اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

دریافت گذرنامه برای زیارت عتبات را به دقیقه ۹۰ موکول نکنید

  • کد خبر: ۲۳۹۰۱۸
  • ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۹
دریافت گذرنامه برای زیارت عتبات را به دقیقه ۹۰ موکول نکنید
معاون اجتماعی پلیس پایتخت، با اشاره به سفرهای زائران ایرانی به کشور عراق و کربلای معلی، گفت: زائران برای دریافت و تمدید گذرنامه های زیارتی در اولین فرصت اقدام کنند و این امر را به روزهای آخر موکول نکنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ علی همه خانی، با تاکید بر اینکه بسیاری از زائران، به امید این که هنوز فرصت برای دریافت گذرنامه زیارتی دارند، این امر را به روز‌های آخر موکول می‌کنند، گفت: متاسفانه این تاخیر باعث می‌شود بسیاری از زائران برای سفر‌های خود با مشکل روبه‌رو شوند. در همین راستا نیز پلیس پایتخت تمهیداتی را برای تسهیل در دریافت گذرنامه‌ها در نظر گرفته است که بر اساس آن شهروندان و زائران به راحتی می‌توانند در ایام ماه محرم برای دریافت این گذرنامه‌ها اقدام کنند.

وی در تشریح این تسهیلات گفت: متفاضیان صدور گذرنامه زیارتی، می‌توانند از طریق اپلیکیشن "پلیس من" یا با مراجعه به آدرس POLICE-MAN.IR در بستر فضای مجازی درخواست خود را ثبت کنند تا اقدامات لازم برای صدور انجام شود. همچنین دو مرکز صدور گذرنامه در شهر ری و خیابان مطهری روبروی خیابان کوه نور تهران، نیز در حال حاضر اقدام به صدور گذرنامه می‌کنند.

همه‌خانی، با اشاره به اینکه گذرنامه زیارتی، پاسپورتی است که تنها برای ایام اربعین و برای مسافرت به کشور عراق و شرکت در مراسم پیاده روی اربعین، قابل استفاده است، گفت: با تدابیر اندیشیده شده در پلیس پایتخت، همکارانم در اداره مهاجرت و گذرنامه تهران بزرگ، تمام تلاش خود را می‌کنند که مشکل خاصی برای صدور گذرنامه شهروندان و زائران پیش نیاید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->