آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

مجری مناظره‌های مرحله دوم انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ کیست؟

  • کد خبر: ۲۳۶۷۶۶
  • ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
مجری مناظره‌های مرحله دوم انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ کیست؟
دبیر ستاد انتخابات صداوسیما با اشاره به تفاوت‌های ۲ مناظره باقی‌مانده بیان کرد که این منظره‌ها بعد از ۱۵ سال، دونفره برگزار می‌شوند و از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، امشب، ۱۱ تیر ۱۴۰۳، تلویزیون بعد از ۱۵ سال، مناظره‌های دونفره برگزار می‌کند و این مناظره با مناظره‌هایی که در مرحله اول انتخابات برگزار شد، تفاوت‌های جدی دارد.

مهدی خسروی همچنان اجرای مناظره‌ها را برعهده دارد و قرار است از هر نامزد مطابق با سخنانی که این چند وقت مطرح کرده است، سؤالاتی اختصاصی بپرسد. مدل مناظره امشب می‌تواند تلویزیون را هم بیش‌ازپیش زیر ذره‌بین قرار دهد تا مشخص شود همچنان عدالت رسانه‌ای خود را حفظ خواهد کرد یا خیر.

محمدصالح مفتاح، دبیر ستاد انتخابات صداوسیما، با حضور در شبکه خبر، درباره مناظره امشب (دوشنبه، ۱۱ تیر ۱۴۰۳) گفت: مناظره امشب با مناظره‌های قبلی تفاوت جدی دارد. در این فرصتی که داریم، تحرک بیشتری به مناظره می‌دهیم و به واسطه اینکه تعداد نامزد‌ها کمتر است، مناظره واقعی‌تری شکل می‌گیرد.

وی درباره نقش مجری در مناظره امشب عنوان کرد: مجری فعالانه‌تر در این مناظره سوال می‌پرسد. سوالات برای هر فرد به صورت اختصاصی سازی شده مطرح می‌شود و مبتنی بر دیدگاه‌هایی است که ارائه کرده است یا از طریق ستاد‌های آنها اعلام شده است. محور سوالات در اختیار نامزد‌ها قرار گرفته، اما خود سوال‌ها را در اختیار نامزد‌ها قرار ندادیم.

مفتاح عنوان کرد: پیش بینی ما ۲ ساعت بوده است که در این ۲ ساعت حدود ۱۰ تا ۱۲ محور را مطرح و دیدگاه‌های نامزد‌ها را اخذ خواهیم کرد. موضوع اصلی فرهنگ و سیاست است که مهمترین مسائلی که از نظر مردم اخذ شده یا دیدگاه‌های نامزدها، پرسیده می‌شود. خود نامزد‌ها دیدگاه‌هایی دارند که این دیدگاه‌ها نسبت به یکدیگر متفاوت است.

وی در پایان بیان کرد: محور مناظره فردا اقتصاد است و در کنارش حکمرانی و اداره کشور هم مطرح می‌شود. این مناظره‌ها خیلی مهم است، چون ۱۵ سال است مناظره ۲ نامزد را از سال ۸۸ نداشته‌ایم. به واسطه اتفاقاتی که آن زمان افتاد یک خاطره تلخ در ذهن مردم جا گرفته و شیرینی یک مناظره تلویزیونی در ذهن مردم نبود.

مناظره امشب دوشنبه ۱۱ تیر ماه ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->