حضور رئیس جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + عکس ایران خواستار محکومیت تهدید‌های تروریستی اسرائیل و آمریکا از سوی سازمان ملل شد نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن»
سرخط خبرها

تصمیم آمریکا و ژاپن برای امضای سند دفاع هسته‌ای

  • کد خبر: ۲۴۰۲۷۱
  • ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۳
تصمیم آمریکا و ژاپن برای امضای سند دفاع هسته‌ای
روزنامه ژاپنی یومیوری شیمبون امروز (یکشنبه) به نقل از منابع مطلع گزارش داد که ژاپن و ایالات متحده اولین سند مشترک در مورد سیاست بازدارندگی گسترده را تهیه خواهند کرد که شامل بندی در مورد عزم ایالات متحده برای محافظت از ژاپن با ابزار‌های مختلف از جمله سلاح‌های هسته‌ای است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این روزنامه گزارش داد که سند مشترک حاوی موضع هر دو کشور در مورد تحقق سیاست بازدارندگی است.

بنا بر گزارش‌ها، این سند شامل بندی در مورد عزم ایالات متحده برای کمک به بازدارندگی منطقه‌ای ژاپن از طریق ابزار‌های مختلف از جمله سلاح‌های هسته‌ای و شناسایی فرصت‌هایی است که واشنگتن می‌تواند در زمان صلح و در مواقع اضطراری احتمالی از آنها استفاده کند.

در این گزارش آمده است: «این سند همچنین انواع موقعیت‌هایی را که ژاپن با آن مواجه است، مشخص می‌کند که در صورت وقوع آن، ایالات متحده می‌تواند گام‌های تلافی جویانه علیه کشور‌های ثالث بردارد و مسیر‌های احتمالی چنین واکنشی را مشخص کند.

در این گزارش همچنین آمده است که انتظار می‌رود وزرای دفاع ژاپن و ایالات متحده در نشستی در توکیو در اواخر ژوئیه در مورد محتوای احتمالی این سند، گفتگو کنند.

این گزارش می‌افزاید که این اقدام در پی مطرح شدن ادعای «تشدید تهدید هسته‌ای» چین و روسیه صورت می‌گیرد.

در سال ۲۰۱۰، دولت‌های ژاپن و ایالات متحده بحث در مورد راه‌های حفظ و تقویت بازدارندگی گسترده صحبت و رایزنی‌های منظم در مورد این موضوع را با حضور مقامات مسئول سیاست خارجی و امور دفاعی آغاز کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->