وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تاکید کردند ممکان تاکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد: مهاجرت نخبگان از آمریکا در پی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز بکار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیات رئیسه مجلس دوازدهم ۶ خرداد برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس‌جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمی‌داریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین درخصوص نشست رؤسای جمهور روسیه و آمریکا حمله قلبی وزیر خارجه عمران خان در زندان پاکستان جدول کاری نشست سران کشورهای عرب و پیش‌نویس بیانیه بغداد بازگشایی فرودگاه صنعا در یمن (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: غزه، گورستان صهیونیست‌ها خواهد شد دعوت پوتین از سران کشورهای عربی برای شرکت در نخستین اجلاس روسیه-اعراب غزه زیر چرخ «ارابه گیدئون» | عملیات رسمی ارتش اسرائیل برای تصرف کامل غزه آغاز شد تجمع اعتراضی صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو و فشار برای امضای قرارداد تبادل اسرا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طرح ترامپ برای کوچ اجباری یک میلیون شهروند غزه به لیبی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم اعدام امیرتتلو تأیید شده و قابل‌اجراست طرح سؤال نمایندگان مجلس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور هفته جاری واکنش سخنگوی قوه‌قضائیه به خبر ازدواج تتلو: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم طرح تشکیل وزارتخانه‌های «انرژی» و «آب و محیط زیست» در دستور کمیسیون‌های مجلس رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم ۳ شهروند ایرانی به اتهام امنیتی امروز در لندن به دادگاه می‌روند + اسامی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شکست نتانیاهو از اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در نظرسنجی انتخاباتی سخنگوی شورای نگهبان: برگزاری هم‌زمان انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس در سال ۱۴۰۷ بررسی خواهد شد انصارالله یمن پاسخ تهدید‌های سران رژیم صهیونیستی را داد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لاوروف: افغانستان هنوز هم سرچشمه تهدیدات تروریستی است

  • کد خبر: ۲۳۵۰۵۲
  • ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
لاوروف: افغانستان هنوز هم سرچشمه تهدیدات تروریستی است
وزیر خارجه روسیه در حاشیه نشست وزیران خارجه سازمان پیمان امنیت جمعی، به خبرنگاران گفت: تهدیدات هنوز از خاک افغانستان سرچشمه می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشست شورای وزیران خارجه سازمان پیمان امنیت جمعی، روز گذشته (جمعه، یکم تیر ۱۴۰۳) در آلماتی، پایتخت قزاقستان، برگزار شد.

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، پس از این نشست به رسانه‌ها گفت: گروه‌هایی، چون داعش، القاعده و ساختار‌های وابسته که آمادگی کاملی برای جنگ دارند، در افغانستان حضور دارند.

وزیر خارجه روسیه در همین رابطه افزود که افغانستان همچنان منشا تهدیدات است.

لاوروف همچنین کشورش مبارزه با تروریسم را مهم می‌داند.

او در همین رابطه افزود: روسیه از ایجاد یک گفتگوی دائمی، اساسی و پایدار به منظور عملیاتی سازی پروژه‌های خاص با طالبان که کنترل افغانستان را در دست دارند، حمایت می‌کند.

این اظهارت درحالی مطرح می‌شود که پیش از این نیز، تاسما گامبتوف، دبیرکل سازمان پیمان امنیت جمعی گفته بود که حمله تروریستی به تالار شهر کرکوس به وضوح نشان داد که کشور‌های عضو سازمان پیمان امنیت جمعی باید سخت‌تر تلاش کنند تا ابزار‌های جدیدی برای مبارزه با تروریسم ابداع کنند.

این مقام افزود: در همین حال، افغانستان مرکز اصلی بی‌ثباتی، منبع چالش‌ها و تهدید‌های فرامرزی در آسیای مرکزی است.

مرکز آسیا نیز ۳۱ خردادماه در تحلیلی از افزایش تهدید کشور‌های آسیای مرکزی از سوی داعش خبر داد.

در این تحلیل آمده است: ازبک‌هایی که در سوریه بودند، دو سال پیش به افغانستان بازگشتند و تمام تلاش خود را بر استخدام بستگان خود که به طور سنتی در افغانستان، قرقیزستان و ازبکستان زندگی می‌کردند، متمرکز کردند.

در ادامه تاکید شده است که واعظان آنها با استفاده از شبکه‌های اجتماعی تعداد زیادی دنبال کننده را جذب کردند.

مرکز آسیا تاکید کرده است که روسیه نیز در معرض خطر حمله قرار دارد. چرا که داعش روسیه را پشتیبان اصلی داعش می‌داند.

همچنین در مورد حمله داعش به این کشور می‌گوید اگر در رابطه با روسیه حداکثر توانایی این گروه خرابکاری باشد، اما در آسیای مرکزی توانایی آن‌ها به مراتب بزرگتر است.

منبع: ایراف

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->