رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وضعیت محکومان دیه و مهریه در شرایط کرونایی از زبان سخنگوی قوه قضائیه

  • کد خبر: ۲۳۸۱۸
  • ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۹
وضعیت محکومان دیه و مهریه در شرایط کرونایی از زبان سخنگوی قوه قضائیه
سخنگوی قوه قضائیه درباره محکومان دیه و مهریه در شرایط کرونایی و عدم توانایی پرداخت آن گفت: نحوه اجرای محکومیت‌ها منبعث از وضعیت اقتصادی و میزان درآمد محکوم علیه است، وقتی به هر دلیل درآمد محکوم علیه کاهش پیدا کند همکاران قضایی این توجه را دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه در گفتگو با برنامه پارک شهر رادیو تهران  از رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سازمان زندان‌ها خبر داد و در رابطه با اعطای مرخصی به زندانیان گفت: با عنایت رهبر معظم انقلاب و رئیس قوه قضاییه در مورد مرخصی نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر از زندانیان به مرخصی رفتند.

 

وی افزود: حدود ۱۰ هزار نفر از مجموع زندانیان، مشمول عفو شدند و پرونده محکومیت آن‌ها بسته شد.

 

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به ویروس کرونا در کشور گفت: درحال حاضر میزان آلودگی و تعداد مبتلایان در بسیاری از کشور‌های مدعی حقوق بشر بیش از کشور ما است و تعداد زندانیان آن‌ها هم بیشتر است، ولی اهتمام آن‌ها به بهداشت زندانیان به اندازه ما نیست.

 

وی ادامه داد: اهتمام بسیار جدی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سازمان زندان‌ها انجام شد تا از ابتلای کسانی که در زندان هستند پیشگیری شود و مبتلا به ویروس نشوند.

 

سخنگوی قوه قضائیه در مورد ناآرامی‌های اخیر در برخی از زندان‌ها افزود: در زندان سقز یک حادثه ناشی از توطئه تعدادی از زندانیان و دو تا سه نفر از نیرو‌های زندانبانی بود که در واقع قصور رخ داد و درنهایت منجر به فرار تعدادی از زندانیان شد.

 

وی ادامه داد: در اقدام اول پرسنل مقصر شناسایی و بازداشت شدند و با هماهنگی پلیس و نیرو‌های امنیتی اکثر زندانیان فراری مخصوصا آن‌هایی که جرایم سنگین و خشن داشتند، دستگیر شدند.

 

اسماعیلی گفت: حدود ۸ نفر از مجموع ۷۴ نفر زندانی فراری، بیرون هستند که البته جز مجرمان خطرناک نیستند.

وی با اشاره به خود معرفی برخی زندانیان فراری گفت: امیدواریم مابقی نیز، چون محکومیت سنگین ندارند بیایند و خود را معرفی کنند.

 

سخنگوی قوه قضائیه در مورد نامه برخی از هنرمندان در مورد آزادی یکی از متهمان پرونده بانک سرمایه گفت: این نامه، هنرمندانه نبود؛ در این نامه از کسی که حداقل در مظان اتهامات اقتصادی است تعریف و تمجید‌هایی شده؛ البته حکم این پرونده هنوز صادر نشده و نمی‌توان جزییات را اعلام کرد.

 

وی ادامه داد: در این نامه عدم شفافیت در جمع آوری امضا نیز وجود داشت، برخی گفتند ما اصلا امضا نکردیم و نکته بعدی انتشارش در فضای مجازی بود. اگر یک جمعی نامه‌ای به یکی از مقامات می‌نویسند باید صبر کنند تا در چارچوب ضوابط قانونی موضوع بررسی شود.

 

اسماعیلی درباره تفاوت متن نامه‌ای که به قوه قضاییه آمده با متن نامه منتشر شده در فضای مجازی، گفت: دو متن را با هم مقایسه نکردم و متن نامه‌ای که به قوه قضاییه آمده را دیدم. ما به حکم قانون و بر اساس عدالت در این پرونده و پرونده‌های دیگر تصمیم خواهیم گرفت.

 

وی گفت: این پرونده هنوز منتهی به صدور رای نشده و در دادسرا است و کار تحقیقات ان انجام می‌شود.

 

اسماعیلی افزود: این پرونده بسیار گسترده است که تعدادی از متهمان آن محکوم شدند، اما در خصوص این فرد مورد نظر، هنوز رسیدگی کامل قضایی انجام نشده است.

 

وی ادامه داد: در جلسه هفته گذشته که رئیس قوه قضاییه با روسای دادگستری و دادستان‌ها توصیه‌هایی در ارتباط با دادرسی در ایام شیوع ویروس کرونا داده شد که یکی از ان‌ها محکومان مالی و محکومان غیرعمد مثل دیه و مهریه است که حتما عنایت لازم را داشته باشند.

 

سخنگوی قوه قضاییه درباره اعطای بخشی از درآمد مسولان عالی قضایی در ارتباط با کمک به آسیب دیدگان از کرونا گفت: پیشگام این موضوع رهبر انقلاب بودند. بخش‌هایی از جامعه و مردم این خواسته رهبری را اجابت کردند. مسئولان قوه قضاییه نیز تصمیم گرفتند ۲۰درصد از حقوقشان را به مدت ۳ماه به نیازمندان آسیب دیده کرونا اختصاص دهند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->