آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

در بازه‌ای دوساله، از پروژه موزه دفاع مقدس در مشهد بهره‌برداری می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۸۲۰۲
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
در بازه‌ای دوساله، از پروژه موزه دفاع مقدس در مشهد بهره‌برداری می‌شود
معاون شهردار و رئیس سازمان اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد گفت: در بازه‌ای دوساله، از پروژه موزه دفاع مقدس بهره‌برداری می‌شود و برای آن، ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل پروژه‌های عمرانی شهرداری در نظر گرفته شده است. 
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدهادی محمدی‌مقدم امروز، ۱۹ تیر ۱۴۰۳، در مراسم آغاز عملیات اجرایی احداث ساختمان اصلی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس اظهار کرد: بعد از هشت‌،نه ماه رفت‌و‌آمد کارشناسی برای احداث فاز دو باغ‌موزه دفاع مقدس و بعد از شروع زنجیره در شورای چهارم با واگذاری زمین به باغ‌موزه و بعد در دوره پنجم با ساخت فاز اول، کار شروع شد.

وی بیان کرد: با همیاری شورای شهر توانستیم مصوبه ساخت ساختمان اصلی را بگیریم و فرمانداری نیز به‌سرعت مصوبه را تأیید کردند.

محمدی‌مقدم عنوان کرد: سرمایه‌گذار این بنای هفت‌هزارمتری سرمایه‌گذار خوش‌نام آقای حسین‌ علیزاده، از انبوه‌سازان برتر کشور، هستند. این سرمایه‌گذار ۲۰ هزار واحد مسکونی در شهر مشهد ساخته که برای ما مهم بود کار را به کدام پیمانکار و سرمایه‌گذار واگذار کنیم.

معاون شهردار و رئیس سازمان اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: از این پروژه در بازه‌ای دوساله بهره‌برداری می‌شود و امیدواریم این اتفاق به‌موقع رخ دهد. معاونت عمرانی شهرداری نظارت عالی را برعهده دارند و برای این پروژه، ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل پروژه‌های عمرانی شهرداری در نظر گرفتیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->