کوثری: مردم در جنگ ۱۲روزه نشان دادند که شعار سال ۵۸ پابرجاست وزیر امور خارجه ارمنستان: قانون اساسی ما هیچ مورد نگران‌کننده‌ای برای باکو ندارد سرپرست نهاد ریاست جمهوری: هر لیتر بنزین ۳۴ هزار تومان تمام می‌شود | نرخ بنزین سهمیه‌ای تغییر نمی‌کند منابع امنیتی در عراق از پرواز فشرده هواپیما‌های نظامی آمریکا در آسمان این کشور خبردادند پرداخت منظم یارانه نقدی تا پایان سال جاری برقرار خواهد بود وزیر اقتصاد: گمرک وضعیت نامطلوبی دارد و باید به آن رسیدگی شود | ساماندهی بانک‌های ناتراز عراقچی: فقط درمورد پرونده هسته‌ای با آمریکا مذاکره احتمالی خواهیم کرد مهاجرانی در حیاط دولت: وزارت دفاع درخصوص جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به دولت گزارش داد موافقت مجلس با حذف شرکت‌های حجمی و واسطه‌ای سرتیپ آراسته: ملتی که توان دفاعی نداشته باشد، تسلیم بیگانگان می‌شود گروسی: ایران همکاری‌اش با آژانس را بهبود بخشد حاجی‌بابایی: مردم همچنان به آرمان‌های امام و تأکیدات مقام معظم رهبری پایبند هستند قالیباف پیش از عزیمت به پاکستان: توسعه روابط پارلمانی از اهداف سفر به اسلام‌آباد است نتایج یک نظرسنجی تازه نشان می‌دهد که اکثر آمریکایی‌ها با ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای مخالف‌ هستند اردن و انگلیس بر ضرورت اجرای بند‌های توافق غزه تأکید کردند ادامه بررسی طرح ملی هوش مصنوعی در صحن علنی مجلس (۱۴ آبان ۱۴۰۴) پنتاگون با فروش جنگنده‌های پیشرفته اف‌-۳۵ به عربستان موافقت کرد شهردار نیویورک: مسلمان هستم و بابت آن عذرخواهی نمی‌کنم + فیلم یک مسلمان شیعه شهردار نیویورک شد+ بیوگرافی تل‌آویو در حال بررسی خروج اعضای حماس از تونل‌های رفح در ازای تحویل جسد نظامی صهیونیست نامه شدیداللحن ایران به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت در پی تهدیدات هسته‌ای ترامپ استقبال مکرون از آزادی شهروندان فرانسوی بازداشت شده در ایران تهدید بمب‌گذاری در حوزه‌های انتخاباتی نیوجرسی آمریکا سنای آمریکا برای چهاردهمین بار در تصویب لایحه بودجه ناکام ماند (۱۳ آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: مساجد بهترین کانون برای ساماندهی امور اجتماعی در محله‌ها هستند تحریم‌های جدید وزارت خزانه داری آمریکا علیه کره شمالی
سرخط خبرها

فردا (۲۰ تیر) ساعت کاری ادارات اصفهان تا ساعت ۱۱ | پنجشنبه تعطیل شد

  • کد خبر: ۲۳۸۲۸۴
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
فردا (۲۰ تیر) ساعت کاری ادارات اصفهان تا ساعت ۱۱ | پنجشنبه تعطیل شد
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: فردا چهارشنبه ۲۰ تیرماه ساعت کاری ادارات تا ساعت ۱۱ خواهد بود و روز پنجشنبه نیز تعطیل اعلام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، منصور شیشه فروش اظهار کرد: جلسه ستاد مدیریت بحران استان و کارگروه اضطرار شرایط گردوغبار با حضور اعضا تشکیل شد.

وی ادامه داد: با توجه به اعلام هواشناسی مبنی بر هشدار وزش تندباد و گردوغبار و کاهش میدان دید و تقویت توده هوای گرم تابستانه و ماندگاری این توده از چهارشنبه ۲۰ تیرماه تا جمعه ۲۲ تیرماه، با افزایش ۲ تا ۳ درجه سانتیگراد دما مواجه هستیم.

شیشه فروش عنوان کرد: به منظور پایداری شبکه برق در بخش‌های خانگی، صنوف و … چهارشنبه ۲۰ تیرماه ساعت خاتمه کار دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، شهرداری‌ها و سایر نهاد‌های عمومی و مراکز آموزشی استان اصفهان ساعت ۱۱ و پنجشنبه ۲۱ تیرماه نیز همه دستگاه‌های مذکور تعطیل خواهد بود، البته مراکز امدادی، خدمات رسان، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی شبانه روزی کماکان در این ایام ارائه خدمت خواهند داشت.

شیشه فروش تأکید کرد: آزمون‌های سراسری در این بازه زمانی طبق برنامه‌ریزی‌های سابق کماکان برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین در این راستا مقرر شد همه دستگاه‌های اجرایی استان نسبت به کاهش مصارف برق در ساعات اداری به میزان حداقل ۳۰ درصد نسبت به قبل و در ساعات غیر اداری به میزان ۶۰ درصد مصرف جاری با اولویت خاموش کردن روشنایی‌های غیرضروری و سامانه‌های سرمایشی اقدام کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: در این رابطه مقرر شد شرکت‌های برق نسبت به اقدامات دستگاه‌های اجرایی استان نظارت ویژه و مستمر داشته باشند.

شیشه فروش اظهار کرد: همچنین همه دستگاه‌های اجرایی جهت کاهش مصرف برق بایستی انجام تعمیرات و در مدار قراردادن دیزل ژنراتور در زمان اوج مصرف برق، تعویض لامپ‌های کم مصرف به جای لامپ‌های پرمصرف، انجام تعمیرات سالیانه کولر‌های آبی و نصب سایه‌بان و تعمیر کولر‌های گازی در مناطق گرمسیر را مد نظر قرار دهند.

وی افزود: استفاده حداکثری از نور طبیعی در طول روز، جایگزینی پروژکتور‌های قدیمی با چراغ‌های مجهز به لامپ‌های ال‌ای دی، اجرای روش‌های پیشگیری از هدر رفت انرژی با نصب درزگیر و عایق‌های پنجره‌ها در ادارات، صنوف و بخش خانگی ضروری است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند از یک ساعت قبل از خاتمه کار سیستم سرمایشی خود را خاموش کنند.

وی ادامه داد: مشترکین برق خانگی و صنوف نیز بایستی نصب سیستم‌های کنترل هوشمند در مجتمع‌های تفریحی و مراکز خرید، کاهش روشنایی عمومی در پارکینگ‌ها و راهروها، استفاده از نور طبیعی و خاموش کردن لامپ‌های اضافه، انجام تعمیر کولر‌ها و نصب سایه‌بان و تعویض لامپ‌های قدیمی و پرمصرف اقدام کنند.

وی ضمن تأکید بر ممنوعیت هر اقدامی که منجر به تشدید گرد و خاک و آلاینده‌ها می‌شود، گفت: خاکبرداری، آتش زدن بقایای کشاورزی و فضای سبز، فعالیت‌های معدنی و حمل و نقل خاک، گچ و … نیز ممنوع است.

شیشه فروش عنوان کرد: رعایت توصیه‌های بهداشتی و حفاظت فردی در برابر گرد و خاک بخصوص افراد آسیب پذیر و بیماران، استفاده از ماسک استاندارد، عدم ورزش و فعالیت‌های بدنی در فضا‌های باز نیز ضروری است.

وی در پایان اضافه کرد: کمیته اضطرار شرایط گرد و غبار بطور مستمر نسبت به رصد و پایش شرایط ایجاد شده با صدور اطلاعیه‌ها پایش کانون‌های فرسایش بادی و اعمال محدودیت‌های اقدام خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->