نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی می‌تواند مشهد را به قطب تعامل منطقه‌ای تبدیل کند کشف ۹ تن مواد مخدر و دستگیری بیش از ۱۲ هزار معتاد متجاهر در یک هفته زنگ زبان فارسی فردا (چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت) در مدارس نواخته می‌شود شلیک مرگبار صاحبخانه به سارقان مسلح نقابدار فرجام مرگبار جوان معتاد در کمپ ترک اعتیاد تصادف در رضویه مشهد ۲ کشته برجای گذاشت (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۶۳ هزار عدد قرص غیرمجاز و مخدر از یک فروشگاه در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  صدور ۳ هشدار هواشناسی برای ۵ روز آینده در ۱۳ استان (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره تخلف عبور از  چراغ قرمز | به احترام زندگی، ایست! نقشه‌های اراضی پادگان لشکر ۷۷ و آبشار ۲ در مشهد پس از ۱۴ سال به مرحله امضا رسید مردم باید به پروژه‌های آموزش و پرورش حس مالکیت داشته باشند خواب‌آلودگی مداوم می‌تواند زنگ خطر زوال عقل در زنان باشد سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید فرماندار مشهد: زیرساخت‌های زیارت و گردشگری تقویت می‌شود قرعه‌کشی حساب‌های طرح «رویش جوانه‌های جهاد» انجام شد + اسامی دانش‌آموزان برگزیده تغییر سبک زندگی، عامل اصلی افزایش آمار ابتلا به سرطان در خراسان رضوی عدم اتصال‌ بیش از نیمی از مشاوران املاک خراسان رضوی به سامانه کاتب سرقت ۵ میلیاردی از کیف پول الکترونیک مرد فراموش‌کار! چند نکته مهم درباره حفاظت از محیط زیست | توجه به کاتالیست‌ها کیفیت سوخت را بالا می‌برد امضای تفاهم‌نامه جدید برای ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت آموزش مدارس استثنایی پاسخ آموزش‌وپرورش به نارضایتی‌های والدین درباره تغییر ساعت مدارس شرط جالب مال باخته مشهدی برای بخشیدن زن سارق محل تحویل کارت‌های ورود به جلسه امتحان تعیین شد تغییر ساعت فعالیت مدارس؛ تصمیمات خلق‌الساعه، بلاتکلیفی والدین اصلاح روش حفاظت از محیط زیست بعد از ۶ سال پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح ۲۴ رشته تحصیلی فنی‌وحرفه‌ای به‌روزرسانی شدند آیا می‌توان به نوزادان برای رفع تشنگی آب یا آب جوش داد؟ بازدید وزیر آموزش و پرورش از نمایشگاه کتاب تهران کاهش حدود ۳ درصدی تلفات تصادفات در ۱۴۰۳| خراسان رضوی رتبه سوم مرگ‌بارترین استان‌ها در تصادفات را دارد
سرخط خبرها

آیا وزن و شاخص توده بدنی معیار درستی در سلامتی است؟

  • کد خبر: ۲۳۵۸۸۲
  • ۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
آیا وزن و شاخص توده بدنی معیار درستی در سلامتی است؟
شاخص توده بدن و وزن، تمرکز اصلی برنامه درسی سنتی در دانشکده‌های پزشکی آمریکاست. کارشناسان استدلال کردند که این مورد نه تنها، تعصب ضد چاقی را تداوم می‌بخشد، بلکه خطر ابتلا به اختلالات خوردن را در بین افراد افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرغم تأثیر غیرقابل انکار تغذیه بر سلامتی، به نظر می‌رسد که در ارائه آموزش مؤثر به پزشکان در این موضوع حیاتی، وقفه قابل‌توجهی وجود دارد. این نظارت، آموزش‌های حیاتی مورد نیاز برای پزشکان آینده را نادیده می‌گیرد تا عادات غذایی سالم‌تر را در بین بیماران خود ترویج کنند.

شاخص توده بدنی، مقدار عددی است که از قد و وزن فرد به دست می‌آید و ابزار ساده‌ای است که به دسته‌بندی افراد در گروه‌های وزنی کمک می‌کند. علیرغم استفاده گسترده، شاخص توده بدنی محدودیت‌هایی دارد و بین ماهیچه و چربی تمایز قائل نمی‌شود و عواملی مانند سن، جنس یا ترکیب بدن را در نظر نمی‌گیرد.

در نتیجه، فردی با توده عضلانی بالا ممکن است به عنوان فرد دارای اضافه وزن یا چاق طبقه‌بندی شود، در حالی که فردی با توده عضلانی کم، اما چربی بدن بالا می‌تواند در دسته «وزن سالم» قرار گیرد. این ساده‌سازی می‌تواند منجر به ارزیابی‌های گمراه‌کننده از سلامت فرد شود.

در نتیجه، بسیاری از متخصصان از اقدامات بهداشتی جامع‌تر، مانند فشار خون، سطح کلسترول و مقاومت به انسولین، برای درک بهتر سلامت کلی افراد استفاده می‌کنند.

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که بسیاری از افرادی که بر اساس شاخص توده بدنی (BMI) به‌عنوان اضافه وزن طبقه‌بندی می‌شوند، از نظر متابولیکی سالم هستند.

کارشناسان در مورد تغییر تمرکز از شاخص توده بدنی به معیار‌های عینی سلامت قلبی متابولیک که شامل عواملی مانند فشار خون، مقاومت به انسولین و سطح کلسترول است، استدلال و بیان کردند این شاخص‌ها پیش‌بینی‌کننده‌های بهتری برای خطرات و پیامد‌های سلامتی هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->