واکنش وزارت امور خارجه به شایعه تعطیلی سفارت‌خانه‌های خارجی در تهران شورای دفاع تشکیل می‌شود؟ عراقچی: تا اصرار بر غنی‌سازی صفر باشد، توافقی در کار نخواهد بود وضعیت قرمز در بیمارستان‌‌های غزه | کادر درمان از گرسنگی شدید رنج می‌برند روسیه از قایق انتحاری بدون سرنشین رونمایی کرد حماس به ادعای ویتکاف درمورد خلع سلاح مقاومت واکنش نشان داد پزشکیان وارد اسلام آباد شد ویتکاف مدعی موافقت حماس با خلع سلاح شد پزشکیان: با اتحاد مسلمانان، اسرائیل نمی‌تواند به ملت‌ها حمله کند پزشکیان لاهور را ترک کرد ارتش انگلیس در گزارشی محرمانه از رفتار وحشینیانه رژیم صهیونیستی در غزه انتقاد کرد وزیر خارجه آلمان از گفت‌و‌گو با ایران خبرداد اما گزینه اسنپ‌بک روی میز است آیت‌الله علم‌الهدی: توزیع خاموشی‌ها در مناطق عادلانه نیست | استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تامین انرژی پایدار برق غزه در مسلخِ علوم انسانی غرب هدفشان ایران است، هوشیار باشیم! ابراز نگرانی یونیسف از شدت گرفتن مرگ کودکان در غزه عراقچی خواستار پیوستن توکیو به تهران برای از بین بردن تسلیحات کشتار جمعی شد دولت فلسطین از کمبود شیر خشک و مواد غذایی در غزه خبر داد پزشکیان وارد لاهور پاکستان شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ۸ عضو کابینه به مجلس می‌روند؛ از بررسی روند مذاکرات با اروپا تا ناترازی انرژی رسانه‌های صهیونیستی: هزینه جنگ غزه از ۳۰۰ میلیارد شِکِل فراتر رفت نظر یک قاضی دیوان عالی کشور درباره لایحه فضای مجازی: مبهم، سلیقه‌ای و تکراری است مهاجرانی: با شرایط پیچیده‌ای برای ادامه گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای مواجه هستیم انهدام ۳ گروه تروریستی وابسته به داعش در لیبی سی‌ان‌ان ادعا کرد: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد سخنگوی دولت به حادثه قطار شهربازی کرمان واکنش نشان داد سخنگوی شورای نگهبان: مخالفتی با حذف ۴ صفر پول ملی نداشتیم | واکنش به برگزاری رفراندوم
سرخط خبرها

اعلام آمادگی نخست وزیر هند برای کمک به برقراری صلح در اوکراین

  • کد خبر: ۲۳۸۳۰۰
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۴
اعلام آمادگی نخست وزیر هند برای کمک به برقراری صلح در اوکراین
رئیس جمهور روسیه در دیدار با نخست وزیر هند، به مشارکت استراتژیک و توسعه روابط تجاری و اقتصادی بین دو کشور اشاره کرد و از تلاش نارندرا مودی برای حل مشکلات جهانی، از جمله یافتن راهی برای حل و فصل بحران اوکراین قدردانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از خبرگزاری «نووستی»، نارندرا مودی، نخست وزیر هند بعد از ظهر امروز، سه شنبه، در آغاز مذاکرات رسمی خود با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در کاخ کرملین تاکید کرد که کشورش آماده ارائه هرگونه کمکی برای برقراری صلح در اوکراین است.

نخست وزیر هند گفت که شب گذشته در جریان دیدار غیررسمی خود با رئیس جمهور روسیه، دو طرف در این خصوص اتفاق نظر کامل داشتند که صلح در اوکراین باید هر چه سریعتر محقق شود. وی افزود: «ما آماده هرگونه کمک در این زمینه هستیم. می‌توانم به شما اطمینان دهم که هند همیشه طرفدار صلح بوده است. وقتی به سخنان شما (پوتین) گوش دادم، خوش بینی شنیدم و امیدواری زیادی برای آینده در من بوجود آمد.»

وی همچنین ابراز اطمینان کرد که صلح تنها از طریق گفتگو حاصل می‌شود و برای افتادن در مسیر صلح آمیز، گفتگو بسیار ضروری است.

پوتین هند را شریک راهبردی روسیه نامید

رئیس جمهور روسیه نیز در جریان مذاکرات با نخست وزیر هند، به مشارکت استراتژیک بین دو کشور اشاره کرده و یادآور شد: من و شما در تماس دائمی با یکدیگر هستیم و توجه اصلی ما به توسعه روابط تجاری و اقتصادی بین دو کشور معطوف است.

ولادیمیر پوتین با اشاره به اینکه این روابط با منافع مردم هر دو کشور مطابقت دارد، تاکید کرد: «روسیه و هند یک دوستی دیرینه دارند و سال ۲۰۲۴ هفتاد و هفتمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک است و روابط دوجانبه ماهیت یک مشارکت استراتژیک ممتاز ویژه دارد.»

وی افزود: سال گذشته، گردش مالی ۶۰ درصد و حتی بشتر حدود ۶۶ درصد افزایش یافت و در سه ماهه نخست سال جاری هم ۲۰ درصد افزایش یافت.

رئیس جمهور روسیه همچنین به همکاری دو کشور در چارچوب سازمان‌ها و انجمن‌های بین المللی، از جمله در سازمان ملل، سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس اشاره کرد. او همچنین از توجه نخست وزیر هند به حل و فصل مشکلات حاد در عرصه بین المللی، از جمله تلاش برای یافتن راهی برای بحران اوکراین و دستیابی به صلح قدردانی کرد.

پوتین همچنین نارندرا مودی را به نشست سران بریکس در شهر کازان که در اکتبر ۲۰۲۴ برگزار می‌شود، دعوت کرد.

نخست وزیر هند روز گذشته برای یک سفر دو روزه وارد مسکو شد. طبق اطلاعات کرملین، پوتین و مودی عصر دیروز در یک دیدار غیر رسمی سه ساعت را با یکدیگر گذرانده و طی مذاکراتی رو در روی، در باره بسیاری از مسائل بحث وتبادل نظر کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->