عامل سرقت از نیسان آبی اعتراف کرد: دستبــرد به ۱۰ خـودرو بـا شکستـن شیـشـه حکم پرونده عاملان قتل مدیر موقوفه عادل‌شاهی صادر شد پلمب هزار و ۲۱۲ دفتر املاک متخلف در خراسان رضوی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برای ۴۰ درصد از راهبران مدارس تراز، در تابستان دوره برگزار خواهد شد تلاش سازمان منابع طبیعی در جهت رفاه جنگلبانان تمهید جدید آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان نیازمند به تحصیل | بیش از ۱۴ هزار تیم یادگیری تشکیل شده است آخرین وضعیت تاثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد | در سال‌های آینده چه تغییراتی رخ خواهد داد؟ فوت ۲ تکنسین فنی هنگام تعمیر بویینگ ۷۳۷ هواپیمایی وارش (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سرکرده باند سرقت با پابند الکترونیک توسط پلیس مشهد | سرقت با کلت و وینچستر! حجت‌الله ایوبی، «مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بین‌الملل» وزارت میراث‌فرهنگی شد حال وهوای زوج هایی که  شیرخوارگانی را به فرزندخواندگی پذیرفته اند | در آغوش پرمهر خانواده دلیل سرگیجه و سیاهی رفتن چشم چیست؟ ثبت رویداد‌های گردشگری خراسان رضوی در تقویم گردشگری کشور به عدد ۹۷ رسید تولد ۱۵ نوزاد در مأموریت‌های اورژانس ۱۱۵ مشهد، از ابتدای سال تاکنون (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش خطر زایمان زودرس درپی ابتلا به بیماری کبد چرب راهکار جدید برای تأمین آب حیات‌وحش در ماه‌های گرم سال تغییرات اقلیمی چه تأثیری بر الگوهای بارشی دارد؟ هشدار برای دانش‌آموزان | عوارض مصرف قرص ریتالین در ایام امتحانات جبران‌ناپذیر است خشکی تالاب گاوخونی برای سلامت مردم مضر است پیام وزیر آموزش و پرورش به‌مناسبت فرارسیدن بیست‌وششمین سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی درمانگاه جهادی شهید رئیسی به‌مناسبت اولین سالگرد شهادت شهدای خدمت، در مشهد راه‌اندازی خواهد شد مستمری حمایتی بهزیستی برای خانواده‌های صاحب فرزند چندقلو بازگشت ۷ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال، طی یک پرونده فساد اقتصادی آب سد دوستی مشهد به «حجم مرده» رسید| تابستان کم‌آبی پیش رو داریم آخرین مهلت استفاده از اعتبار مرحله اول کالابرگ الکترونیکی چه زمانی است؟ شیوع اختلالات یادگیری در دانش‌آموزان ابتدایی پروانه جوانه‌خوار، تهدیدی علیه طبیعت زاگرس | عملیات مقابله با این پدیده آغاز شده است وعده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره فوق‌العاده خاص و تسری ۹۰درصد فوق‌العاده خاص شاغلین به بازنشستگان پناه بردن بیش از ۳۰۰ گونه پرنده به خوزستان | ۱۳ گونه در معرض انقراض هستند رشد ۱۳۶ درصدی کشفیات پلیس امنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۳ | انهدام ۴۳۳ باند و کشف ۲۹۰ همت کالای قاچاق زمان ارائه کارت ورود به جلسه امتحانات ترمیم نمره اعلام شد | در جلسات امتحان قطعی برق نداریم
سرخط خبرها

شیادی مرد زن‌نما در مشهد

  • کد خبر: ۲۳۵۵۴
  • ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
شیادی مرد زن‌نما در مشهد
مردی که با ترفندی حیله گرانه ۲۰۰ میلیون تومان از مرد‌ها کلاهبرداری کرده بود، دستگیر شد
محمد جواد ابوعطا
نه جرئت شکایت داشتند و نه می‌توانستند پول بی‌زبانی که از دست داده بودند را باز ستانند. فرد شیادی که عامل این کلاهبرداری‌های سریالی بود نیز با اطمینان از شکایت نکردن مال‌باختگان، در مدت ۲ سال، ۲۰۰ میلیون تومان از مردان بوالهوس کلاهبرداری کرده بود.
این پرونده در پی رصد و پایش فضای سایبری از سوی کارشناسان پلیس فتای خراسان‌رضوی گشوده شد. بررسی‌های ابتدایی نشان می‌داد که فردی با سوء‌استفاده از شبکه‌های اجتماعی و قرار دادن تصاویری مستهجن در پروفایل خود، به دنبال ارتباط با مردان است. ادامه تحقیقات نشان داد که متهم پس از به دام انداختن طعمه‌های خود، برای مطمئن کردن آن‌ها تلفنی با آن‌ها تماس گرفته و در ازای خواسته‌های غیراخلاقی این افراد، درخواست پول می‌کرده است، اما پس از واریز وجوه او دیگر به تلفن همراه خود پاسخ نمی‌داده است.

شناسایی یک زن جوان
با کشف این پرونده کلاهبرداری که براساس یافته‌های کارشناسان پلیس فتا، مال‌باختگان زیادی هم دارد، تحقیقات آغاز و مأموران توانستند با کنترل خط تلفن همراه استفاده شده، زنی جوان را شناسایی و او را به پلیس فتای خراسان‌رضوی فرابخوانند.
با حضور زن جوان در پلیس فتا، او با اتهام کلاهبرداری روبه‌رو شد و اعلام کرد اصلا از این موضوع هیچ اطلاعی ندارد و به جز خط تلفن همراهی که سال‌هاست از آن استفاده می‌کند، هیچ خط دیگری ندارد. این درحالی بود که چندین خط دیگر نیز به نام او ثبت شده بود.
زن جوان پس از مدتی اعلام کرد که مدت‌ها قبل کارت ملی‌اش را به فردی داده تا برای او ثبت‌نام خودرو انجام دهد و پس از ثبت‌نام نیز کارت ملی‌اش را پس گرفته است. با اعلام مشخصات این فرد، شناسایی او آغاز شد.

دستگیری متهم اصلی
مأموران توانستند این فرد را شناسایی و به پلیس فتا منتقل کنند. مرد جوان تمام اتهامات را رد می‌کرد و آن را پاپوش می‌دانست، اما کشف یکی از خطوط تلفنی که با آن اقدام به کلاهبرداری شده بود در گوشی تلفن همراهش نشان داد که او خود عامل تمام این کلاهبرداری‌هاست.
راهی به جز اعتراف پیش روی مرد جوان نبود و او به ناچار اعلام کرد که پس از به دست آوردن کارت ملی زن جوان اقدام به ثبت‌نام و دریافت چند خط تلفن همراه کرده است. او سپس با ایجاد پروفایل زنانه در فضا‌های مجازی، به بهانه‌های مختلف و گاهی مظلوم‌نمایی اقدام به فریب مردان کرده و با تقلید صدای زنانه تلفنی این افراد را ترغیب به واریز وجوه به حسابش کرده و دیگر به تلفن آن‌ها پاسخ نمی‌داده است.
کارشناسان پلیس فتای خراسان‌رضوی با بررسی محتویات پرونده متوجه شدند که متهم شیادی‌های خود را از ۲ سال قبل آغاز کرده و تاکنون ۲۰۰ میلیون تومان از شهروندان کلاهبرداری کرده است.
سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان‌رضوی با اشاره به اینکه احتمال کلاهبرداری‌های بیشتر از سوی متهم وجود دارد، اعلام کرد: از آنجایی که هر فردی می‌تواند هویتی کاذب برای خودش در شبکه‌های اجتماعی ایجاد کند، شهروندان باید مراقب باشند که فریب این افراد را نخورند و برای کمک‌های مالی به نیازمندان علاوه بر استفاده از دستگاه‌های مربوط، تاحدممکن با تحقیقات میدانی از صحت ماجرا مطمئن شوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->