اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

تاثیر مستقیم میانسالی بر تعداد افراد اهداکننده خون

  • کد خبر: ۲۳۵۴۳۱
  • ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
تاثیر مستقیم میانسالی بر تعداد افراد اهداکننده خون
معاون اجتماعی سازمان انتقال خون گفت: جامعه ایران در مسیر میانسالی قرار دارد و به همین دلیل جامعه ایران در مسیر میانسالی قرار دارد و به همین دلیل تعداد افرادی که از چرخه اهدای خون به دلیل افزایش سن، به سقف اهدا می‌رسند، در حال افزایش است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهرام میرزایی در خصوص برنامه‌های سازمان انتقال خون برای کاهش میانگین سنی اهداکنندگان اظهار کرد: جامعه ایران در مسیر میانسالی قرار دارد و به همین دلیل تعداد افرادی که از چرخه اهدای خون به دلیل افزایش سن، به سقف اهدا می‌رسند، در حال افزایش است. به دلیل اینکه تعداد افرادی که به سقف اهدای خون می‌رسند رو به افزایش بوده، سازمان اهدای خون، جوان‌سازی و کاهش میانگین سنی اهداکنندگان خون را در دستور کار خود قرار داده است.

وی با اشاره به افزایش سن اهداکنندگان تصریح کرد: سازمان انتقال خون فقط با موضوع افزایش سن اهداکنندگان روبرو نیست؛ چراکه میزان مصرف خون در سال گذشته نیز افزایش یافت.

میرزایی با بیان اینکه قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» در سال ۱۴۰۰ به تصویب رسید، عنوان کرد: جای سازمان انتقال خون در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خالی است. باز هم تاکید می‌کنم سازمان انتقال خون باید در مسیری گام بردارد که مشارکت جوانان برای اهدای خون بیشتر شود. اهدای خون، کاری داوطلبانه و خیرخواهانه است؛ اقدامات و برنامه‌ها باید به نحوی باشد که فرهنگ ایثار و انسان‌دوستی در میان جوانان تقویت شود.

معاون اجتماعی سازمان انتقال خون در خصوص اقدمات انجام شده برای جذب جوانان جهت اهدای خون گفت: جلسه‌ای با معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان برگزار کرده‌ایم و نتایج خوبی به دست آورده‌ایم. وزارت ورزش و جوانان خواهان افزایش حضور جوانان در خدمات داوطلبانه است و در نظر دارد نشاط را در میان جوانان افزایش دهد. یکی از وظایفی که برای سازمان انتقال خون تعریف شده، ایجاد حس مشارکت و نوع‌دوستی در میان جوانان برای افزایش میزان ذخایر خون است.

وی با اشاره به نتایج اقدمات انجام شده برای کاهش میانگین سنی اهداکنندگان خون بیان کرد: میزان مراجعه اهداکنندگان جوان به میزان ناچیزی طی سال گذشته افزایش یافت و برنامه‌های مدنظر خود را برای افزایش این گروه طی سال جاری اجرا می‌کنیم. دانشجویان می‌توانند نقش موثری در کاهش سن اهداکنندگان داشته باشند؛ به همین دلیل با نهادها و دانشگاه‌های کشور ارتباط برقرار کرده‌ایم که از ظرفیت حضور دانشجویان برای ترویج فرهنگ اهدای خون در میان جوانان استفاده کنیم. 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->