ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

ناصر کنعانی: کشورهای بریکس با دروغ‌پراکنی‌های غرب مقابله می‌کنند

  • کد خبر: ۲۳۹۰۲۲
  • ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۶
ناصر کنعانی: کشورهای بریکس با دروغ‌پراکنی‌های غرب مقابله می‌کنند
رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای ایران گفت:‌ کشورهای بریکس با دروغ‌پراکنی‌های غرب مقابله می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر کنعانی در گفت و گویی در مسکو در پایان این نشست یادآور شد: نشست سخنگو یان در چارچوب برنامه‌هایی برگزار شد که دولت روسیه برای دوره یک ساله ریاست خود بر گروه بریکس تدوین کرده است.

وی خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی و تبادل اطلاعات مشترک میان کشورهای عضو گروه بریکس درباره اهداف این گروه از موضوعات مطرح در این نشست بود.

رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای ایران گفت: در این نشست همچنین درباره راهکارهای مقابله با اطلاعات غلط و همچنین دروغ‌پراکنی از سوی رسانه‌های موسوم به رسانه‌های اصلی وابسته به گروه غرب در چرخه اطلاعات علیه کشورهای مستقل تبادل نظر شد.

وی ادامه داد: تقویت ارتباطات رسانه‌ای میان کشورهای عضو گروه بریکس و چگونگی تبادل و چرخش اطلاعات در زمینه‌های مورد علاقه اعضا در چارچوب اهداف این گروه نیز در دستور کار نشست سخنگویان وزارتخانه‌های امور خارجه کشورهای عضو بود.

کنعانی از بررسی چگونگی استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی برای تقویت همکاری‌های رسانه‌ای و دیپلماسی عمومی در چارچوب اهداف گروه بریکس در نشست مسکو سخن گفت.

وی افزود: توجه به هوش مصنوعی به عنوان ظرفیت جدید در حوزه فعالیت‌های رسانه‌ای و دیپلماسی عمومی نیز از موضوعات مهمی بود که روز جمعه مورد مشورت و تبادل نظر سخنگویان شرکت کننده در این نشست قرار گرفت.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه نشست آتی سران کشورهای عضو گروه بریکس آبان‌ماه ۱۴۰۳ در کازان مرکز تاتارستان روسیه برگزار می‌شود، گفت: در نشست سخنگویان بریکس، درباره اجرای برنامه‌های مشترک اطلاع‌رسانی و دیپلماسی عمومی در این پیوند و نیز زمینه‌سازی برای تقویت همکاری‌های رسانه‌ای‌، فرهنگی و استفاده از شبکه‌های مجازی تبادل نظر شد.

وی اظهار داشت: در نشست مسکو توافق شد که گروه بریکس و سخنگویان وزارتخانه‌های امور خارجه کشورهای عضو این گروه، سازوکار مشترکی برای تبادل اطلاعات مشترک در فضای رسانه‌ای و نیز مجازی تعریف کنند.

به گفته کنعانی، تبادل گروه‌های رسانه‌ای و خبری و تقویت تبادل اطلاعات بین رسانه‌های اصلی کشورهای عضو بریکس از دیگر موضوعات نشست یک روزه مسکو بود.

وی افزود: در این باره مقرر شد که مشورت‌ها ادامه یابد و سازوکارهای مشترکی برای همکاری‌های اعضا تعریف شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین گفت: در حاشیه این نشست فرصتی برای گفت‌وگوهای دوجانبه با سخنگویان کشورهای شرکت‌کننده فراهم شد و در جلسات دوجانبه‌ای که با همتایان خود در کشورهای روسیه، برزیل، امارات و اتیوپی و دیگر اعضای شرکت‌کننده داشتیم درباره تقویت همکاری‌های رسانه‌ای و همچنین فرهنگی مشورت‌های خوبی صورت گرفت.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->