افزایش مناطق طوفان‌خیز در کشور | تغییرات اقلیمی در ایران شدید است تلف شدن یک قلاده شیر نر بالغ در مازندران بررسی فعالیت ضدسرطانی ترکیبات جدید یک فلز کمیاب در ایران هشدار پلیس فتا به داوطلبان کنکور توضیحاتی درباره معافیت سربازی فرزندان خانواده ایثارگران ثبت‌نام مدارس غیردولتی با برگه شهریه‌های سنگین | ۱۵ درصد مدارس خراسان رضوی شهریه بالای ۴۰ میلیون دارند تأمین اجتماعی، رکن رفاه و ضرورت بازاندیشی در سه‌جانبه‌گرایی واقعی فیش حقوق تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ مراقب «وبا» باشید! بهترین و بدترین غذا‌ها در شرایط آلودگی هوا نوشیدن آب تا ۶ ماهگی نوزاد ممنوع است حتی برای یک دقیقه کودک را در اتومبیل با درب بسته و شیشه‌های بالا تنها نگذارید ‌ هنوز مراکز ماده ۱۶ تعیین‌تکلیف نشده‌اند ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آن‌ها از مهرماه ۱۴۰۴ اجرایی می‌شود + جزئیات اطلاعات تازه از پرونده «وحیده نیازی» و «سما جهانباز» | احتمالا در افغانستان هستند کری خوانی چند جوان در منطقه پیروزی تهران به قتل انجامید آمار نگران‌کننده از رهاسازی کودکان، سالمندان و معلولان در مشهد رتبه نخست کشوری خراسان رضوی در افزایش زایمان طبیعی شروع هدایت تحصیلی پایه نهم از ۲۶ تیرماه ۱۴۰۴ است | توصیه‌هایی به دانش‌آموزان و خانواده‌ها برای انتخاب رشته موفق آخرین مهلت دریافت کارت کنکور ۱۴۰۴، فردا (چهارشنبه، ۲۵ تیرماه) است معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره‌کل تامین اجتماعی خراسان رضوی: تأمین اجتماعی نیازمند ابزار مالی برای صیانت از حقوق بیمه‌شدگان است صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی گرمای شدید (۲۴ تیر ۱۴۰۴) زلزله امیریه سمنان و حوالی گرگان را لرزاند (۲۴ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات ۱۶.۵ میلیون دانش‌آموز در مدارس ایران| کشور به‌زودی با کاهش چشمگیر جمعیت دانش‌آموزی مواجه خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۴ تیر ۱۴۰۴) | وضعیت گرما در استان در حد هشدار صدور حکم قطعی پرونده نابینا شدن ۹ نفر در چشم‌پزشکی «نگاه» پایان ۳ ماه دوردور مجرمانه با  لندکروز در مشهد روایت عموزاده‌ها از  یک جنایت ۶ ساله در حوالی مشهد راهکارهایی که آلودگی هوا را کمتر می‌کند | وقتی آسمان هم نفس کم می‌آورد
سرخط خبرها

غربالگری بیماری‌های متابولیک در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام می‌شود 

  • کد خبر: ۲۳۸۲۵۷
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱
غربالگری بیماری‌های متابولیک در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام می‌شود 
رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهارکرد: تشخیص زودهنگام بیماری‌های متابولیک در دوران جنینی و درمان بیماری‌های این حوزه در معاونت بهداشتی دانشگاه انجام می‌شود. 

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر بابک اقبالی با اشاره به اینکه تعداد اندکی از دانشگاه‌های کشور در زمینه غربالگری بیماری‌های متابولیک فعالیت دارند و دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با توانمندی بسیار و تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته در زمینه تشخیص و درمان زودهنگام این بیماری‌ها نقش آفرینی می‌کند، خاطرنشان کرد: در کلینیک منتخب متابولیک بیمارستان اکبر و آزمایشگاه تشخیص ژنتیک تلاش می‌شود تا از تولد کودکان بیمار و درمان به موقع این کودکان موثر عمل کند.

وی با بیان اینکه غربالگری بیماری متابولیک در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مثل غربالگری تیروئید و فنیل کتونوری انجام می‌شود، تصریح کرد: ازمایشگاه پردیس حافظ مورد تایید وزارت بهداشت است و بیماری‌های متابولیک نوزادان را به خوبی تشخیص می‌دهد. 

دکتر اقبالی با بیان اینکه اختلال در اسید آمینه، اسید چرب و... می‌تواند در متابولیک کودکان مشکل اساسی ایجاد کند از همین رو روند تشخیص و درمان این بیماران پر هزینه است که خوشبختانه در حال حاضر، سازمان‌های بیمه گر، حمایت خوبی را از این بیماران انجام داده اند، اظهار کرد: ۲۱ نوع بیماری قابل درمان و قابل پیشگیری در حوزه متابولیک شناسایی شده است و ۳۳ بیماری دیگر نیز قابل درمان نیستند ولی قابل پیشگیری هستند که با انجام خدمات تشخیصی ژنتیک این امر میسر می‌شود. 

وی ابراز کرد: برای بیماری‌های که امکان درمان وجود ندارد، در دوران جنینی از مادر باردار آزمایشاتی به عمل می‌آید و در صورت ابتلا جنین با اجازه مراجع قانونی مجوز سقط صادر می‌شود. 

دکتر اقبالی با بیان اینکه هزینه درمانی بیماران متابولیک بالاست ولی اگر در مراکز تحت پوشش معاونت بهداشتی پرونده تشکیل داده باشند تا حدود زیادی از حمایت بیمه بهره مند می‌شوند، عنوان کرد: هزینه انجام آزمایشات غربالگری بیماری‌های متابولیک نیز تا حدودی افزایش داشته و با توجه به مشکلات مالی برخی از خانواده‌ها نیاز به حمایت خیرین است. 

وی با بیان اینکه غربالگری بیماری تیروئید و فنیل کتونوریا در روستا‌ها و مناطق حاشیه شهر رایگان است و در سایر مناطق نیز هزینه اندکی از والدین گرفته می‌شود، اما غربالگری بیماری‌های متابولیک متاسفانه هزینه زیادی برای خانواده‌ها دارد، گفت: خوشبختانه پوشش ۹۹ درصدی غربالگری بیماری تیروئید و فنیل کتونوریا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ثبت شده است، اما به دلیل هزینه‌های بالای غربالگری تیروئید ۳۰ درصد خانواده‌هایی که نیاز دارند، از آزمایشات لازم بهره مند می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->