رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

ارائه خدمات در ۵۶ سلامتکده دولتی و خصوصی و درمان سرپایی با طب ایرانی

  • کد خبر: ۲۴۰۶۲۶
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
ارائه خدمات در ۵۶ سلامتکده دولتی و خصوصی و درمان سرپایی با طب ایرانی
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت درباره اقدامات و برنامه‌های وزارت بهداشت برای دسترسی همگانی به طب ایرانی توضیح داد و گفت: در حال حاضر، ۲۹ سلامتکده دولتی و ۲۷ سلامتکده در بخش خصوصی، خدمات درمان سرپایی طب ایرانی را ارائه می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر نفیسه حسینی‌یکتا درباره اقدامات وزارت بهداشت به منظور دسترسی همگانی به طب ایرانی اظهار کرد: در نظر داریم تعدادی داروی گیاهی در قفسه بهورزان قرار دهیم که آن‌ها دارو‌ها را در اختیار مراجعه‌کنندگان قرار دهند. این طرح، مراحل کارشناسی را سپری می‌کند.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه به منظور اجرای برنامه‌های ملی نسبت به تربیت نیروی انسانی اقدام کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: تربیت نیروی تخصصی برای برنامه‌های ملی در دست اقدام و اجرا است. در نظر داریم، خدمات طب ایرانی را در سطوح ۲ و ۳ خدمات چه در بخش درمان سرپایی و چه به صورت بستری داشته باشیم.

خدمات طب ایرانی در ۵۶ سلامتکده دولتی و خصوصی

به گفته مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در حال حاضر ۲۹ سلامتکده دولتی و ۲۷ سلامتکده در بخش خصوصی، خدمات درمان سرپایی طب ایرانی را ارائه می‌دهند. علاوه بر سلامتکده‌های بخش خصوصی و دولتی، ۷۷ «کلینیک ویژه» نیز خدمات سلامت را ارائه می‌دهند و متخصصان طب ایرانی در این مجموعه‌ها مشغول به فعالیت هستند.

استفاده از ظرفیت طب ایرانی در مراکز درمان ناباروری

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه در جهت اجرای قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» به ظرفیت طب ایرانی توجه کرده‌ایم، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت طب ایرانی در مراکز درمان ناباروری در کانون توجه قرار گرفته است و در حال حاضر در ۲۲ مرکز درمان ناباروری، خدمات مشاوره‌ای به زوج‌های نابارور ارائه می‌شود.

خدمات مشاوره‌ای طب ایرانی در بیمارستان‌ها

وی با اشاره به سطح سوم خدمات درمانی نیز گفت: برخی بیمارستان‌ها نسبت به ارائه خدمات مشاوره‌ای به بیماران اقدام می‌کنند. در نظر داریم که خدمات مشاوره‌ای طب ایرانی به بهترین شکل ممکن در مراکز سطح سوم خدمات درمانی در اختیار بیماران قرار گیرد. ارائه خدمات مشاوره‌ای طب ایرانی در مراکز درمانی سطح سوم جزو برنامه‌های آتی وزارت بهداشت است.

افزایش ظرفیت رشته طب ایرانی در کانون توجه

حسینی‌یکتا درباره ضرورت تربیت متخصص طب ایرانی نیز گفت: دسترسی به خدمات طب ایرانی، مستلزم و نیازمند نیروی موردتأیید وزارت بهداشت است. تربیت نیروی موردتأیید در حوزه طب ایرانی جزو سیاست‌های جدی وزارت بهداشت محسوب می‌شود. به این منظور، تبیین بسته حمایتی و تشویقی برای ورود به رشته تخصصی طب ایرانی را به معاونت آموزشی وزارت بهداشت پیشنهاد داده‌ایم. امیدواریم با تصویب این بسته، شاهد شرایط بهتری برای ورود به رشته تخصصی طب ایرانی باشیم. در حال حاضر، تعداد قابل توجهی از شهر‌های ایران از حضور یک متخصص طب ایرانی محروم هستند و به همین منظور اقدامات جدید برای رفع نیاز‌ها لازم است.

تقدم پیشگیری بر درمان در طب ایرانی

وی درباره ضرورت اصلاح سبک زندگی نیز گفت: استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای اصلاح سبک زندگی ضرورت دارد. طب ایرانی، پیشگیری از بیماری‌ها را بر درمان مقدم می‌داند. طرح‌های مختلفی به منظور پیشگیری از بیماری‌ها انجام داده‌ایم؛ به طور مثال، طرح «راهبران سلامت» در دوران همه‌گیری کرونا به منظور پیشگیری از بیماری‌ها را انجام دادیم.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت ادامه داد: «نهضت سواد سلامت‌آموزی» برای سبک زندگی در مقاطع مختلف کلید خورده، وزارت بهداشت با همکاری وزارت آموزش و پرورش و بهره‌مندی از ظرفیت مردمی بر مبنای شعار سال در نظر دارد نهضت سواد سلامت‌آموزی را برگزار کند.

حسینی‌یکتا در پایان گفت: تمام تلاش دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به این منظور است که خدمات طب ایرانی به صورت علمی و درست در اختیار مردم قرار گیرد. با توجه به اینکه طب ایرانی مورد اقبال مردم جامعه قرار گرفته است، سیاست‌گذار‌ها و تصمیم‌سازان باید در جهت طراحی اقداماتی باشند که دسترسی به خدمات سلامت تسهیل شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->