توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
مدیرکل دفتر امور امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی:

تاکنون ۲۳۰ میلیارد ریال برای تامین اقلام بهداشتی در خراسان رضوی اختصاص یافته است

  • کد خبر: ۲۳۶۳۵
  • ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۶
تاکنون ۲۳۰ میلیارد ریال برای تامین اقلام بهداشتی در خراسان رضوی اختصاص یافته است
استانداری خراسان رضوی از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۲۳۰ میلیارد ریال اعتبار در بخش بهداشت و درمان و تامین اقلام بهداشتی نظیر ماسک و مواد ضد عفونی کننده تخصیص داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل دفتر امور امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی در نشست قرارگاه رسانه‌ای خراسان رضوی با محوریت بررسی شیوع بیماری کرونا با بیان این مطلب افزود: خراسان رضوی به عنوان یک استان پیشتاز در تشکیل جلسات ستاد پیشگیری و مقابله با شیوع  ویروس کرونا مطرح است و در همان روزهای ابتدایی ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار به دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قالب مبلغ مذکور تخصیص یافت.

حسین شرافتی راد ادامه داد: با تمهیدات اندیشیده شده به افرادی که به واسطه ابتلا به کرونا مجبور به ماندن در قرنطینه  هستند از سوی استانداری و یا خیرین بسته معیشتی و حمایتی تعلق گرفته است.

مدیرکل دفتر امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی گفت: تاکنون ۳۸ جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا برگزار شده که بیش از ۲۳۵ مصوبه داشته است و در حال حاضر این مصوبات در حال اجرا ست.

شرافتی راد افزود: ستاد مقابله با کرونا در خراسان رضوی زودتر از ستاد ملی مقابله با کرونا در سطح کشور تشکیل شده است و هم اکنون بسیاری از تصمیم های ستاد استان در سطح کشور مورد استفاده قرار گرفته و در حال اجراست اما توجه به این نکته ضروری است که  وضعیت مشهد از نظر شیوع کرونا به مراتب وخیم تر از دیگر مناطق کشور است.

وی به اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی از هشتم فروردین ۹۹ در استان اشاره کرد و ادامه داد: در۱۳۲ نقطه از راه های بین شهرستانی و استانی از ترددهای غیر ضرور جلوگیری شد و حتی علاوه بر این تعداد در ۵۵ نقطه در مبادی ورودی مناطق ییلاقی و روستایی استان نیز با همکاری بسیج، هلال احمر و نیروی انتظامی اقدامات لازم در راستای طرح فاصله گذاری اجتماعی و منع ورود افراد غیر بومی صورت گرفت که در کشور بی نظیر بود. 

مدیرکل دفتر امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی گفت: از یکم تا ۲۳ فروردین امسال ۷۱ میلیون لیتر در استان مصرف شد که در مدت مشابه پارسال این رقم ۱۳۶ میلیون لیتر بود که این روند نشان دهنده کاهش ۴۷ درصدی مصرف بنزین در نوروز ۹۹ است.

شرافتی راد افزود: با دستور استاندار طی چند روز گذشته مقرر شد ارائه آمار افراد مشکوک به کرونا در استان متوقف شده و آمار یاد شده تنها در قالب مبتلایان قطعی به کرونا ارائه گردد و افراد مشکوک به ابتلا نیز در این آمار لحاظ شوند و در راستای این تصمیم با تایید دو پزشک فرد مبتلا به کرونا به عنوان مبتلای قطعی شناخته می شود.

وی ادامه داد: ۳۰۰ هزار بسته معیشتی نیز با مشارکت شهرداری مشهد آماده شده و در حال توزیع به افراد نیازمند در این کلانشهر با تمرکز بر مناطق کم برخوردار است. 

بر اساس آخرین آمارهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ابتدای شیوع بیماری کرونا در ایران تا امروز ۲۴ فروردین ۹۹،  ۷۱هزار و ۶۸۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت ۱۱۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۴۴۷۴ نفر رسیده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->