کاهش چشمگیر بارندگی در ۱۹ استان کشور طی سال آبی جاری کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال ۱۴۰۳ مجازی شد راه‌اندازی قطار بین‌المللی تهران - وان (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مصطفی اسدی مدیرکل جدید آموزش و پرورش خراسان رضوی شد + سوابق افزایش هزینه سفر به عتبات عالیات، چالش جدید زائران کمبود ید در زنان باردار و دانش‌آموزان چند استان کشور آزادی ۱۴ زندانی در پی بازدید معاون رئیس جمهور از ندامتگاه زنان تهران تزریق واکسن «روتاویروس و پنوموکوک» برای کودکان رایگان است توصیه‌های وزارت بهداشت درباره خرید زولبیا و بامیه و خرما دستگیری قاتلی که برادر ۱۵ ساله‌اش را در مسجدسلیمان به قتل رساند روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تراکنش نسخه الکترونیک ثبت می‌شود افزایش ۱۶ درصدی پرواز‌های فرودگا‌ه‌ بین‌المللی مشهد طی سال ۱۴۰۳ خرید برج تجاری و خانه در دبی و اسپانیا، نتیجه اعتماد به مدیران فاسد در پرونده چای دبش رشد ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگا‌ها در بودجه ۱۴۰۴ آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش چه زمانی برگزار می‌شود؟ وضعیت بحرانی ذخایر آبی سدها | کاهش ۴۱ درصدی بارش‌ها در سال آبی جاری معاون میراث‌فرهنگی کشور: به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم معاون بهداشت وزارت بهداشت: ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات در ۸ استان رخ می‌دهد تأکید معاون رئیس جمهور در خصوص لزوم تغییرات فرهنگی در مقابله با خشونت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران تا سه‌شنبه معاون سابق وزیر آموزش و پرورش: ۷۰ هزار مربی کم داریم برای مهار افزایش قیمت بلیت هواپیما نیازمند بازنگری در رأی دیوان عدالت هستیم صادق حسین زاده معاون جدید پرورشی وزارت آموزش‌ و پرورش شد + سوابق اضافه‌کار اجباری پرستاران ممنوع است هشدار سازمان غذا و دارو درباره کیسه‌های چای (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) ترمیم آسیب قرنیه با سلول‌های بنیادی افکار مخربی که مقدمه‌ای برای خیانت بین همسران می‌شود | وسوسه‌های یک ذهن نازیبا وزیر آموزش و پرورش: فعالیت‌های آموزشی مدارس تا پایان سال ادامه دارد
سرخط خبرها

دستگیری ۱۱۴ فروشنده سؤالات کنکور

  • کد خبر: ۲۳۸۲۰۶
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
دستگیری ۱۱۴ فروشنده سؤالات کنکور
رئیس پلیس فتا فراجا با اشاره به اقدامات گسترده در زمینه ارتقای امنیت برگزاری کنکور سراسری سال ۱۴۰۳، از دستگیری ۱۱۴ کلاهبردار فروشنده سؤالات کنکور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار وحید مجید در تشریح این خبر اظهار کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی، عملیاتی و رصد‌های تخصصی، بیش از ۵۷۰ نشانگاه مجرمانه شناسایی و ۱۵۸ نفر از مدیران آن تحت اقدام عملیاتی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: ۱۱۴ نفر از مدیران و گردانندگان اصلی صفحات، کانال‌ها و اکانت‌های مرتبط با فروش و واگذاری سوالات کنکور شناسایی و دستگیر شدند و جهت رسیدگی پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

رییس پلیس فتا فراجا بیان داشت: تعداد ۴۶ تارنما که اقدام به فروش تجهیزات تقلب در آزمون را می‌نمودند نیز مورد رصد قرار گرفتند که تا کنون ۳۳ نفر در این رابطه دستگیر شدند.

وی افزود: با بررسی پرونده‌های بدست آمده مشخص شد بستر‌های ارتباطی مجرمان در شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌های خارجی بوده است که با تبلیغ در کانال‌ها و صفحات و اعلام وعده کاذب در ارائه سوالات کنکور سعی در ایجاد اعتماد می‌کردند.

رییس پلیس سایبری کشور با اشاره به اینکه تا کنون هیچ‌گونه نمونه سوال مرتبط با کنکور سراسری سال جاری از متهمان کشف نشده است، گفت: یکی از شگرد‌های کلاهبرداری این مجرمان واگذاری نمونه سوالات کنکور سال‌های گذشته است.

این مقام مسئول تصریح کرد: هموطنان می‌بایست هوشیار باشند و فریب این صفحات و کانال‌ها را که به قصد فریب داوطلبان کنکور می‌باشد، نخورند و در صورت مشاهده موارد مشکوک؛ برای حفظ امنیت و شفافیت آزمون کنکور سراسری سال جاری، ضمن تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری موضوع را جهت رسیدگی هر چه سریع‌تر با کارشناسان این پلیس در میان بگذارند.

براساس این گزارش، سردار مجید در خاتمه سخنانش اعلام کرد: در رسیدگی به باند‌های سازمان یافته، ۳ باند کلاهبرداری در این زمینه شناسائی و متلاشی شدند و بالغ بر ۱۰۶ هزار و ۹۷۴ تتر (معادل بیش از ۸۰ میلیارد ریال)، ۲۰ قطعه سکه تمام بهار آزادی، هشت قطعه سکه نیم بهار آزادی، ۱۰ قطعه سکه ربع بهار آزادی، دو قطعه سکه ۲۰۰ صوت، یک قطعه سکه ۵۰ صوت و ... مسدود و تعدادی سلاح شکاری غیر مجاز و ۱۲ عدد فشنگ از آنان کشف و ضبط شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->