آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نصب کاور جداکننده تاکسی‌ران از مسافر در ۴۰۰ تاکسی فرودگاه مشهد

  • کد خبر: ۲۳۸۰۵
  • ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۶
نصب کاور جداکننده تاکسی‌ران از مسافر در ۴۰۰ تاکسی فرودگاه مشهد
مدیر عامل سازمان نظارت و تاکسی‌رانی شهرداری مشهد گفت: ۴۰۰ تاکسی در فرودگاه مشهد به کاور جداکننده تاکسی‌ران از مسافر تجهیز شده‌اند.
لاله‌سادات کوثری- احمد محبی با بیان اینکه قرار است این کار به ۱۲هزار تاکسی موجود در مشهد تعمیم پیدا کند افزود: باتوجه‌به فعالیت تاکسی‌ها در مشهد به‌عنوان تنها وسیله حمل‌و‌نقل موجود به‌دلیل شیوع کرونا و برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی بین مسافر و تاکسی‌ران به‌منظور سلامت شهروندان، به‌زودی تمامی ناوگان فعال در سطح شهر به کاور مخصوص جداکننده راننده مجهز خواهد گردید.

وی ادامه داد: این اقدام مهم از خط فرودگاه مشهد شروع شده است و به‌زودی در دیگرخطوط تاکسی‌رانی و شبکه‌ها هم انجام می‌پذیرد.

مدیرعامل سازمان نظارت و تاکسی‌رانی شهرداری مشهد یادآور شد: باتوجه‌به بخشنامه ابلاغی ستاد پیشگیری از کرونای وزارت بهداشت و اتحادیه تاکسی‌رانی‌های شهری کشور، برای فاصله‌گذاری اجتماعی به‌منظور پیشگیری از انتقال بیماری، تعداد مسافر مجاز خودرو عمومی تاکسی سه نفر است.
محبی افزود: رعایت این موضوع هم برای تاکسی‌ران و هم برای مسافر لازم است و شایسته است که شهروندان و تاکسی‌رانان با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در اجرای این کار اهتمام ویژه داشته باشند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->