تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان ماجرای درگذشت متخصص طب اورژانس در مشهد چه بود؟ اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی برخی دارو‌های دیابت می‌توانند آسم را مهار کنند افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

مقدار نیاز روزانه به پروتئین در سنین مختلف چقدر است؟

  • کد خبر: ۲۳۵۲۰۸
  • ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹
مقدار نیاز روزانه به پروتئین در سنین مختلف چقدر است؟
بدن ما به پروتئین نیاز دارد تا سالم بماند و این ماده غذایی در حفظ سلامت اندام‌ها و بخش‌های مختلفی از بدن ازجمله ماهیچه‌ها، بافت‌ها، استخوان و پوست‌ومو نقش دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، پروتئین همچنین بخش مهمی از فرایند‌هایی است که انرژی بدن را تامین و عنصر حیاتی اکسیژن را در سراسر بدن با جریان خون حمل می‌کند.

پروتئین در عین حال به ساخت آنتی‌بادی‌هایی کمک می‌کند که با عفونت‌ها و بیماری‌ها مبارزه می‌کنند و به سالم‌نگه‌داشتن سلول‌ها و ایجاد سلول‌های جدید کمک می‌کند.

مقدار نیاز روزانه به پروتئین چقدر است؟

عدم دریافت پروتئین کافی در رژیم غذایی می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی شود. به عنوان مثال، بافت می‌تواند تجزیه شود و منجر به ازدست‌دادن عضله شود.

از سوی دیگر، مصرف زیاد پروتئین لزوماً بهتر نیست. در حالی که می‌تواند به عضله‌سازی کمک کند، اما بدن شما ممکن است مقدار اضافی آن را به عنوان چربی ذخیره کند.

به گزارش «وب‌ام‌دی»، دستورالعمل‌های غذایی برای آمریکایی‌ها که توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده و وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده تهیه شده است، مقادیر روزانه پروتئین را برای گروه‌های سنی مختلف طبق اطلاعات ذیل توصیه می‌کند:

* کودکان زیر ۴ سال: ۱۳ گرم

* کودکان ۴ تا ۸ ساله: ۱۹ گرم

* کودکان ۹ تا ۱۳ ساله: ۳۴ گرم

* زنان و دختران ۱۴ ساله و بالاتر: ۴۶ گرم

* پسران ۱۴ تا ۱۸ ساله: ۵۲ گرم

* مردان ۱۹ سال به بالا: ۵۶ گرم

به زبان ساده، اکثر افراد باید ۱۰ تا ۳۵ درصد کالری روزانه خود را به شکل پروتئین دریافت کنند. برای فعالیت‌هایی مانند دوچرخه‌سواری، وزنه‌برداری یا دویدن به کالری بیشتری نیاز دارید، اما درصد پروتئین در همان محدوده باقی می‌ماند.

پس از ۴۰سالگی، ممکن است شما شروع به از‌دست‌دادن توده عضلانی کنید؛ وضعیتی که به عنوان «سارکوپنیا» شناخته می‌شود و ممکن است به پروتئین بیشتری نیاز داشته باشید.

همچنین اگر اضافه‌وزن دارید، باید کالری دریافتی خود را کاهش دهید. یک متخصص تغذیه می‌تواند به شما کمک کند تا بفهمید چه مقدار پروتئین باید مصرف کنید.

بهترین منابع پروتئین کدام‌اند؟

منابع پروتئین با کیفیت بالا عبارت‌اند از:

- ماهی

- طیور

- گوشت گاو بدون چربی (به مقدار محدود)

- تخم‌مرغ

- محصولات لبنی

همچنین می‌توانید تمام پروتئین مورد نیاز خود را از منابع گیاهی دریافت کنید که شامل موارد زیر است:

- آجیل

- دانه‌ها

- حبوبات مانند لوبیا، نخود یا عدس

- غلات مانند گندم، برنج یا ذرت

می‌توانید مقادیر زیادی از این‌ها را با بخش‌های کوچک‌تری از منابع حیوانی، مانند محصولات لبنی یا تخم‌مرغ ترکیب کنید تا مطمئن شوید که اسید‌های آمینه کافی را دریافت می‌کنید.

در همین حال، میزان پروتئین دریافتی از گوشت‌های فراوری‌شده مانند بیکن و سوسیس را محدود کنید.

رژیم‌های غذایی با پروتئین بالا چه تاثیری بر ما دارد؟

برخی برنامه‌های کاهش وزن مانند رژیم «اتکینز» و رژیم «کتوژنیک»، نیاز به مقادیر بالایی از پروتئین و چربی دارند و در عین حال کربوهیدرات‌ها را محدود می‌کنند. اما تحقیقات نشان می‌دهد که به نظر می‌رسد آن‌ها در درجه اول فقط در کوتاه‌مدت خوب عمل می‌کنند. یکی از دلایل ممکن است این باشد که افراد نمی‌توانند این نوع برنامه غذایی را برای مدت طولانی رعایت کنند.

مراقب باشید که چه رژیم‌هایی را امتحان می‌کنید. تمرکز فقط روی پروتئین و چربی می‌تواند شما را از دریافت تمام مواد مغذی مورد نیاز بازدارد و این وضعیت می‌تواند منجر به عوارض جانبی نظیر خستگی، سرگیجه، سردرد، بوی بد دهان و یبوست شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->