آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است
سرخط خبرها

کدام نان‌ها ماندگارتر هستند؟ آیا نگهداری نان در فریزر کار درستی است؟

  • کد خبر: ۲۳۹۴۱۷
  • ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳
کدام نان‌ها ماندگارتر هستند؟ آیا نگهداری نان در فریزر کار درستی است؟
زمانی که نان زیاد در یخچال یا فضای بیرون می‌ماند کپک می‌زند و باید آن را دور ریخت. از همین رو بسیاری از خود می‌پرسند کدام نان‌ها ماندگارتر هستند و اساسا معیار ماندگاری نان چیست؟ نان مرغوب به احتمال زیاد ماندگاری زیادی دارد، اما مشکل این است که بسیاری از ما هنوز با انواع نان‌های مرغوب آشنایی نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر خدیجه رحمانی متخصص تغذیه درباره انواع نان، نان‌های مرغوب و شیوه نگهداری از نان برای بالا بردن ماندگاری آن می‌گوید: نان‌های صنعتی مشکلی ندارند، تاریخ تولید و انقضاء روی آنها درج شده، به خوبی بسته بندی شده و ویژگی‌های مشخصی دارند. آن دسته از نان‌های صنعتی که روی بسته آنها درج شده نان کامل، بهترین نان‌ها هستند. شرایط این نوع نان‌ها از نظر سلامت و نگهداری مشخص است. 

او درباره شیوه پخت و ماندگاری نان‌های سنتی نظر دیگری دارد و بیان می‌کند: شیوه یکسان و مدونی برای پخت و ماندگاری نان‌های سنتی اجرا نمی‌شود. آرد خیلی از این نان‌ها مناسب نیست، به همین دلیل برخی از نان‌های سنتی واقعا کیفیت ندارند. اگر نان سنتی مصرف می‌کنید توصیه این است که ترجیحا از سنگک استفاده کنید. گاهی نیز می‌توانید از بربری استفاده کنید، در مورد تافتون و لواش توصیه بر این است که در صورتی که خود نان سبوس دار باشد، مصرف شود.

این متخصص تغذیه درباره ویژگی‌های نان سبوس دار توضیح می‌دهد: البته این سبوسی که پشت نان‌ها می‌زنند منظور نیست. اگر پشت نان سبوس داشت این تصور نباید ایجاد شود که به عنوان نان سبوس دار قابل مصرف است، در واقع این سبوسی که اغلب مورد استفاده قرار می‌گیرد غذای دام است. در اینجا زمانی که به بهترین نان اشاره می‌کنیم، منظور نان‌هایی هستند که خود سبوس گندم در آنها وجود داشته باشد. زمانی که گندم را آسیاب می‌کنند باید در آن سبوس باشد. طبق اصول پخت، سنگک به عنوان بهترین نان باید سبوس بیشتری داشته باشد، اما اینکه واقعا سبوس بیشتری نسبت به سایر نان‌ها دارد یا خیر بحث دیگری است. این به کنترل کیفیت و کار مسوولان اجرایی بر می‌گردد، ما درباره کنترل کیفیت نمی‌توانیم اظهار نظر کنیم و این کار را تنها مسوولان نظارت بر نانوایی‌ها می‌توانند انجام دهند.

رحمانی درباره بهترین نان‌ها و شیوه نگهداری آنها هم می‌گوید: نان‌هایی که از آرد سفید تهیه می‌شوند اعم از صنعتی یا سنتی هیچکدام برای سلامتی مناسب نیست، به همین دلیل باید حتما از نان‌هایی استفاده شود که دارای آرد سبوس دار هستند. نگهداری نان‌های سنتی هم با توجه به اینکه کیفیت آرد‌ها خیلی مناسب نیست، کار چندان ساده‌ای نیست، اگر خانواده‌ها برای مصرف هر روز نان می‌خواهند باید آن را بسته‌بندی کرده و فریز کنند، یا در واقع پس از بریدن نان آن را در کیسه و سپس در فریزر قرار دهند. یک یا دو ساعت قبل از مصرف نیز از فرایزر در ببیاورند و مصرف کنند.

او تاکید می‌کند: نان‌های سنتی ماندگاری خوبی ندارند و نمی‌توان دو یا سه روز در فریزر نگه داشت. به همین دلیل ایده‌آل‌ترین شیوه مصرف نان خرید آنها به صورت تازه و روزانه است. یعنی افراد هر روز نان تازه از نانوایی بگیرند که این به دلیل مشغله کاری زیاد شاید برای بسیاری از افراد مقدور نباشد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->