سانحه رانندگی در محور تایباد؛ ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد تلاش آموزش و پرورش برای رتبه بندی کادر اداری مدارس امتیاز جدید برای هنرستانی‌ها | هنرستان‌ها می‌توانند از مراکز فنی‌‌وحرفه‌ای، رایگان استفاده کنند نایب‌رئیس مجلس به تغییر ساعت شروع مدارس اعتراض کرد مهارت معلمان آموزش خانواده باید بازنگری شود هشدار جدی: اشتباهات مرگبار در مصرف مسکن‌ها و راه‌های پیشگیری فعالیت ستاد احیای دریاچه ارومیه با محوریت معاون اول رئیس جمهور پرداخت هزار میلیارد تومان برای تأمین منابع شیرخشک در دستورکار قرار گرفت فرود ایران به چاله جمعیتی؛ کاهش نرخ باروری به زیر ۱.۳۶ و سالمندی ۲۶ درصدی تا ۱۴۳۰ | هشدار مدیر جمعیت مشهد: بدون اقدام فوری، جبران کاهش جمعیت بیش از ۱۰۰ سال زمان می‌برد! انتقاد نماینده مجلس از بلاتکلیفی آزمون کیفیت‌بخشی معلمان وام، طلا و ارز؛ ۳ حربه وسوسه‌انگیز کلاهبرداران سایبری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | اوج گرما در مشهد بیش از ۷ میلیون گردشگر خارجی در سال ۱۴۰۳ به ایران وارد شدند هدف‌گذاری ساخت ۵ هزار واحد خوابگاهی متأهلی در هر سال رأی پرونده قتل داریوش مهرجویی تأیید شد یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی باران نیامد؛ مشهد خشک‌تر از همیشه درمانگاه جهادی شهید رئیسی در مشهد افتتاح شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) شروع مدرسه از ۶ صبح! | چالش‌های یک سیاست اضطراری ارسال لیست بیمه تأمین‌اجتماعی در روز‌های پنجشنبه هم امکان‌پذیر است اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی خبر داد: بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در اکتشاف معادن
سرخط خبرها

صدور «شناسنامه سبک زندگی» در مراکز بهداشت

  • کد خبر: ۲۳۸۳۶۹
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷
صدور «شناسنامه سبک زندگی» در مراکز بهداشت
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از اجرای «نهضت سواد سلامت‌آموزی» خبر داد و گفت: این نهضت برای سبک زندگی در مقاطع مختلف کلید خورده؛ وزارت بهداشت با همکاری وزارت آموزش و پرورش و بهره‌مندی از ظرفیت مردمی بر مبنای شعار سال در نظر دارد نهضت سواد سلامت‌آموزی را برگزار کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر نفیسه حسینی‌یکتا ضمن اعلام این خبر، درباره اقدامات انجام شده به منظور دسترسی همگانی به طب ایرانی اظهار کرد: برنامه‌های متعددی به منظور ادغام طب ایرانی در نظام سلامت انجام شده و سیاستگذاری‌هایی برای تحقق این موضوع در نظر گرفته‌ایم. اقدمات با هدف دسترسی همگانی به طب ایرانی در تمام سطوح لحاظ شده است. 

ادغام طب ایرانی در شبکه بهداشتی جهت آموزش سبک زندگی سالم

وی با بیان اینکه «سطح یک خدمات» نخستین مواجهه مردم با نظام سلامت به حساب می‌آید، گفت: ادغام طب ایرانی به منظور آموزش سبک زندگی بر اساس آموزه‌های ایرانی در سطح یک شبکه بهداشتی به صورت ۱۰۰ درصدی اجرا شده است. سطح یک، نخستین مواجهه مردم با نظام سلامت به حساب می‌آید؛ به نحوی که مراقبان سلامت و بهورزان به ترتیب در مراکز جامع ارائه خدمات سلامت و خانه‌های بهداشت در شهر‌ها و روستا‌ها نسبت به ارائه خدمات مشغول هستند. 

مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه آموزش سبک زندگی براساس آموزه‌های ایرانی به صورت ۱۰۰ درصدی در مراکز سطح یک اجرا شده، اظهار کرد: متخصصان طب ایرانی، آموزش‌های سبک زندگی را به مربیان و بهورزان آموزش داده‌اند؛ تمام دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، این طرح را پیش برده‌اند. 

صدور شناسنامه سبک زندگی برای شهروندان

حسینی‌یکتا ادامه داد: برخی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور، ارائه آموزش سبک زندگی به مردم را آغاز کرده‌اند؛ به نحوی که شهروندان با مراجعه به مراکز جامع سلامت یا خانه‌های بهداشت می‌توانند «شناسنامه سبک زندگی» دریافت کنند. عادات و رفتار‌های غلط به شهروندانی که به مراکز جامع سلامت یا خانه‌های بهداشت مراجعه می‌کنند، گوشزد می‌شود و همچنین عادات درست به آنها آموزش داده می‌شود. همچنین پس از آموزش عادات درست و بیان رفتار‌های غلط، فرد در زمان‌های مشخص مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی درباره برنامه آتی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت برای آموزش شهروندان ایرانی گفت: در نظر داریم پس از اینکه شهروندان آموزش‌های لازم را دریافت کردند، در صورت نیاز برای آموزش به یک متخصص طب ایرانی یا فردی که دوره‌های آموزشی مورد تایید وزارت بهداشت را سپری کرده، ارجاع داده شوند. 

استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای اصلاح سبک زندگی

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با تاکید مجدد بر ضرورت اصلاح سبک زندگی گفت: استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای اصلاح سبک زندگی ضرورت دارد. طب ایرانی، پیشگیری از بیماری‌ها را بر درمان مقدم می‌داند. طرح‌های مختلفی به منظور پیشگیری از بیماری‌ها انجام داده‌ایم؛ به طور مثال، طرح «راهبران سلامت» در دوران پاندمی کرونا به منظور پیشگیری از بیماری‌ها را انجام دادیم.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت ادامه داد: «نهضت سواد سلامت‌آموزی» برای سبک زندگی در مقاطع مختلف کلید خورده، وزارت بهداشت با همکاری وزارت آموزش و پرورش و بهرمندی از ظرفیت مردمی بر مبنای شعار سال درنظر دارد نهضت سواد سلامت‌آموزی را برگزار کند.

اقبال مردم و لزوم تسهیل دسترسی به خدمات طب ایرانی

حسینی‌یکتا در پایان گفت: تمام تلاش دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به این منظور است که خدمات طب ایرانی به صورت علمی و درست در اختیار مردم قرار گیرد. با توجه به اینکه طب ایرانی مورد اقبال مردم جامعه قرار گرفته، سیاستگذار‌ها و تصمیم‌سازان باید در جهت طراحی اقداماتی باشند که دسترسی به خدمات سلامت تسهیل شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->