دعوت سپاه امام رضا(ع) از مردم برای شرکت در جشن انقلاب عراقچی: کوچاندن اجباری مردم غزه اجرای نقشه استعماری محو فلسطین است سازمان همکاری اسلامی اظهارات اخیر ترامپ درمورد غزه را محکوم کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست! اجرای آزمایشی طرح فوریت‌های اداری در یکی از استان‌های کشور پاسخ سخنگوی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم دفن مهدی حاج محمد در قبر یک استقلالی دیگر | بهشت زهرا(س) توضیح داد قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود پزشکیان: کشور‌های اسلامی با کمک هم می‌توانند غزه را دوباره آباد کنند راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود صدراعظم آلمان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد انگلیس خواهان اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه شد کابینه جدید لبنان رسما تشکیل شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعلیق یک فرمان جنجالی دیگر ترامپ سخنگوی دولت: مذاکرات با کشور‌های اروپایی ادامه دارد آیا افغانستان برای آسیای مرکزی تهدید است؟ صهیونیست‌ها خانه‌های لبنانی‌ها را در عدیسه آتش زدند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) شمار شهدای غزه از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران منصوب شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور پزشکیان افتتاح شد بروجردی: مسائل و منافع ملی خود را به دور از آمریکا به پیش می‌بریم رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف دیدار کردند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + تصاویر شکایت ۱۹ دادستان آمریکایی از ترامپ به دلیل دسترسی کارمندان تیم ایلان ماسک به اطلاعات محرمانه آزادی ۳ اسیر صهیونیست دیگر توسط حماس (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) سرلشکر سلامی: ایران در ایام پیروزی انقلاب جبل‌النور شد و بعثت مجددی از اسلام صورت گرفت واکنش وزیر خارجه آلمان به اقدام ترامپ در تحریم دیوان لاهه: «کسی بالاتر از قانون نیست»
سرخط خبرها

کنایه مقام حماس به نتانیاهو درباره خبر ساختگی ترور فرمانده قسام

  • کد خبر: ۲۳۹۰۵۵
  • ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۰
کنایه مقام حماس به نتانیاهو درباره خبر ساختگی ترور فرمانده قسام
یکی از رهبران جنبش حماس در غزه کشته شدن فرمانده کل گردان‌های قسام را در حملات امروز رژیم صهیونیستی به خان یونس را تکذیب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، خلیل الحیه از رهبران جنبش حماس در مصاحبه با الجزیره به اظهارات نتانیاهو در توجیه مذبوحانه در جنایات امروز ارتش اشغالگران در المواصی در شهر خان یونس واکنش نشان داد.

نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در غزه در مصاحبه با الجزیره تاکید کرد که نتانیاهو امیدوار بود که در سخنرانی خود یک پیروزی جعلی را اعلام کند.

خلیل الحیه در گفت‌وگوی تلویزیونی خود با شبکه قطری تاکید کرد که ادعا‌های رژیم اشغالگر و نتانیاهو کاملاً نادرست و بی اساس است.

الحیه اظهار داشت که ما به نتانیاهو می‌گوئیم که محمد ضیف هم اکنون سخنان تو را می‌شنود و آن را به تمسخر می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه دشمن صهیونیستی به دنبال قتل و کشتار و نابودی و هدف قرار دادن زنان و کودکان است، خاطرنشان کرد که نتانیاهو می‌خواهد معادلات را به هم زده و طرف‌های واسطه و ضامن‌های توافق را در شرایطی سخت قرار دهد و بر پشتوانه مردمی مقاومت فشار بیاورد.

وی گفت: ما بر اساس مواضع و اعتقادات خود و نه تحت فشار، نهایت نرمش و انعطاف را نشان دادیم.

خلیل الحیه تاکید کرد که نتانیاهو نه به دنبال توافق است و نه آزادی اسرای صهیونیستی.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به کشتار الموصی گفته است که دیشب زمانی که شاباک این مسئله را (حضور محمد ضیف) با من در میان گذاشت از آن حمایت کردم.

وی گفته تهاجم به منطقه المواصی در خان یونس برای هدف قرار دادن محمد الضیف رهبر قسام و معاونش رافع سلامه انجام گرفته، اما اطلاعی از سرنوشت الضیف ندارم.

گفتنی است ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی ساعاتی پیش چادر‌های آوارگان فلسطینی را در المواصی شهر خان یونس در جنوب نوار غزه هدف قرار داد و جنایت هولناکی را مرتکب شد.

وزارت بهداشت فلسطین گزارش داد که آوارگان فلسطینی که به دنبال سرپناه بودند، مورد حمله قرار گرفتند. طبق این گزارش، حدود نیمی از کشته شدگان «زنان و کودکان» بودند.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که ۷۹ فلسطینی در جنایت اشغالگران صهیونیست در منطقه المواصی در خان یونس به شهادت رسیده و ۲۸۹ نفر نیز زخمی شدند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->