راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

ارائه خدمات در ۵۶ سلامتکده دولتی و خصوصی و درمان سرپایی با طب ایرانی

  • کد خبر: ۲۴۰۶۲۶
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
ارائه خدمات در ۵۶ سلامتکده دولتی و خصوصی و درمان سرپایی با طب ایرانی
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت درباره اقدامات و برنامه‌های وزارت بهداشت برای دسترسی همگانی به طب ایرانی توضیح داد و گفت: در حال حاضر، ۲۹ سلامتکده دولتی و ۲۷ سلامتکده در بخش خصوصی، خدمات درمان سرپایی طب ایرانی را ارائه می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر نفیسه حسینی‌یکتا درباره اقدامات وزارت بهداشت به منظور دسترسی همگانی به طب ایرانی اظهار کرد: در نظر داریم تعدادی داروی گیاهی در قفسه بهورزان قرار دهیم که آن‌ها دارو‌ها را در اختیار مراجعه‌کنندگان قرار دهند. این طرح، مراحل کارشناسی را سپری می‌کند.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه به منظور اجرای برنامه‌های ملی نسبت به تربیت نیروی انسانی اقدام کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: تربیت نیروی تخصصی برای برنامه‌های ملی در دست اقدام و اجرا است. در نظر داریم، خدمات طب ایرانی را در سطوح ۲ و ۳ خدمات چه در بخش درمان سرپایی و چه به صورت بستری داشته باشیم.

خدمات طب ایرانی در ۵۶ سلامتکده دولتی و خصوصی

به گفته مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در حال حاضر ۲۹ سلامتکده دولتی و ۲۷ سلامتکده در بخش خصوصی، خدمات درمان سرپایی طب ایرانی را ارائه می‌دهند. علاوه بر سلامتکده‌های بخش خصوصی و دولتی، ۷۷ «کلینیک ویژه» نیز خدمات سلامت را ارائه می‌دهند و متخصصان طب ایرانی در این مجموعه‌ها مشغول به فعالیت هستند.

استفاده از ظرفیت طب ایرانی در مراکز درمان ناباروری

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه در جهت اجرای قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» به ظرفیت طب ایرانی توجه کرده‌ایم، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت طب ایرانی در مراکز درمان ناباروری در کانون توجه قرار گرفته است و در حال حاضر در ۲۲ مرکز درمان ناباروری، خدمات مشاوره‌ای به زوج‌های نابارور ارائه می‌شود.

خدمات مشاوره‌ای طب ایرانی در بیمارستان‌ها

وی با اشاره به سطح سوم خدمات درمانی نیز گفت: برخی بیمارستان‌ها نسبت به ارائه خدمات مشاوره‌ای به بیماران اقدام می‌کنند. در نظر داریم که خدمات مشاوره‌ای طب ایرانی به بهترین شکل ممکن در مراکز سطح سوم خدمات درمانی در اختیار بیماران قرار گیرد. ارائه خدمات مشاوره‌ای طب ایرانی در مراکز درمانی سطح سوم جزو برنامه‌های آتی وزارت بهداشت است.

افزایش ظرفیت رشته طب ایرانی در کانون توجه

حسینی‌یکتا درباره ضرورت تربیت متخصص طب ایرانی نیز گفت: دسترسی به خدمات طب ایرانی، مستلزم و نیازمند نیروی موردتأیید وزارت بهداشت است. تربیت نیروی موردتأیید در حوزه طب ایرانی جزو سیاست‌های جدی وزارت بهداشت محسوب می‌شود. به این منظور، تبیین بسته حمایتی و تشویقی برای ورود به رشته تخصصی طب ایرانی را به معاونت آموزشی وزارت بهداشت پیشنهاد داده‌ایم. امیدواریم با تصویب این بسته، شاهد شرایط بهتری برای ورود به رشته تخصصی طب ایرانی باشیم. در حال حاضر، تعداد قابل توجهی از شهر‌های ایران از حضور یک متخصص طب ایرانی محروم هستند و به همین منظور اقدامات جدید برای رفع نیاز‌ها لازم است.

تقدم پیشگیری بر درمان در طب ایرانی

وی درباره ضرورت اصلاح سبک زندگی نیز گفت: استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای اصلاح سبک زندگی ضرورت دارد. طب ایرانی، پیشگیری از بیماری‌ها را بر درمان مقدم می‌داند. طرح‌های مختلفی به منظور پیشگیری از بیماری‌ها انجام داده‌ایم؛ به طور مثال، طرح «راهبران سلامت» در دوران همه‌گیری کرونا به منظور پیشگیری از بیماری‌ها را انجام دادیم.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت ادامه داد: «نهضت سواد سلامت‌آموزی» برای سبک زندگی در مقاطع مختلف کلید خورده، وزارت بهداشت با همکاری وزارت آموزش و پرورش و بهره‌مندی از ظرفیت مردمی بر مبنای شعار سال در نظر دارد نهضت سواد سلامت‌آموزی را برگزار کند.

حسینی‌یکتا در پایان گفت: تمام تلاش دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به این منظور است که خدمات طب ایرانی به صورت علمی و درست در اختیار مردم قرار گیرد. با توجه به اینکه طب ایرانی مورد اقبال مردم جامعه قرار گرفته است، سیاست‌گذار‌ها و تصمیم‌سازان باید در جهت طراحی اقداماتی باشند که دسترسی به خدمات سلامت تسهیل شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->