کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی با اصلاح سیستم روشنایی معابرسطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است امضای قرارداد نوسازی روشنایی شهرستان مشهد با سرمایه‌گذاری ۶۶۰ میلیارد تومانی صرفه‌جویی ۷۵درصدی مصرف برق مشهد با استفاده از تکنولوژی نوین LED + ویدئو قبل از جراحی بینی از اصالت دستگاه‌های پزشکی مطمئن شوید! جنایت خونین پسر ۱۸ ساله مست در تهرانسر(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط دلبر، ماده یوز توران پایدار است کشف ۲۹۰ کیلوگرم مواد مخدر در گمرک دوغارون تایباد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) تنبیه بدنی دانش‌آموزان با شیلنگ | فرد خاطی به تخلفات اداری معرفی شد+ویدئو جسد کشاورز ۷۰ ساله اهل فریدونکنار در رودخانه کشف شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی برای خراسان رضوی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) چه کسانی از شرکت در آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۴، محروم شدند؟ اجرای مانور مشترک نظارت بر پاکسازی کالا‌های قاچاق در مشهد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) توصیه‌ای برای بهبود خواب سالمندان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | آلودگی هوا در راه مشهد کاهش مراجعات اهداکنندگان خون در روزهای پایانی سال شمار جان‌باختگان گازگرفتگی در خراسان‌رضوی ۱۹ درصد کاهش یافت (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آمادگی اورژانس ۱۱۵ مشهد جهت خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران امام رضا (ع) افزایش کلاهبرداری با شگرد خدمات مسافرتی در آستانه نوروز | ارجاع ۲۷۰ پرونده در ۴ روز اجرای طرح صدور گواهی ولادت الکترونیک در کشور بازداشت ۳ متهم در پیگیری ۲ پرونده سرقت | «ریش طلایی» دستگیر شد ثبت ۱۶ هزار گزارش تخلف رانندگی در کشور توسط بازرسان نامحسوس طی شش‌ماهه دوم ۱۴۰۳ اختلاف حساب موجر و مستأجر منجر به قتل زن صاحب‌خانه شد مدیرکل بهداشت کمیته امداد: خدمات بستری مددجویان رایگان می‌شود روزانه در کشور، ۴۸ نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند کمبود پزشک در تعطیلات نوروز معضل جدی برای کشور است پیش‌بینی بارش باران در نقاط مختلف کشور | دما افزایش می‌یابد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) تشدید بازرسی‌ها جهت شناسایی مداخله‌های درمانی غیرپزشکان توقیف گواهینامه متخلفان حادثه‌ساز در سفر‌های نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جاده‌های کشور (۱۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سازمان بازرسی به انتصابات مدیران در شهرداری تهران ورود کرد

  • کد خبر: ۲۴۰۱۸۲
  • ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
سازمان بازرسی به انتصابات مدیران در شهرداری تهران ورود کرد
عضو شورای شهر تهران از ورود سازمان بازرسی کل کشور به انتصابات در شهرداری تهران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ناصر امانی در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز شورای شهر تهران ضمن تقدیر از اقدامات شهرداری تهران برای حمایت از هیات‌ها و سیاه پوشی شهر در ایام محرم، گفت: ما رسانه نداریم و مجبوریم که برای دفاع از حیثیت خود و تنویر افکار عمومی از وقت شورا استفاده کنیم چراکه روزنامه همشهری در روز چهارشنبه از قول سخنگوی شهردار تهران در پاسخ به ویدیوئی که در فضای مجازی وایرال شده بیانه‌ای منتشر کرده است که در آن فیلم فردی ادعا می‌کند در شهرداری تهران پست فروشی می‌شود و من کاری به صحت و سقم ویدئو ندارم؛ اما پاسخ به بیانیه این سخنگو دارم که در بند ۴ این بیانیه اسم من را آورده است.

وی با بیان اینکه در بند چهارم این بیانیه گفته‌اید که اعضای شورای شهر تهران از جمله آقای امانی از همه بهتر می‌دانند که شهردار تهران چقدر فسادستیز است، اظهار کرد: از سراسر کشور و همکاران در دفاع مقدس همرزمانم در نیروی زمینی و پلیس با من تماس گرفتند که این مسئله چه ارتباطی با شما دارد که روی شما متمرکز شده. جای سوال است که شهردار تهران و آقای محمدخانی بگوید که ارتباط من با فسادستیزی و آن ویدئو چیست که خودم خبر ندارم؟ بله اطلاعات من از فسادستیزی آقای زاکانی زیاد است؛ اما متاسفانه در شهرداری تهران یقه کسانی را می‌گیرند که معلول سیستم فسادزای شهرداری تهران هستند و خود آقای محمدخانی در خاطر دارند که در ابتدای این دوره من و تعدادی از اعضای شورای شهر تهران هشدار دادیم که از پرونده سازی علیه کارمندان مظلوم شهرداری تهران خودداری کنید. آن زمان عدد ۱۵۰۰ پرونده‌ای که به هیات رسیدگی  تخلفات شهرداری تهران ارائه شده را مطرح کردیم تاپرونده ها به درستی بررسی شود تا بی دلیل سابقه سوء برای کارکنان زحمت کش شهرداری ایجاد نشود.

امانی ادامه داد: من سوالاتی از سخنگوی شهرداری تهران دارم و آن هم اینکه در ویدئو پست فروشی که فرد آن شناخته شده است شما در بیانیه آنرا تکذیب کردید؛ اما متاسفم که تکذیب شما چاره ساز نیست چرا که تکذیب شما از نظر حقوقی ارزش ندارد آنهم بعد از یک هفته تأخیر. در حالی که دادگستری تهران مجبور شد وارد شود و در بیانیه‌ای اعلام کرد که وارد عمل شده است و سازمان بازرسی کل کشور گزارش قانون شکنی و تخلفات شهرداری تهران در زمینه انتصاب مدیران را به وزیر کشور گزارش کرده است.

وی بیان کرد: اگر تشکیل پرونده برای یکی از بستگان عضو شورای شهر نشانه فسادستیزی شهردار تهران است چرا با فاصله اندکی آن مسئول مربوطه را عزل کردید؟ و شهردار تهران در مصاحبه رسمی و تلویزیونی علت اصلی عزل را پرونده سازی برای دیگران عنوان کردند.

عضو شورای شهر تهران گفت: بله تا وقتی برای دیگران پرونده سازی می‌شد محبوب و مقرب بود؛ اما وقتی برای نزدیکان و محبوبان شهردار تهران تشکیل پرونده داد، مغضوب شد و شبانه کنار گذاشته شده است و آقای مطهر خطاب به شما می‌گویم که من به قول آقای نادعلی یکی از مسن های شورا هستم و به شما نصیحت می‌کنم که جوانی،‌ قدرت و ثروت اسب سرکشی است که افراد زیاد و بزرگی را به پرتگاه کشانده است و شما هم جوان هستی، هم صدها میلیارد تومان از جیب مردم و بودجه شهرداری تهران و هم رسانه بزرگی در اختیار شماست و از روزی بترسید که پرده‌ها کنار می‌رود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->