قالیباف به مقام سیمون بولیوار ادای احترام کرد شلیک مجدد موشک از سمت یمن به فلسطین اشغالی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف با وزیر خارجه ونزوئلا دیدار کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین مدعی ساقط کردن بیش از ۴۰ فروند هواپیمای نظامی روسی شد فضائلی: انقلاب اسلامی به راحتی شکل نگرفته و دشمن هم نمی‌تواند به راحتی آن را از پا در آورد دیدار الجولانی با امیر کویت رئیس جمهور: مصرف انرژی ما نسبت به همسایگان مناسب نیست قالیباف وارد کاراکاس شد | توسعه روابط پارلمانی در ونزوئلا عراق در همکاری با چین اولین رآکتور هسته‌ای خود را می‌سازد رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند جزئیات سفر وزیر امور خارجه به مصر واکنش ویتکاف به موضع حماس درباره طرح آتش‌بس ترامپ قالیباف در رأس هیئت پارلمانی ایران، برای حضور در اجلاس بریکس راهی آمریکای لاتین شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لایحه متناسب‌سازی حداقل‌بگیرها هم به مجلس ارائه شد | تصویب آیین‌نامه واردات خودروی مدل ۲۰۱۹ به‌بالا برای همه ایرانیان + فیلم

  • کد خبر: ۲۳۹۴۴۷
  • ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
لایحه متناسب‌سازی حداقل‌بگیرها هم به مجلس ارائه شد | تصویب آیین‌نامه واردات خودروی مدل ۲۰۱۹ به‌بالا برای همه ایرانیان + فیلم
سخنگوی دولت گفت: لایحه‌ای در دولت تصویب شد که به مجلس ارائه می‌شود که در صورت تأیید، حداقل‌بگیران هم شامل این تناسب‌سازی می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری‌جهرمی در حاشیه جلسه هیئت دولت، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جلسه امروز هیئت وزیران به ریاست مخبر تشکیل شد. مصوبه مهم جلسات اخیر هیئت دولت آخرین گام در مسیر مقابله با انحصار خودروسازی بود که آخرین گام در امتداد برنامه‌ای است که ازپیش در دولت تدوین شده بود و مرحله‌به‌مرحله پیش می‌رفت. یک خودروساز ۵ همت از سوی دولت به‌دلیل گران‌فروشی جریمه شده بود؛ بنابراین، امسال برنامه‌ریزی شده است که یک میلیون و ۷۰۰ هزار خودرو تولید شود. ضمن اینکه واردات خودرو در دولت سیزدهم به‌تدریج آزاد شده که از خودرو‌های هیبریدی شروع شد. امروز آخرین گام برای واردات خودروی دست‌دوم برداشته شد و به شرط مدل ۲۰۱۹ به‌بالا برای همه ایرانیان آزاد شد که آیین‌نامه آن در دولت تصویب شد.

وی با بیان اینکه لزوم رعایت استاندارد‌های روز اروپا در واردات خودرو‌های دست دوم حتمی است، افزود: واردات خودرو‌های پلاک منطقه‌آزاد به سرزمین اصلی، در این آیین‌نامه موردتأکید است.

سخنگوی دولت در ادامه گفت: در راستای حمایت ساخت تجهیزات و ملزومات پزشکی مواد اولیه و ساخت این ملزومات مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند. فهرستی به تصویب هیئت وزیران رسید که همه این ملزومات مشمول کاهش حقوق ورودی شوند تا امکان تولید ملزومات پزشکی با هزینه‌های پایین‌تر فراهم شود.

بهادری‌جهرمی درخصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، اعلام کرد: در فرایند متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، بررسی آیین‌نامه ابلاغ شد و حداقل‌بگیرها از این متناسب‌سازی محروم شده بودند. ابتدا به صورت علی‌الحساب مبلغی واریز شد و سپس، لایحه‌ای در دولت تصویب شد که به مجلس ارائه می‌شود که در صورت تأیید، حداقل‌بگیران هم شامل این تناسب‌سازی می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->