جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عربستان و قطر جنایت «المواصی» را محکوم کردند

  • کد خبر: ۲۳۹۰۵۴
  • ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۳
عربستان و قطر جنایت «المواصی» را محکوم کردند
عربستان و قطر در بیانیه‌های جداگانه‌ جنایات تازه رژیم صهیونیستی در منطقه «المواصی» واقع در «خان یونس» محکوم کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه عربستان سعودی و قطر به دنبال جنایت رژیم صهیونیستی در خان یونس و بمباران پناهگاه «المواصی» که منجر به شهادت بیش از ۷۰ نفر و مجروح شدن بیش از ۲۹۰ نفر شده را محکوم کردند.

در بیانیه وزارت امور خارجه عربستان در این باره آمده است: ما ادامه جنایت نسل کشی علیه ملت فلسطین توسط ماشین جنگی صهیونیست‌ها که آخرین مورد آن هدف قرار دادن اردوگاه‌های آوارگان در خان یونس بود را به شدت محکوم می‌کنیم.

وزارت امور خارجه قطر نیز در بیانیه‌ای تاکید کرد: قطر قتل عام شنیع نیرو‌های اشغالگر علیه آوارگان فلسطینی در المواصی واقع در خان یونس را به شدت محکوم می‌کند.

در این بیانیه آمده است: این حمله یک کشتار سبوعانه و تکمیل حلقه جدیدی از جنایت مستمر اشغالگران ضد ملت فلسطین و ضد بشریت است و تکرار چنین جنایت‌هایی از سوی اشغالگران در بحبوحه جنگ علیه غزه ثابت می‌کند که جامعه جهان بیش از پیش نیازمند تلاش فوری و ضروری برای پایان دادن به این تجاوز در نوار غزه است.

گفتنی است ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی ساعاتی پیش چادر‌های آوارگان فلسطینی را در المواصی شهر خان یونس در جنوب نوار غزه هدف قرار داد و جنایت هولناکی را مرتکب شد.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که ۷۹ فلسطینی در جنایت اشغالگران صهیونیست در منطقه المواصی در خان یونس به شهادت رسیده و ۲۸۹ نفر نیز زخمی شدند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->