«تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند حمله پهپادی جدید اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو فردا به دادگاه خواهد رفت | اتهامات جنایتکار جنگی چیست؟ اسرئیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد ترامپ: حماس خلع سلاح نشود، با خشونت می‌گیریم ترامپ اعلام کرد: آغاز مرحله دوم توافق غزه تحلیل عطوان درباره نشست شرم‌الشیخ؛ ایران به هدف زد ترامپ از حمله به یک کشتی ونزوئلایی خبر داد حماس چهار جسد دیگر را به رژیم صهیونیستی تحویل خواهد داد تیم‌هایی از مصر برای یافتن جسد اسیران اسرائیلی وارد غزه شدند شهادت یک فلسطینی در حمله پهپاد اسرائیلی به غزه (۲۲ مهر ۱۴۰۴) تمجید قسام از سربازان گمنام «یگان سایه» مامور نگهداری اسیران اسرائیلی افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر (۲۲ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم تصمیم‌گیران هستند اردوغان: تنها راه حل درگیری‌ها در منطقه، تأسیس کشور مستقل فلسطینی است تدابیر ویژه قوه قضاییه برای مقابله با کانال‌های تلگرامی اعلام قیمت دلار حمله جدید پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) حمله ایران، پرده از پایگاه زیرزمینی اسرائیل در مرکز تل‌آویو برداشت اژه‌ای: باید ته لنجی، کوله‌بری، منطقه آزاد و مناطق ویژه را ساماندهی کنیم | انتقاد رئیس قوه قضائیه از صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه معصومی‌فر خبر داد: آمادگی مشهد برای میزبانی از رویداد بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای با حضور عراقچی آیت الله علم الهدی: ضرورت پاسخ دقیق به اخبار مخالف، موضع‌گیری شفاف و شناخت صحیح از وضعیت است صدور رأی دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران (۲۲ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: در حمایت از غزه، باقدرت بایستیم | نباید بگذاریم نسل‌کشی فراموش شود پیام رئیس‌جمهور فرانسه به همتای لبنانی‌اش در راستای حمایت از بیروت عراقچی: ترامپ یا می‌تواند رئیس‌جمهور صلح باشد یا رئیس‌جمهور جنگ آیا امیرحسین مقصودلو (امیر تتلو) با عفو معیاری اخیر آزاد می‌شود؟
سرخط خبرها

اعلام آمادگی نخست وزیر هند برای کمک به برقراری صلح در اوکراین

  • کد خبر: ۲۳۸۳۰۰
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۴
اعلام آمادگی نخست وزیر هند برای کمک به برقراری صلح در اوکراین
رئیس جمهور روسیه در دیدار با نخست وزیر هند، به مشارکت استراتژیک و توسعه روابط تجاری و اقتصادی بین دو کشور اشاره کرد و از تلاش نارندرا مودی برای حل مشکلات جهانی، از جمله یافتن راهی برای حل و فصل بحران اوکراین قدردانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از خبرگزاری «نووستی»، نارندرا مودی، نخست وزیر هند بعد از ظهر امروز، سه شنبه، در آغاز مذاکرات رسمی خود با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در کاخ کرملین تاکید کرد که کشورش آماده ارائه هرگونه کمکی برای برقراری صلح در اوکراین است.

نخست وزیر هند گفت که شب گذشته در جریان دیدار غیررسمی خود با رئیس جمهور روسیه، دو طرف در این خصوص اتفاق نظر کامل داشتند که صلح در اوکراین باید هر چه سریعتر محقق شود. وی افزود: «ما آماده هرگونه کمک در این زمینه هستیم. می‌توانم به شما اطمینان دهم که هند همیشه طرفدار صلح بوده است. وقتی به سخنان شما (پوتین) گوش دادم، خوش بینی شنیدم و امیدواری زیادی برای آینده در من بوجود آمد.»

وی همچنین ابراز اطمینان کرد که صلح تنها از طریق گفتگو حاصل می‌شود و برای افتادن در مسیر صلح آمیز، گفتگو بسیار ضروری است.

پوتین هند را شریک راهبردی روسیه نامید

رئیس جمهور روسیه نیز در جریان مذاکرات با نخست وزیر هند، به مشارکت استراتژیک بین دو کشور اشاره کرده و یادآور شد: من و شما در تماس دائمی با یکدیگر هستیم و توجه اصلی ما به توسعه روابط تجاری و اقتصادی بین دو کشور معطوف است.

ولادیمیر پوتین با اشاره به اینکه این روابط با منافع مردم هر دو کشور مطابقت دارد، تاکید کرد: «روسیه و هند یک دوستی دیرینه دارند و سال ۲۰۲۴ هفتاد و هفتمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک است و روابط دوجانبه ماهیت یک مشارکت استراتژیک ممتاز ویژه دارد.»

وی افزود: سال گذشته، گردش مالی ۶۰ درصد و حتی بشتر حدود ۶۶ درصد افزایش یافت و در سه ماهه نخست سال جاری هم ۲۰ درصد افزایش یافت.

رئیس جمهور روسیه همچنین به همکاری دو کشور در چارچوب سازمان‌ها و انجمن‌های بین المللی، از جمله در سازمان ملل، سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس اشاره کرد. او همچنین از توجه نخست وزیر هند به حل و فصل مشکلات حاد در عرصه بین المللی، از جمله تلاش برای یافتن راهی برای بحران اوکراین و دستیابی به صلح قدردانی کرد.

پوتین همچنین نارندرا مودی را به نشست سران بریکس در شهر کازان که در اکتبر ۲۰۲۴ برگزار می‌شود، دعوت کرد.

نخست وزیر هند روز گذشته برای یک سفر دو روزه وارد مسکو شد. طبق اطلاعات کرملین، پوتین و مودی عصر دیروز در یک دیدار غیر رسمی سه ساعت را با یکدیگر گذرانده و طی مذاکراتی رو در روی، در باره بسیاری از مسائل بحث وتبادل نظر کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->