یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس ستاد انتخابات خراسان‌رضوی: میزان مشارکت انتخاباتی نسبت به هفته گذشته بیشتر است + فیلم

  • کد خبر: ۲۳۷۴۴۶
  • ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
رئیس ستاد انتخابات خراسان‌رضوی: میزان مشارکت انتخاباتی نسبت به هفته گذشته بیشتر است + فیلم
رئیس ستاد انتخابات خراسان‌رضوی با بیان اینکه مشارکت در این دوره نسبت به مرحله اول بهتر است، گفت: هر دقیقه که زمان انتخابات را معطل کنیم، حق‌الناس است. ترتیبی در شعب داده شده است که روند برگزاری انتخابات تسهیل شود. حداکثر زمان را سه دقیقه برای شعب در نظر گرفتیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، سیدهادی طباطبایی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۳)، در استودیو انتخابات خراسان‌رضوی اظهار کرد: انتخابات را رأس ساعت ۸ صبح در استان برگزار کردیم و این باعث افتخار ما بوده که در تمام انتخابات‌های اخیر، فرایند رأس ساعت ۸ شروع شده است.

وی با بیان اینکه هر دقیقه که زمان انتخابات را معطل کنیم، حق‌الناس است، عنوان کرد: ترتیبی در شعب داده شده است که روند برگزاری انتخابات تسهیل شود. حداکثر زمان را سه دقیقه برای شعب در نظر گرفتیم. چند مانور برگزار و امتحان کردیم که از زمان تحویل مدارک تا انداختن رأی سه دقیقه بیشتر طول نخواهد کشید تا وقت زیادی گرفته نشود.

طباطبایی بیان کرد: مدرک هویتی بسیار مهم بوده و شامل دو مدرک شناسنامه و کارت‌ملی هوشمند است. برخی شناسنامه قدیمی دارند که کد‌ملی در آن درج نشده، بنابراین باید کد‌ملی را داشته باشیم که نماینده فرماندار در شعبه از ثبت‌احوال استعلام می‌گیرد. سایر مدارک که در انتخابات مجلس قابل استفاده بود، در این انتخابات استفاده نخواهد شد.

رئیس ستاد انتخابات خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: در شعب، تأکید کردیم که نوشتن رأی برای هیچ فردی توسط اعضای شعبه قابل‌قبول نیست. فرد باید همراه خودش یک نفر را بیاورد که رأی را بنویسد تا شبهه‌ای ایجاد نشود. به نمایندگان فرماندار تأکید کردیم به‌جز اعضای شعبه که کار اخذ رأی را انجام می‌دهند و ۱۷ نفر که کارت دارند و مراجعه‌کننده‌ها، نباید فرد دیگری در شعبه حضور داشته باشد؛ زیرا این خود شائبه ایجاد می‌کند.

وی تصریح کرد: برای حدود ۳۵۰۰ نفر از نمایندگان نامزد‌ها برای حضور در شعب کارت صادر کردیم که اعتبار این کارت از ابتدای رأی‌گیری تا انتهاست. این افراد تنها می‌توانند گزارش دهند و حق مداخله ندارند. نمایندگان نامزد‌ها حتماً باید قبل از بسته‌شدن درب شعبه و پایان مرحله رأی‌گیری، در شعبه حاضر باشند، اگر درب بسته شد، از نظر قانونی اجازه بازکردن درب را نداریم.

طباطبایی گفت: در هیچ‌یک از شعب، قطعی نداشتیم. همه آنلاین هستند و در سامانه نشان داده می‌شوند. مشارکت در این دوره نسبت به مرحله اول بهتر است. در این چهار انتخابات، در هیچ شعبه‌ای مشکل تعرفه نداشتیم. چنانچه ۷۰ درصد موجودی شعب مصرف شود، تعرفه لازم را ارسال می‌کنیم. 

رئیس ستاد انتخابات خراسان‌رضوی اضافه کرد: ما ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان و ۵۰۰ کیلومتر مرز مشترک با ترکمنستان داریم. در اطلس امنیتی که شب گذشته چک کردیم، استان را سفید نشان می‌داد، حتی در شهرستان‌های مرزی نیز مشکلی نداشتیم که به دلیل اشراف اطلاعاتی خوب است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->