تاریخ و ساعت بازی تیم‌های چلسی و فلومیننزه در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | حمله به فینال رئال مادرید خواستار تعویق هفته اول لالیگا (فصل ۲۶-۲۰۲۵) محمد ربیعی از خیبر جدا شد پرسپولیس، چهارشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۴) به ترکیه سفر می‌کند روز جهانی والیبال معرفی شد ترکش‌های حمله اسرائیل به ایران به اردوی تراکتور | وضعیت بلاتکلیف بازیکنان خارجی محرومیت تراکتور قطعی شد زمان برگزاری بازی‌های فوتبال کافا با حضور تیم ملی اعلام شد + جزئیات الاهلی ول کن مسی نیست گم شدن ۲ دوچرخه‌سوار ایرانی در کوه سبلان صداقت: وقتی تیم نداریم، نوجوانانمان زیر چرخ‌های نامرادی فوتبال له می‌شوند درباره وضعیت نامطلوب هیئت‌های ورزشی | فهرست بلاتکلیف‌ها! تیم ملی تکواندو جام جهانی کره جنوبی را از دست داد برنامه مسابقات کشتی آزاد و فرنگی جوانان آسیا اعلام شد توافق شفاهی الهلال با ستاره میلان مسابقات فوتبال در تهران لغو شد عقب نشینی ۳ دروازه‌بان مطرح از حضور در استقلال اختلاف مالی چشمی و باشگاه استقلال بالا گرفت سیدورف: ارتباطم با استقلال ادامه خواهد داشت
سرخط خبرها

فروش پیراهن تیری آنری برای کمک به کادر پزشکی

  • کد خبر: ۲۳۸۲۶
  • ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۴
فروش پیراهن تیری آنری برای کمک به کادر پزشکی
پیراهن تیری آنری که با آن یکصدمین گل خود در آرسنال را به ثمر رساند برای امور خیریه در یک مزایده به فروش رسید.
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از تلگراف، تیری آنری، مهاجم پیشین آرسنال و رابی ساوج، هافبک سابق لستر که هم اکنون مجری تلویزیون است، بیش از ۱۶ هزار پوند برای بنیاد خیریه خدمات ملی بهداشت (NHS) جمع آوری کردند. این دو بازیکن پیشین با فروش پیراهن تیری آنری در حراج این مبلغ را به دست آوردند. این پیراهن آنری از آن نظر ماندگار است که او توانست یکصدمین گل خود را برای توپچی‌های لندنی آرسنال به ثمر برساند.

آنری که در مجموع ۲۲۸ گل برای آرسنال به ثمر رساند، در سال ۲۰۰۳ مقابل بیرمنگام به رکورد صدمین گل برای توپچی‌ها رسید که ساوج در آن زمان بازی می‌کرد.

در همین ارتباط رابی ساوج در توییتر خود نوشت: با حراج یک پیراهن تیری آنری از مجموعه لباس‌هایی که در اختیار داشتم، ۱۶ هزار پوند باور نکردنی برای امور خیریه جمع آوری کردم؛ خریدار از شما بسیار سپاسگزارم، مقدار باورنکردنی.

پیش از این رابی ساوج، کارشناس فعلی تلویزیون انگلیس گفته بود که در ابتدا آنری نمی‌دانست که در آن بازی مقابل بیرمنگام به رکورد ۱۰۰ گل برای آرسنال رسیده است. بعد‌ها، پس از دانستن این موضوع آنری برای مدت طولانی از ساوج خواست تا پیراهن خود را به او برگرداند. ساوج در سخنرانی خود در تلویزیون پیشنهاد کرد که تیری آنری پیراهن را پس بگیرد، اما بازیکن فرانسوی موافقت کرد تا برای جمع آوری پول برای کمک به پزشکان، آن را به حراج بگذارد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->