شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

«آلک بالدوین» تبرئه شد

  • کد خبر: ۲۳۸۸۹۶
  • ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹
«آلک بالدوین» تبرئه شد
پرونده اتهام قتل غیرعمد در فیلم «زنگار» الک بالدوین سرانجام بسته شد و دادگاه از وی رد اتهام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اتهام قتل غیرعمد برای آلک بالدوین دیروز (جمعه) توسط قاضی دادگاه رد و پرونده مختومه اعلام شد.

قاضی مری مارلو سامر این پرونده را رد کرد و حکمی که صادر کرد این بود که هیچ اتهامی دیگری بر این بازیگر وارد نیست.

این قاضی حکم داد که بر اساس اصل خطر مضاعف، بالدوین قابل محاکمه مجدد نیست و تصریح کرد که از اشتباه‌های دادستانی در این پرونده وحشت کرده است.

پس از صدور حکم بالدوین و همسرش هیلاریا اشک می‌ریختند.

جان دی، وکیل و مفسر حقوقی محلی گفت: این یک فاجعه برای سیستم قضایی نیومکزیکو بود. آنها بودجه هنگفتی از بودجه عمومی را برای پیگرد قانونی این پرونده صرف کردند. این یک فاجعه مطلق بود.

دفاعیات وکیل بالدوین بر این استدلال بنا شده بود که دادستان‌ها به عمد گلوله‌هایی را که ماه مارس به بازپرسان تحویل شده بود و مربوط به پرونده است، پنهان کردند. ارلیندا جانسون، یکی از ۲ دادستان ویژه، روز جمعه به دلیل آشفتگی شواهد، از این پرونده استعفا کرد.

بالدوین به دلیل تیراندازی به هالینا هاچینز فیلمبردار فیلم «زنگار» در سال ۲۰۲۱ محاکمه شد. هیات منصفه قرار بود روز جمعه شهادت کارآگاه اصلی را بشنود، اما به جای آن قاضی آنها را صبح جمعه به خانه فرستاد و در جلسه بعد از ظهر، قاضی بر اینکه چرا گلوله‌های شلیک شده در یک شماره پرونده جداگانه ثبت شده و از دفاع کنار گذاشته شده‌اند، تمرکز کرد.

وکیل بالدوین هم دادستان را زیر سوال برد و با تکیه بر شکست‌های مکرر در ارایه مدارک محکمه پسند، پرسید آیا قصد موریسی تحقیر بالدوین است؟ دادستان هم این اتهام را رد کرد و گفت هم از فیلم‌های بالدوین و هم موضع‌گیری‌های سیاسی وی قدردانی می‌کند.

دادگاه بالدوین از روز چهارشنبه آغاز شد؛ در حالی که در هفته‌های اخیر، به کرات مطرح شده بود که دادستان مجموعه‌ای از اطلاعات از جمله گزارش‌های پزشکی قانونی، ایمیل‌ها و فیلم‌های موجود را مخفی کرده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->