کنکوری‌ها بخوانند! | تاثیر مثبت معدل در کنکور چطور محاسبه می‌شود؟ تاریخچه‌ای از کشت چای در ایران | چند‌و‌چون چای راهنمایی برای انتخاب، مصرف و نگهداری نان | یک لقمه سلامتی ماجرای درگیری در خیابان بهشتی تهران چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طرحی برای پایان دادن به چرخه معیوب ترک اعتیاد متجاهرها در مشهد | امید به شفابخشی نسخه «مدیریت مورد» معاون اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی: باید به موضوع فرونشست زمین در محدوده اماکن تاریخی استان توجه ویژه شود مشهد، قطب آزمایشگاهی منطقه شمال‌شرق کشور مدیر موزه بزرگ خراسان: سازه‌های مقاوم بنا‌های تاریخی ۲۵۰۰ ساله از افتخارات ایرانیان است یک تمرین ساده برای تسکین زانودرد منابع مالی، چالش‌برانگیزترین موضوع در حوزه بازسازی و حفاظت از بنا‌های تاریخی است برای حفظ بنا‌های تاریخی باید به ضعف‌های ذاتی این سازه‌ها توجه ویژه داشته باشیم فرودگاه مشهد آماده بدرقه بیش از ۱۲ هزار زائر خانه خدا پایه یازدهمی‌ها امسال هم ۶ درس را امتحان نهایی می‌دهند وزیر آموزش‌ و پرورش: اساسی‌ترین مشکل و بزرگ‌ترین بحران‌های امروز کشور ریشه در مسائل فرهنگی دارد آیا سی‌تی‌اسکن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؟ پروژه برقی‌سازی خط‌آهن تهران-مشهد، از پروژه‌های اولویت‌دار کشور است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۳۱ فروردین ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود نقش زن خارجی در باند گروگان‌گیران آدمکش در مشهد چه بود؟ ۵۴ درصد از مردم خراسان رضوی، گرفتار کم‌تحرکی هستند | کم‌وزنی، مهم‌ترین دلیل مرگ‌ومیر نوزادان در استان + فیلم شنا با  مرگ | غرق شدن ۵ نفر از ابتدای ۱۴۰۴ در خراسان رضوی فرمانده کل انتظامی: ضرورت تعریف طرح نوین همکاری پلیس و آموزش و پرورش رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: زمینه‌های افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه تجهیزات پزشکی محقق شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ بیمار را نجات داد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طب ایرانی چگونه شانس بارداری را افزایش می‌دهد؟ زمان واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری اعلام شد | بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همچنان چشم انتظارند! چگونه میکروب‌های روده بر سلامت ما تأثیر می‌گذارند؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در برخی نقاط کشور (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) تأثیر ترکیبات موجود در گیاه خارمریم بر بهبود عملکرد کبد فروش دارو‌های یخچالی در فضای مجازی ممنوع است ثبت ۴۷۱ هزار و ۴۴۰ فقره سند ازدواج در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

کدام نان‌ها ماندگارتر هستند؟ آیا نگهداری نان در فریزر کار درستی است؟

  • کد خبر: ۲۳۹۴۱۷
  • ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳
کدام نان‌ها ماندگارتر هستند؟ آیا نگهداری نان در فریزر کار درستی است؟
زمانی که نان زیاد در یخچال یا فضای بیرون می‌ماند کپک می‌زند و باید آن را دور ریخت. از همین رو بسیاری از خود می‌پرسند کدام نان‌ها ماندگارتر هستند و اساسا معیار ماندگاری نان چیست؟ نان مرغوب به احتمال زیاد ماندگاری زیادی دارد، اما مشکل این است که بسیاری از ما هنوز با انواع نان‌های مرغوب آشنایی نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر خدیجه رحمانی متخصص تغذیه درباره انواع نان، نان‌های مرغوب و شیوه نگهداری از نان برای بالا بردن ماندگاری آن می‌گوید: نان‌های صنعتی مشکلی ندارند، تاریخ تولید و انقضاء روی آنها درج شده، به خوبی بسته بندی شده و ویژگی‌های مشخصی دارند. آن دسته از نان‌های صنعتی که روی بسته آنها درج شده نان کامل، بهترین نان‌ها هستند. شرایط این نوع نان‌ها از نظر سلامت و نگهداری مشخص است. 

او درباره شیوه پخت و ماندگاری نان‌های سنتی نظر دیگری دارد و بیان می‌کند: شیوه یکسان و مدونی برای پخت و ماندگاری نان‌های سنتی اجرا نمی‌شود. آرد خیلی از این نان‌ها مناسب نیست، به همین دلیل برخی از نان‌های سنتی واقعا کیفیت ندارند. اگر نان سنتی مصرف می‌کنید توصیه این است که ترجیحا از سنگک استفاده کنید. گاهی نیز می‌توانید از بربری استفاده کنید، در مورد تافتون و لواش توصیه بر این است که در صورتی که خود نان سبوس دار باشد، مصرف شود.

این متخصص تغذیه درباره ویژگی‌های نان سبوس دار توضیح می‌دهد: البته این سبوسی که پشت نان‌ها می‌زنند منظور نیست. اگر پشت نان سبوس داشت این تصور نباید ایجاد شود که به عنوان نان سبوس دار قابل مصرف است، در واقع این سبوسی که اغلب مورد استفاده قرار می‌گیرد غذای دام است. در اینجا زمانی که به بهترین نان اشاره می‌کنیم، منظور نان‌هایی هستند که خود سبوس گندم در آنها وجود داشته باشد. زمانی که گندم را آسیاب می‌کنند باید در آن سبوس باشد. طبق اصول پخت، سنگک به عنوان بهترین نان باید سبوس بیشتری داشته باشد، اما اینکه واقعا سبوس بیشتری نسبت به سایر نان‌ها دارد یا خیر بحث دیگری است. این به کنترل کیفیت و کار مسوولان اجرایی بر می‌گردد، ما درباره کنترل کیفیت نمی‌توانیم اظهار نظر کنیم و این کار را تنها مسوولان نظارت بر نانوایی‌ها می‌توانند انجام دهند.

رحمانی درباره بهترین نان‌ها و شیوه نگهداری آنها هم می‌گوید: نان‌هایی که از آرد سفید تهیه می‌شوند اعم از صنعتی یا سنتی هیچکدام برای سلامتی مناسب نیست، به همین دلیل باید حتما از نان‌هایی استفاده شود که دارای آرد سبوس دار هستند. نگهداری نان‌های سنتی هم با توجه به اینکه کیفیت آرد‌ها خیلی مناسب نیست، کار چندان ساده‌ای نیست، اگر خانواده‌ها برای مصرف هر روز نان می‌خواهند باید آن را بسته‌بندی کرده و فریز کنند، یا در واقع پس از بریدن نان آن را در کیسه و سپس در فریزر قرار دهند. یک یا دو ساعت قبل از مصرف نیز از فرایزر در ببیاورند و مصرف کنند.

او تاکید می‌کند: نان‌های سنتی ماندگاری خوبی ندارند و نمی‌توان دو یا سه روز در فریزر نگه داشت. به همین دلیل ایده‌آل‌ترین شیوه مصرف نان خرید آنها به صورت تازه و روزانه است. یعنی افراد هر روز نان تازه از نانوایی بگیرند که این به دلیل مشغله کاری زیاد شاید برای بسیاری از افراد مقدور نباشد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->