دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

پیش‌بینی حضور بیش از ۵ میلیون زائر ایرانی در مراسم اربعین ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۳۷۱۶۹
  • ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۶
پیش‌بینی حضور بیش از ۵ میلیون زائر ایرانی در مراسم اربعین ۱۴۰۳
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: پیش‌بینی ما این است که امسال تا ۵ میلیون زائر ایرانی در مراسم اربعین شرکت می‌کنند و هدف ما ارائه خدمات درمان و بهداشت برای ارتقای سلامت زائران است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالرضا پازوکی در چهارمین کنگره سلامت در اربعین که در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال برگزاری است، با اشاره به حضور بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار زائر ایرانی در اربعین ۱۴۰۲ و پیش‌بینی حضور پنج میلیون زائر ایرانی در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳، اظهار کرد: این تجمع بر خلاف تجمع‌های انبوه کشور‌های غربی، توحیدی است.

وی افزود: در این کنگره ۱۷ کمیته علمی و ۲ هزار شرکت‌کننده ثبت نام کردند و ۱۸۰ مقاله به صورت سخنرانی و ۲۰۷ مقاله دیگر به صورت پنل ارائه شد. تفاوت امسال با سال قبل، اضافه شدن پویش فرهنگی به کنگره است که در آن آثار فرهنگی همچون شعر، نقاشی و سایر موارد وجود دارد تا فرهنگ سلامت هر چه بیشتر ترویج شود.

در بخشی از مراسم جعفر میعادفر، رئیس اورژانس کشور با بیان اینکه ما سال به سال با شرایط سخت‌تری برای ارائه خدمات درمانی در اربعین مواجه هستیم، عنوان کرد: عمده‌ترین مشکل ما در سال جاری افزایش شدید گرما و گرمازدگی زوار است. در کنگره حج با این که همه زائرین پالایش می‌شوند و از حضور زائرین با شرایط جسمی نامناسب جلوگیری می‌شود؛ شاهد بودیم عربستان فوتی‌های زیادی را تجربه کرد.

وی بیان کرد: تب دانگ از چالش‌های اربعین امسال بوده و پشه آئدس کشور‌های جنوب ایران را با یک اپیدمی درگیر کرده است. ستاد اربعین تصمیم به مدیریت جدی در بدو ورود زائرین به کشور گرفته؛ زیرا کشور‌های مختلف با درجه‌های بهداشتی مختلف به اربعین می‌آیند، بنابراین ما همان توجهی را که به کرونا داشتیم، خواهیم داشت تا چالش دیگری به وجود نیاید.

میعادفر گفت: بحث دیگر ما آموزش به موکب‌داران است تا در حرارت ۵۰ تا ۶۰ درجه عراق، غذای سالم به زوار دهند. همچنین بحث تامین آب به شکل بطری است که سال گذشته هم انجام شد و امسال نیز به نحو مطلوبی انجام می‌شود تا زائرین محترم سفر ایمن و خوبی را داشته باشند.

در ادامه یعقوب سلیمانی، دبیرکل جمعیت هلال احمر تصریح کرد: این کنگره می‌تواند به تمدن‌سازی اربعین در زمینه رویکرد حل نظام‌مند مسائل اربعین در حوزه سلامت و تولید الگویی مناسب برای پژوهش‌های کاربردی، مرجعیت علمی در حوزه تجمعات اربعین، ایجاد الگوی مناسب سبک زندگی اسلامی و توامان نمودن سلامت جسمی و سلامت معنوی کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: تجمع ظرفیت‌های علمی کشور‌های اسلامی، نشان دادن وجه رحمانی اسلام به جهانیان و تولید الگوی مشارکت مردم و رفع چالش‌ها با عنایت بر مکتب امام حسین و فرهنگ ایثار از دیگر نتایج این کنگره است.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->