توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انصراف بایدن در انتخابات به تصمیم همسرش بستگی دارد

  • کد خبر: ۲۳۶۶۰۹
  • ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۵
انصراف بایدن در انتخابات به تصمیم همسرش بستگی دارد
بنا به اعلام یک رسانه آمریکایی، همسر رئیس جمهور این کشور می تواند در تصمیم وی برای انصراف از انتخابات بسیار تاثیرگذار باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک رسانه آمریکایی مدعی شد که همسر رئیس جمهور آمریکا درباره ادامه حضور وی در رقابت های انتخابات آتی تصمیم می گیرد.

شبکه تلویزیونی «ان بی سی» روز یکشنبه به نقل از منابع آگاه خود گزارش داد که ادامه حضور «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در رقابت های انتخاباتی سال ۲۰۲۴ به نظر «جیل بایدن» همسر وی بستگی دارد.

رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز در کمپ دیوید با خانواده اش درباره آینده کارزار انتخاباتی خود صحبت کند.

یکی از منابع ان بی سی مدعی شد که تنها کسی که تاثیر نهایی را بر بایدن دارد، بانوی اول آمریکا است و اگر او تصمیم بگیرد که روال باید تغییر یابد، بایدن تغییر مسیر می دهد.

یک منبع آگاه دیگر هم تأیید کرد که تصمیم گیرندگان درباره ادامه حضور بایدن در رقابت های انتخاباتی، رئیس جمهور و همسرش هستند.

پیش از این نیز نشریه اکسیوس اعلام کرده بود که اگر خانواده و دوستان بایدن چنین تصمیمی بگیرند، وی از رقابت های ریاست جمهوری کناره گیری می کند. اکسیوس از همسر، خواهر و «تد کافمن» دوست و مشاور بایدن به عنوان افراد تاثیرگذار بر تصمیم گیری های بایدن نام برد.

عملکرد ضعیف بایدن در مناظره انتخاباتی اخیر با ترامپ، بحث انصراف وی از ادامه رقابت های مربوط به انتخابات ۲۰۲۴ در آمریکا را قوت بخشیده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->