ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است
سرخط خبرها

جان بولتون: ترامپ نمی‌داند چه رویکردی در قبال ایران دارد

  • کد خبر: ۲۳۹۹۳۱
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵
جان بولتون: ترامپ نمی‌داند چه رویکردی در قبال ایران دارد
مشاور سابق امنیت ملی آمریکا با پیش‌بینی خروج واشنگتن از ناتو در صورت پیروزی ترامپ، گفت او «نمی‌داند و شاید هم تا پایان دوره ریاست‌جمهوری‌اش نداند که چه رویکردی در قبال ایران دارد».

به گزارش شهرآرانیوز؛ جان بولتون، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا درباره امکان کناره‌گیری «دونالد ترامپ» نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از ناتو در صورت بازگشت به کاخ سفید گفت: من فکر نمی‌کنم موضع او تغییر کرده باشد. فکر نمی‌کنم کسی در تیم او بداند که چه قصدی در مورد ناتو دارد. ترامپ در سال ۲۰۱۸ گفت که از ناتو خارج خواهد شد و او می‌تواند دوباره این کار را انجام دهد.

بولتون که در دولت ترامپ کار می‌کرد و در سال ۲۰۱۹ پس از تنش با رئیس جمهور سابق برکنار شد، خاطرنشان کرد «ترامپ ماهیت پیمان دفاع جمعی را درک نمی‌کند و معتقد است که ایالات متحده خدمات دفاعی را بر اساس قراردادی به گروهی از کشور‌های ناسپاس اروپایی ارائه می‌کند که هزینه آن را نمی‌پردازند».

او که با رسانه قطری «الشرق» گفتگو می‌کرد، اظهار داشت: ترامپ انتقادات دیگری هم دارد. به عنوان مثال از توافقنامه تجارت آزاد با کشور‌های اروپایی و خرید گاز از سوی اتحادیه اروپا از روسیه خوشش نمی‌آید و همه اینها دلایلی برای خروج احتمالی از ناتو بوده است.

بولتون گفت: رئیس‌جمهور سابق معتقد نیست که اتحاد دفاعی مشترک ایالات متحده را امن‌تر می‌کند، زیرا او معتقد است که ما این کار را به نفع اروپایی‌ها انجام می‌دهیم و به نفع ایالات متحده نیست.

احتمال بازگشت ترامپ به کاخ سفید با توجه به انتقادات مکرر وی از پیمان ناتو نگرانی تعدادی از ۳۲ کشور عضو این پیمان را برانگیخته است.

ترامپ قبلا اعلام کرده بود که از اعضای ناتو که هدف هزینه‌های نظامی این پیمان را که ۲ درصد تولید ناخالص داخلی هر عضو است، محقق نکرده‌اند، در صورتی که مورد حمله نظامی قرار گیرند، دفاع نخواهد کرد. وی همچنین با میزان کمک‌های ارائه شده به اوکراین مخالفت کرد.

بولتون درباره آینده روابط آمریکا با ایران در دوره ریاست جمهوری احتمالی ترامپ گفت: ترامپ خودش نمی‌داند و شاید هم تا پایان دوره ریاست‌جمهوری‌اش نداند که چه رویکردی در قبال ایران دارد. چند هفته قبل از خروجش از برجام به «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه و «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان اطلاع داد که کاملا آماده مذاکره برای یک توافق بزرگتر با تهران است، نه تنها در مورد تسلیحات هسته‌ای، بلکه در مورد موشک‌های بالستیک و حمایت (ادعایی) ایران از گروه‌های مسلح در منطقه.

او مدعی شد: فکر می‌کنم ایرانی‌ها احتمالا تصمیم می‌گیرند با ترامپ که قصد داشت با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به مذاکره بنشیند، مذاکره کنند.

او توضیح داد: ترامپ معتقد است که روابط بین‌الملل کاملا به روابط شخصی بین رهبران بستگی دارد. وی معتقد است که اگر روابط شخصی خوبی با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه داشته باشد، به این معنی است که روابط روسیه و آمریکا خوب است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->