واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی: بیانات رهبری مسیر مجلس را برای رأی به وزرا روشن کرد

  • کد خبر: ۲۴۰۴۴۰
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی: بیانات رهبری مسیر مجلس را برای رأی به وزرا روشن کرد
نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی گفت: مقام معظم رهبری در این دیدار، ملاک‌هایی را مشخص کردند که مدنظر دولت و نمایندگان قرار بگیرد؛ در واقع تکلیف نمایندگان را روشن کردند تا به کمتر از ملاک‌هایی که ایشان فرمودند، رأی ندهند.

علی‌اصغر نخعی‌راد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز درخصوص دیدار با رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: اولین تجربه من بود که به عنوان نماینده مجلس شورای اسلامی همراه سایر نمایندگان به محضر حضرت آقا شرفیاب شدیم و بیانات ایشان بسیار مفید بود. محور سخنان ایشان این بود که مجلس شورای اسلامی باید با نگاهی غیررقابتی و رفاقتی رئیس‌جمهور منتخب را کمک کند که امور را پیش ببرد و موفقیت این رئیس‌جمهور و این دولت موفقیت نظام محسوب می‌شود. در پایان نیز توصیه‌های ایشان برای وزرای دولت بسیار راهگشا و مهم بود.

وی افزود: مقام معظم رهبری در این دیدار، ملاک‌هایی را مشخص کردند که مدنظر دولت و نمایندگان قرار بگیرد؛ در واقع تکلیف نمایندگان را روشن کردند تا به کمتر از ملاک‌هایی که ایشان فرمودند، رأی ندهند. ما باید با دولت همکاری کنیم. یک طرف، ملاک‌های مجلس بوده و طرف دیگر، ملاک‌هایی است که مدیر نظام انقلابی باید داشته باشد و در جمع بین این دو، ممکن بود افراط یا تفریط کنیم که رهبری در این دیدار، تکلیف ما را روشن کردند که دولت باید با ملاک‌های مشخص‌شده، وزرا را معین کند و از طرفی، مجلس مکلف است که به وزیری با کمتر از این ملاک‌ها رأی ندهد؛ لذا در این زمینه، خط مشخص شده است. بنابراین دولت مکلف است وزرایی را تعیین کند که در شأن نظام انقلابی ما باشند. نتیجه مطلوبی بود که علاوه بر بردن حظ معنوی از حضور ایشان، تکلیف مجلس نیز روشن شد.

نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری، وزرا باید انقلابی، خوش‌نام و پاک‌دست باشند، سوءسابقه نداشته باشند و امیدوار به آینده باشند. درواقع افرادی که برای ترساندن مردم و برای کسب رأی برای نامزد مدنظر ورود پیدا کردند و با سیاه‌نمایی، آینده جمهوری اسلامی را تیره‌وتار نشان دادند، صلاحیت وزارت ندارند و افرادی که ملاک‌های انقلاب را قبول ندارند یا به هردلیل پای ملاک‌های انقلاب نیستند، از نظر مقام معظم رهبری صلاحیت ندارند. علاوه بر اینکه وزرا باید کارآمد و مردمی بوده و به نحوی باشند که حضور آن‌ها در وزارت، در شأن نظام جمهوری اسلامی باشد.

نخعی‌راد تأکید کرد: این دیدار دو جنبه دارد؛ یکی، وجهه معنوی است که نمایندگان در ابتدای دوره، حظ و بهره معنوی می‌برند و تا یک سال آینده که دومرتبه شرفیاب می‌شویم، روحیه می‌گیرم و محکم‌تر پای کار خود هستیم و دیگر اینکه از بیانات و رهنمودهای ایشان استفاده می‌کنیم که خوشبختانه در هر دو مورد، بهره کامل بردیم.

وی درخصوص توصیه مقام معظم رهبری به نمایندگان مجلس گفت: فرمودند که اولین مسئولیت و پاسخگویی ما مقابل خداست و رأیی که می‌دهیم یا کاری که انجام می‌دهیم، نباید فکر کنیم که ما پاسخگو نیستیم؛ هر تصمیمی که می‌گیریم، باید پاسخگو باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->