مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) رهبر انصارالله: ملت یمن در یاری فلسطین، شرافتمندانه عمل کرد ترامپ دوباره حماس را تهدید کرد قسام جسد ۲ اسیر دیگر اسرائیلی را تحویل خواهد داد پزشکیان: شرایط فعالیت برای صادرکنندگان تسهیل شود یک انتخابات متفاوت در راه است | گزارش شهرآرانیوز از جزئیات دقیق برگزاری الکترونیک انتخابات شورا‌ها دو نظامی اسرائیلی در نوار غزه زخمی شدند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) دستور ‌رئیس قوه قضائیه به قاضیان: برای مهریه‌ مرد را زندانی نکنید آیت‌الله علم‌الهدی: بدون مقاومت مردم، ظهور معنایی نخواهد داشت | نقش جدی گروه‌های جهادگر در تقویت جریان مقاومت نایب‌رئیس مجلس: روابط اقتصادی ایران و عمان در حال ارتقا است سرلشکر پاکپور: به ایران تعدی شود، جهنم برپا می‌کنیم علی‌اف تمام محدودیت‌های ترانزیت کالا به ارمنستان را لغو کرد بازگشت ایران به نشست FATF پس از ۶ سال وقفه معاون رئیس جمهور آمریکا وارد اراضی اشغالی شد رئیس قوه‌قضائیه: دانشجویان هوشیار باشند که در زمین دشمن بازی نکنند رئیس جمهور سابق فرانسه به زندان رفت + فیلم پرداخت خسارت به ۵۰۰ واحد آسیب‌دیده آستانه‌اشرفیه در پی جنگ ۱۲ روزه آغاز شد کمیسر کل آژانس آنروا: صدای اسلحه‌ها را در غزه خاموش کنید به جوان ایرانی اعتماد کنیم هواپیمای باری آمریکایی حامل تسلیحات در پایگاهی در شمال الحسکه سوریه فرود آمد پژمان‌فر: از مجلس دهم تا الان، مخالف جدی الحاق به CFT بودم | تا زمان رفع تحریم‌‌ها، نباید این الحاق انجام شود سخنگوی دبیرکل سازمان ملل: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران باید احیا شود امیر قطر گسترش شهرک‌سازی اشغالگران در کرانه باختری را به‌شدت محکوم کرد معاون‌اول رئیس‌جمهور: یکی از دلایلی که از اهداف برنامه توسعه دور می‌شویم، مسئله آمار است تذکر‌های مهم رئیس قوه قضائیه به قضات | محسنی اژه‌ای: بزرگ‌ترین توقع مردم از قضات خوش اخلاقی است سانائه تاکائیچی، اولین نخست‌وزیر زن در ژاپن، کیست؟
سرخط خبرها

پیش‌بینی سناتور‌های آمریکایی از انتخابات: بایدن نمی‌تواند مقابل ترامپ پیروز شود

  • کد خبر: ۲۳۸۳۶۰
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۳
پیش‌بینی سناتور‌های آمریکایی از انتخابات: بایدن نمی‌تواند مقابل ترامپ پیروز شود
سه سناتور آمریکایی در یک جلسه محرمانه به همتایان خود گفتند که جو بایدن نمی‌تواند در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مقابل دونالد ترامپ به پیروزی برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، مایکل بنت سناتور ایالت کلرادو، جان تستر سناتور مونتانا و شرود براون سناتور اوهایو سه‌شنبه در جلسه‌ای که پشت در‌های بسته برگزار شد، درباره توانایی پیروزی بایدن بر ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ابراز تردید کردند.

یک منبع آگاه به آکسیوس گفت که سناتور‌های دموکرات در این جلسه درباره اینکه چه اقدامی باید در این زمینه انجام بدهند به نتیجه نرسیدند چرا که برخی از حامیان بایدن در این نشست همچنان از وی حمایت کردند.

همچنین سناتور‌هایی که نسبت به شانس پیروزی بایدن خوش‌بین نیستند، در مورد اینکه آیا وی بهترین گزینه آنهاست یا خیر، موضع روشنی اتخاذ نکردند.

به گفته یک سناتور حاضر در این جلسه، چاک شومر رهبر اکثریت دموکرات سنا از ایالت نیویورک در مخالفت یا حمایت از بایدن هیچ گونه استدلالی نکرد.

اما پس از آن، شومر سه بار تاکید کرد که «من با جو بایدن هستم.» وی روز دوشنبه نیز این جمله را گفته بود.

سناتور تستر در بیانیه‌ای گفت: بایدن باید به مردم آمریکا و من ثابت کند که می‌تواند این کار را انجام دهد.

سناتور بنت نیز سه‌شنبه شب به وقت محلی در مصاحبه با سی. ان. ان در پاسخ به این پرسش که آیا بایدن باید از مبارزات انتخاباتی کناره‌گیری کند، اظهار کرد: باید در این باره صحبت کنیم.

وی آشکارا درباره لزوم کناره‌گیری بایدن از مبارزات انتخاباتی سخنی نگفت، اما افزود: این مساله‌ای که رئیس جمهور باید بررسی کند.

تاکنون شماری از قانونگذاران دموکرات به صراحت خواستار کناره‌گیری بایدن از مبارزات انتخابات ریاست جمهوری شده‌اند.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا قرار است در آبان‌ماه برگزار شود و هر ۲ نامزد اصلی، با مشکلات مختلفی روبه‌رو هستند؛ جو بایدن به دلیل کهولت سن و ناتوانی آشکار جسمی و از سوی دیگر پرونده اتهامی علیه هانتر بایدن پسرش در میان رای دهندگان محبوب نیست و دونالد ترامپ نیز هنوز با محکومیت‌های دوران ریاست جمهوری‌اش دست‌و پنجه نرم می‌کند.

بایدن در اولین مناظره با ترامپ به لکنت افتاد، بیش از اندازه مکث می‌کرد و نتوانست در تمام طول مدت این مناظره به وضوح افکار خود را بیان کند. به دنبال آن، تردید‌ها در مورد توان ذهنی و جسمانی وی برای ادامه مبارزات انتخاباتی افزایش یافت.

رئیس جمهور آمریکا بامداد شنبه در مصاحبه‌ای با ای. بی. سی نیوز مدعی شد که عملکرد متزلزل وی در مناظره با ترامپ به دلیل آمادگی ضعیف، خستگی و بیماری بود.

با این حال، وی بار‌ها تاکید کرده که از مبارزات انتخاباتی کناره‌گیری نخواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->