امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | بیت‌کوین از مرز ۹۵ هزار دلار عبور کرد ارزش سهام عدالت مشخص شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد وام جدید ودیعه مسکن به بانک‌ها ابلاغ شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت‌پرده پدیده چسبندگی قیمت‌ها در بازار ایران | دلال‌ها فقط گرانی را می‌شناسند قیمت امروز میوه در مشهد اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هندوانه ارزان‌تر شد چه کسانی از دریافت یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ محروم هستند؟ سقوط تتر و دلار با پرواز وزیر خارجه به عمان (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه چقدر است؟ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ )
سرخط خبرها

آن‌ها که سود سهام عدالت نگرفتند، بخوانند

  • کد خبر: ۲۳۵۰۲
  • ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۰
  • ۱
آن‌ها که سود سهام عدالت نگرفتند، بخوانند
معاون سازمان خصوصی‌سازی گفت: علت عمده واریز نشدن سود سهامداران این است که حساب بانکی این افراد راکد یا مسدود شده و وجوه برگشت خورده است، اما درباره این مشکل تا دو ماه آینده تعیین تکلیف می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سود سهام عدالت قرار بود در هفته اول اسفند ماه سال گذشته برای همه سهام‌داران واریز شود، ولی پس از گذشته بیش از یک ماه و ورود به سال جدید هنوز بسیاری از دارندگان برگه‌های این سهام مدعی هستند سود آن را دریافت نکرده‌اند.

 

یک ماه از آخرین زمان واریزی سود سهام عدالت می‌گذرد، چرا هنوز برخی این سود را دریافت نکرده‌اند؟

 

حسن علائی، عضو هیات عامل و معاون واگذاری سهام و بنگاه‌ها سازمان خصوصی‌سازی در این باره گفت: قطعا برای تمام کسانی که شماره شبا آن‌ها در سامانه موجود ثبت شده، سود سهام عدالت واریز شده است. یعنی لیستی شامل اطلاعات شماره ملی، شماره شبا و مبلغ سود سهام هر یک از سهامداران به هر یک از بانک‌ها داده شده است.



به گفته وی، علت عمده واریز نشدن سود سهامداران مورد اول یعنی برگشت خوردن واریزی‌ها است.

 

دو علت برای واریز نشدن سود سهام عدالت

 

علائی عنوان کرد: سود سهام برخی از افراد به دو دلیل واریز نشده است، اول این که ممکن است به هر دلیلی شماره شبا برخی از افراد مسدود یا راکد باشد، هستند بانک‌هایی که وقتی حسابی چند ماه فعال نباشد راکد می‌کند و عملیات بانکی برای آن حساب متوقف می‌شود و سود سهام عدالت این افراد برگشت می‌خورد.

 

وی افزود: دلیل دوم نیز این است که برخی از بانک‌ها به خاطر شیوع ویروس کرونا عملیات بانکی‌شان به کندی صورت می‌گیرد و در واریز سود برخی از سهامداران کند عمل می‌کنند؛ اما در نهایت بانک این واریزی‌ها را انجام خواهد داد.

 

معاون خصوصی‌سازی برای حل این مسئله گفت: مردم به بانک مراجعه نکنند. ما در در حال جمع‌آوری اطلاعات این افراد و بررسی علت واریز نشدن سود سهام این افراد هستیم که علت را از طریق سامانه به سهامداران اعلام می‌کنیم و در نهایت تا دو ماه آینده در این خصوص تعیین تکلیف می‌شود.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرشید اکبری چمثقالی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۸
0
0
سود سهام من واریز نشده است.شماره شبای من مال بانک تجارت هست.همه کارها هم به درستی انجام شده.هنوز هیچ وجه به حساب من واریز نشده است.یکم شهریور ماه سی درصد سهام خود را به کار گذاری ایوا فروخته ام آن هم هیچ پولی واریز نشده است لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->